108

ПОКЛОН ПРЕД МАНГЪРОВ

преди 2 години

доц. Мангъров още през Март 2020 в началото на ПЛАНдемията каза, че всички тези ограничения и мерки са безсмислени и няма да спрат разпространението на т.н. Вирус.По-късно се оказа прав и за Факсините и Зелевата туршия.

107

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните още ли си ходят с иглите ? Така излиза от написаното. Ще се пазя от ваксинираните. Тези игли бодят и са болезнени. Честито на ваксинираните с по две игли. Няма да е лошо, ако след като ги ваксинира хората, да им махат иглите. Както и, че номерата им на лекарите със зелените сертификати се изтъркаха. Време е да ги заменя т червени, розови, сини или пък пемпяни !

106

г-н Минчев

преди 2 години

Драги избиратели и съграждани, вижте ме мене. След като имам две ваксини + Бустерна доза + Зелев сертификат + нося маска дори, когато спа и се къпа. Познайте, успях да се заразя, въпреки всички мерки.

105

Милен

преди 2 години

Абе какви са тея "игли"? Ваксинираните наркомани ли са, че им слагат игли, а не дози?

104

А в Холандия ?

преди 2 години

Еми то и в цяла Нидерландия над 85% са ваксинирани, но пак ги затварят и нови ограничения. Следователно ако щеш процентът на набодени да е 101%, резултатът ще е НУЛЕВ!

103

Анонимен

преди 2 години

Вече все повече данни излизат наяве, че имунизираните със спутник антиваксърски *** получават ментални отклонения 3 до 6 месеца след поставяне на втората игла.

102

Анонимен

преди 2 години

До До 98/103 "И защо тираджиите да не са по умни от доктори и инженери взели дипломи по неведоми пътища не и с учене ?" Вече никоя глупост не е прекалено абсурдна за антиваксърите, затова и се докарахте до там да ми задаваш такива въпроси.

101

И к'во от това?

преди 2 години

Е процентът на боцкани у Софето като е толкова голям, за какво тогава има нови ограничения ? А Зелевата хартия за к'во е, като ефект НУЛЕВ!

100

Анонимен

преди 2 години

До н са "Миналия век другаря Лелин кръстил преврата "великая Социалистическая Ревалюция",сега се провежда "Великата Световна Шифиорска Революция"" Удивително е как хора, които едвам са завършили средно, изведнъж си помислиха, че са призвани да определят дневния ред на далеч по-умни от тях хора.

99

Карамфилов

преди 2 години

Един колега вакциниран и изкара по-тежко вируса, аз пък не съм , а жената и детото дадоха уж положителен тест а на мен нищо ми няма. Ваксините са за доабетици и такива с по 2-3 криви заболявания, както и за такива с много наднормено тегло. За останалите от ваксината йок файда.

98

Леша

преди 2 години

Не разбрахте ли играта? За да няма уплашени от бъркочите, в първите две дози преобладаваха плацебо/физиологичен разтвор. Големия натиск започва за така наречените бустерни дози. Скоро ние ще изкъртим пейките и тогава ще плачат всички пландемици.

97

За един приятел пита

преди 2 години

Тиквата с колко дози е? Всички герберяси ваксинираха ли се?

96

До 109

преди 2 години

След година най юного две ваксинираните ще се преселвт в отвъдното и ще останат само неваксинираните от провинцията

95

Анонимен

преди 2 години

В София СРЗ е най-висока = най-висок процент ваксинирани. Това е световната тенценция. Топ 10% от най-богатите в света са на 90% ваксинирани. В София неваксинирани са махалите и бачкаторите из евтините квартали.

94

До 106 Софиянец

преди 2 години

Знаеш ли , донякъде си прав не , че обичам София но през социализма имаше с гражданство а сега е свободно местожителство.

93

АНОНИМЕН

преди 2 години

Стига глупости!

92

Софиянец

преди 2 години

Останалите 60% са от делата и дълбоката провинция - "гости на столицата". Дивите орди по принцип свалят качеството на живота в София, така че сме им свикнали. Трябваше да въведат зелен сертификат и за влизане в София, поне малко от малко да се отървем от тия.

91

До 98

преди 2 години

И защо тираджиите да не са по умни от доктори и инженери взели дипломи по неведоми пътища не и с учене ?

90

н са

преди 2 години

До Анонимен 98 Миналия век другаря Лелин кръстил преврата "великая Социалистическая Ревалюция",сега се провежда "Великата Световна Шифиорска Революция"

89

Анонимен

преди 2 години

Да смяташ организма си- този прекрасен, интелигентен, жив, висш организъм- за елементарна алчна, механична система, подвластна на принципа "колкото повече, толкова повече" , да го тъпчеш с какво ли не, да го напълниш с вируси, бактерии и гъбички, да го изтощиш после с отровни химикали и неприсъщи частици, да го принуждаваш да се детоксикира ежедневно, ежечасно, преминавайки от хипертрофия към атрофия и после към кончина-и да се чудиш на това!- е трагикомедията на живота ти, о безумни човече.