477

В.

преди 2 години

Стомашнуят сок е солна киселина - ХлороВодород. Той по-вреден ли е от Хлорният Диоксид! Всъщност като се смесят се получава Хлор и Вода . И кво прайм ся, набодени абонати за имуностимулатор. Кога свариха да ви присадят прасешки мозък?

476

иво

преди 2 години

НЕВЕЖИ , КРЪГЛИ *** И !!!

475

Възмутен

преди 2 години

Добре де ковидистириците щели да съдят Мангъра щото казва истината човека!А прокуратурата няма ли да се самосезира за разпространяващите тая фалшива информация и да разследва кой аджеба пие белина?То бива пр0стащина ама тия медии се оляха от фалшификации

474

Анонимен

преди 2 години

До химик 530 Тръмп оцеля, защото хора които разбират му предоставиха възможността да се лекува със зверски скъпо и развито лекарство до което нормалните хора достъп нямат. Не са му купили хлорен диоксид да се инжектира с него. Как можеш да кажеш, че е безвреден не знам. Такива като тебе ме карат да се замисля, че естествения подбор и цялата теория на Дарвин са лъжа. Просто няма начин с 3 мозъчни клетки да оцелееш по тоя начин.

473

Анонимен

преди 2 години

Това с белината е много отдавна отпреди пандемията. Продава се една специална отрова в едни шишета и се лъжат хората, че е лекарство. Всъщност е отрова. Четете добре какво пише на шишетата. И ако знаете английски си превеждайте.

472

химик

преди 2 години

Хлорният диоксид CLO-2 се продава и в аптеките,защото е най- добрият дезинфектант абсолютно безвреден и убива есички вируси и бактерии,включително и грипните.Само невежите го бъркат с белината,която е NaCLO.Който се мисли за по информиран от Тръмп,който оздравя за 3 дни,нека не го пие.Кунчев да му помогне.

471

Анонимен

преди 2 години

Много плосък номер. "Първо те игнорират, после ти се присмиват, после се борят срещу теб и после ти побеждаваш". Разгеле - дойдохме на втори етап. ХАйде да ходим на трети и после на четвърти и да е свършва с тая измислена история!

470

Ямболски цървул

преди 2 години

Аз бих им препоръчал сок от червено цвекло изцеден от машинка в домашни условия.50 мл. Всеки ден. И няколко капки олио вътре.Изчакайте 10 мин. И го пийте.

469

ПИЙТЕ БЕЛИНА ....

преди 2 години

...КАТО ТРЪМПИ.....ха,ха,хааааааааа...ТОВА ЩЕ ВИ ЗАДОВОЛИ!..Аз , пием сярна киселина ...и *** ламарината дома за оградата , като пикам...

468

Ямболски цървул

преди 2 години

Не лекувам нищо,защото имам силна имунна система.Отделно,че пия моя ракия всеки ден ,ям определени зеленчуци,пуша и се движа доста.

467

Анонимен

преди 2 години

Пий си белината и не вий!

466

Анонимен

преди 2 години

Тези, които пият белина са същите, които отказват да се ваксинират.

465

Анонимен

преди 2 години

Хората на таварищ Тръмп са добре, но само от врата надолу.

464

Това е поръчкова

преди 2 години

Статия на Глобалистката психиатрия, опитват се да изкарат мъдрия българския народ луд, защото не им върва на бръщолевиците за чудодейни ваксини. Ваксините им са ***, не действат въобще, от нищо не предпазват и сега мъркат, че щели да ги дообработват, тоест жертват здравето ви за нечия печалба. Време е да изметем фашагите .

463

Chvjvjbibkviv

преди 2 години

Когато хората са отчаяни от безхаберието по болниците започва да вярва в глупости!

462

Стигнахме ги!

преди 2 години

Ура! Стигнахме ги американците, даже и ги задминахме, нищо, че е по пиене на дезинфектанти и белина. От употребяващите орално перилни препарати и битова химия има доста и в чата, нека да пишат много и често, за да проследим, колко дълго ще са сред нас.

461

Sostin

преди 2 години

Българина не ще ваксина, но пие яко белина хахахахааааа, тоя *** народ требе да бъде затрит...

460

Анонимен

преди 2 години

А Вие Госпожо "журналист" дали сте добре?! Бива първо малко да се ограмотите и тогава да изказвате мнение.

459

Док Шок

преди 2 години

ДиоксиДДДДД, ОКСИДИ, ОКСИДАЦИЯ, ОКСИДИРАНЕ, бе т.ъ.пи ***, много сте зле! Е затова ви нямат вяра хората!

458

Върл Тръмпист

преди 2 години

Щом Доналд Тръмп каза да се лекуваме от Ковид като пиеме белина, че пиеме!