20

Анонимен

преди 2 години

Защо има новини по БНТ на Турски език,при условие че Българския език е официален и при условие всички в България са Българи по конституция? За едни може,за други не може.Аз съм Мексиканец и според конституцията имам индивидуални права,като Български гражданин.Искам да има новини на Мексикански език и за децата да ми бъде подсигурено да изучават майчин език,както в Германия ,Българчетата учат Български език в Германия.

19

Анонимен

преди 2 години

НИКАКВИ ОМО ИЛИНДЕН НЕ СА НЕОБХОДИМИ,ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕ,ЧЕ ПОД ПИРИНА ЖИВЕЯТ МАКЕДОНЦИ И НИКАКВИ ДРУГИ...САМО ТОЗИ,КОЙТО НЕ ЖИВЕЕ В ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ,ТОЙ НЕ ЗНАЕ,ЧЕ ТАМ ХОРАТА СА ДЪЛБОКО ПРОМАКЕДОНСКИ НАСТРОЕНИ...

18

Що

преди 2 години

т р и е ш бе, mръsен македонист?

17

Анонимен

преди 2 години

У нас Радев се срещна на няколко пъти с Български организации от Македония.В Македония има три Български партии( и там не са обединени),които не са забранени има над 10 Български културни дружества и 120 хиляди граждани с наши паспорти.Как може да наричате Македония дискриминираща?Има Български флагове на много места.А това,че има хора,които искат да бъдат Българи с македонско съзнание не би трябвало за нас да е проблем.Това е конституционно(Българско) и международно право на всеки човек.

16

Анонимен

преди 2 години

Не печелите. Опитайте пак. Пожелаваме ви късмет.

15

Анонимен

преди 2 години

До Бай БаяниДА АМА ПРИЗНАХТЕ ТУРСКИ ЕТНОС НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ,НАЛИ...ЗАЩОТО АКО ОТКАЖЕТЕ НА ЕРДОГАН ЗНАЕТЕ,ЧЕ ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП РУМЕН РАДЕВ ЩЕ ОСЪМНЕ С ТУРСКИ ТАНКОВЕ ПОД ПРОЗОРЦИТЕ...ПРИ ВСЕ ЧЕ БУРГАС И ВАРНА ОТДАВНА СА СВИКНАЛИ С ТУРСКИТЕ ВОЕННИ КОРАБИ...

14

Филип от Филипополис

преди 2 години

ОМО Илинден е сепаратистка организация, която само до преди 30 години обявяваше декларации че България трябва да прекрати незаконната окупация на Пиринска Македония, българската войска, администрация и полиция да се изтегли от областта и т.н. Срещата на президента на РСМ с представители на тази организация има изключително негативен ефект върху затоплянето на отношенията между нашите две страни. Реципрочна мярка би било Радев да се срещне с ветерани на УЧК и да им раздаде ордени "Стара планина".

13

Анонимен

преди 2 години

Ще го пратим да чете вестници от края на 19 век и началото на 20 век. да чете, чете, да разбере как е, що е. Той е неграмотен и не е чел нищо, освен сръбско-югославската антибългарска пропаганда. Гугъл да отваря и да чете. Английски вестници, телеграфни агенции. Да прочете всичко и пак да дойде да го изпитаме.

12

Анонимен

преди 2 години

Този да се върне в архиво и да види кой е признал Киро Глигоров .Но това е унижение ,ако аз бях никога нямаше да махна вето и преговори няма да има .Военни български гробища бяха изринати

11

Анонимен

преди 2 години

Българската реакция трябва да бъде: "Грешна стъпка. Върни се отначало."

10

Анонимен

преди 2 години

То името му говори какаф е

9

Анонимен

преди 2 години

Северомакедонците произлизат от българите. Това трябва да признаят и не може да има северомакедонско малцинство в България. Никакви посещения на Педаровски, докато не се отрече и не спре финансирането на сепаратистки организации от Северна Македония. Дълъг път ги чака. Со кротце, со благо и со много кютек.

8

Бай Баяни

преди 2 години

Нека Западът разбере,кой не иска да влизат Северна Македония в ЕС. Нашият президент ясно им обясни разликата между двете конституции. Нашата конституция акцентира върху правата на всеки гражданин индивидуално, а не върху права на малцинствени групи. Нека се среща,но и президента ни да го пита с какво това ще принесе за нашето вдигане на ембаргото за присъединяването им към ЕС.

7

Еххх

преди 2 години

Да беше жив Ванче Михайлов /па у на по-млади и луди години/ и да ''посъбеседва'' с тези ''организации''

6

Анонимен

преди 2 години

Хахахахааха! Я да видим сега какво ще каже Кирчо по въпроса. Очеизвадно е ,че Северна Македония никога няма да отстъпи. Те ни мразят и с костния си мозък. Никаква Европа за тях, НИКОГА!

5

Хахаха

преди 2 години

Киро пидала се хвалеше в парламента тази сутринкакъв пробив бил направил и не знам си кви постижения. ***, луд, невеж Киро. Хахаха Сами си го избрахте. А пък Радев поканил Педаловски на посещение. Комедия.

4

шуши му

преди 2 години

А Радев тръгнал да кани тоя югославски *** на посещение...

3

до 2

преди 2 години

Напротив нашите послушковци ще го приемат без да им мигне окото. КирЕ защо беше в Брюксел, а и тук от Козяк му набиват канчето.

2

Анонимен

преди 2 години

Гледайте едно клипче на българин от Македония. Показва обяви за работа там. На всяка има напомняне, че кандидат може да е македонец, албанец, сърбин и какъвто си щете още по народност. Но ако си българин няма как да кандидатстваш за тези длъжности в тяхната администрация. Обява за работа с изискване за определена народност, ако това не е дискриминация.

1

Анонимен

преди 2 години

Добре, значи да не идва на посещение в България, защото няма кой да го приеме.