162

Анонимен

преди 2 години

Мишката Киев щяла да атакува котката Москва. Поредните глупости на Кремъл и диктатора Путин. Преди повече от 80 години, Хитлер прати затворници преоблечени като полски войници да атакуват граничен пост на хитлериската армия ( 28 август 1939 г), където имало и журналисти, като им обещали свобода, НО СС войските ги изненадали и избили. А на 1 септември 1939 започнала инвазията в Полша. Тогавашната ос - РИМ, Берлин Токио, днес е заменена с : Москва - Пекин-Техеран.

161

ПОДПИЙНАЛ РАНО-РАНО

преди 2 години

ПОСЛЕДНО, че салатата ми дойде: САЩ и НАТО казаха ясно - "Ние наши войници няма да жертваме зарази Украйна, но сме готови да воюваме с Русия до последна капка украйнска кръв!" Анадънмо? Ако утре в БГ обявят мобилизация за Източния фронт, натовските многознайковци тук първи ще хукнат към лекарските комисии за освобождаване от военна повинност и ще вият пред медпунктовете като бити ***, да не кажа като бити ххххраси! Аре да не се лъжем, става ли?

160

US Sheepshagger

преди 2 години

До Итън Хънт Отдавна съм казал, че на България и трябва една голема атомна боНба и всичко ще приключи, веднъж и завинаги.

159

Итън Хънт

преди 2 години

До Анонимен (160)....като Ви чета коментара, все повече ми се иска никога в Родината ми да няма и един ГЛУП_К, но такива като Вас, явно преливат отвъд заветните 80 процента!

158

Анонимен

преди 2 години

САЩ и Великобритания изтеглят хората си от посолствата в Украйна. Израел също са призовали свойте граждани да напуснат Украйна.

157

ПОДПИЙНАЛ РАНО-РАНО

преди 2 години

Пичове, не знам как да го кажа, та някой хора да разберат. Аве колко пъти трябва да се повтаря един и същи исторически сюжет - от монголите през Наполеон до Хитлер, - та да стане ясно кое може и кое не може да стане. И все ще се намерят разни балалайки да балалайкат как Путун щял да го отнесе. КОЛКО ОЩЕ ПЪТИ ТРЯБВА ДА ГЛЕДАТЕ ЕДИН И СЪЩИ ФИЛМ??? Мани, мани... И не, не съм фен на Путин - заради Сърбия и РСМ, които подкрепя за сметка на България, майката на Русия. Просто гледам обективно.

156

Ха

преди 2 години

Не само ще атакува ами ще ви направи за смях. Атаката ще е на 1 февруари

155

169

преди 2 години

Да уточня, че ще стане грешка. Под Армения имам предвид Арцакх.

154

Анонимен

преди 2 години

До ПОДПИЙНАЛ РАНО-РАНО Виж ся, в Армения Азерите си прибраха по-голямата част от своето. И реално имаше свален самолет и можеше да се активират договорите за взаимна отбрана. Путин обаче наказа арменците, защото си избраха прозападен министър.

153

ПОДПИЙНАЛ РАНО-РАНО

преди 2 години

До Анонимен 166: "Путин няма никакъв шанс. Икономически ще го смажат - спестените милиарди ще се изпарят." Е, то затова Путин управлява най-мощната армия в света, пък теб никой не те познава. То така щеше да стане и в Сирия, ама не стана, нали? Щеше и в Армения, ама не стана, нали? Щеше и в Казхстан, но и там не станва, нали? Ама сте едни "разбирачи", еша ви няма! Това е от чалгата и комунизма, да знаеш...

152

Анонимен

преди 2 години

До Разсъждение - донякъде си прав Украйна не 'трупа' войски по границата - просто си ги държи там постоянно!

151

ха ха

преди 2 години

Ако Украйна 'нападне' отцепилите се Донецк и Луганск - си е ОК, нали? Ако Сърбия нападне отцепилото се Косово - ще е много лошо нали?

150

Ташачко

преди 2 години

До Анонимен 158 Между хитлеристка германия и путлеристка русия няма никаква разлика. И ако има, то тя е в униформите.

149

Съдията

преди 2 години

До Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ --- Какъв народен съд ти е в главата, бре англо-саксонска мурзилке ?

148

Майна

преди 2 години

ОТЦЕПНИЧЕСКИТЕ РЕГИОНИ ДОНЕЦК И ЛУГАНСК ВЕЧЕ СА ПОД РУСКО УПРАВЛЕНИЕ. ТОЕСТ РУСИЯ ИСКА ОКОНЧАТЕЛНО ДА ГИ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ СЕБЕ СИ. ТОВА Е. ПИТАЙТЕ РАДЕВ ТЕ РУСКИ ЛИ СА ИЛИ УКРАИНСКИ?

147

Анонимен

преди 2 години

Руски ботуш ни мачкане 44 години до 1989 г. Никога повече руснак в България!

146

Анонимен

преди 2 години

Излиза че Киев ще атакува собствената си територия :) Затова руснаците ще нападнат първи защото искат да предпазаят Украйна от нападение над себе си :)Руснаците много приличат на Хитлер когато планираше инвазията в Чехословакия.

145

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНещо неправилно се усмихваш...Вярно е че СССР изнесе по голямата тежест от войната,но....ако не беше съюзната помощ на Англичани...американци....само Господ можеше да каже как щеше да свърши всичко...

144

до 153

преди 2 години

Забравил си хиперсветлинните ракети-5 пъти скоростта на светлината,технология заимствана от извънземните.

143

Анонимен

преди 2 години

Байдън казъл днес че е много ядосан и в отговор може да изпрати 5000 американски войника в Украйна. Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха, тези найстина си повярваха нещо точно както направи и Хитл ер и Наполеон преди него. Резултата и при двамата го знаем.