5

Stoyanov

преди 2 години

От ваксините кажете какви ще са трайните увреждания , от ваксините.

4

Анонимен

преди 2 години

Моята баба, понеже се беше застояла, много беше напълняла, трудно ходеше, бяха й открили диабет, вярно, беше на 76 г., старост, болежки, но пак трябва здравословен начин живот, та не успяваше да контролира кръвната захар, започнаха да й отказват всички органи един по един, накрая изпадна в кома и за 24 часа почина. Не КОВИД, а заболявания, като ДИАБЕТА, дори и ПАРКИНСОНА, са истинската пандемия!

3

Анонимен

преди 2 години

Диабетът поразява все по-млади хора....на това трябва да се обърне внимание...

2

Анонимен

преди 2 години

До Германец. Както никой не знае след 10 години какви ще са последиците от ковид, по същия начин никой не знае и какви ще са след 10 години последиците от ваксините срещу ковид. Така че, при положение че и в двата случая има сериозни краткосрочни и неизвестни дългосрочни рискове, нека хората да имат право да избират кой риск да поемат!

1

Анонимен

преди 2 години

Моят баща е с Паркинсон, беше на 74 г. когато го диагностицираха, няма лечение на това чудо, с годините се влоши, сега е на 82 г. и нещата са крайно влошени, прекара КОВИД безсиптомно пред 5 месеца, но като че ли остави поражения....и цялото тяло взе да му се тресе.