194

Анонимен

преди 2 години

Юмрука съсипа държавата!

193

Мангъров беше прав!

преди 2 години

Доцент Мангъров още в началото каза, че тези затваряния и Зелеви хартии са безполезни. Е прав е бил човека. Няма как да греши, все пак има 40год. стаж като Вирусолог.

192

Запознат

преди 2 години

Когато хората протестираха Вие блеяхте, но какво да се очаква от любовникла на известна гербачийка - бивша министърка !!!

191

Анонимен

преди 2 години

Защо не отидоха на протеста на Възраждане??

190

Анонимен

преди 2 години

Абе толкова е просто - не затварят никакъв бизнес, а въвеждат вечерен мас : от 21-22 до 5ч сутринта. Толкова ли е сложно? Хем ще е ефективно , хем ще се затвори устата на Али баба и шайката му дето продължават да се мислят за най-важния бранш в държавата. Всички разправят, че такъв оборот като това лято не са виждали дори в най-силните години. ДДС им намалиха, ама за лекарствата Не. Да се ходи на заведение не е от първа нужда, а е признак на лукс!

189

Петър Младенов

преди 2 години

Най - добре е танковете да дойдат!

188

Ричи алиБЕГАЙ

преди 2 години

От пандемията имаше поне една мъничъка полза всички разбраха,че и без заведения не се умира дори напротив. Пълно измишльотина и простотия айде кръчма дискотека сватба това онова ,но да се виси по цял ден на кафе и цигари е загуба на време и пари. (Примерче)В Италия кафето е късо и силно пие се на крак на бара.

187

Анонимен

преди 2 години

Продажници. Де бяхте миналата сряда. Сега щели да протестират. Да одя да се боцкам че да влизам при вас. Как ще ме накарате да ви стъпя в смрадливите заведения. Палмово масло и ***.

186

София

преди 2 години

Аман от неориентирани изпълнения и изтъпления. Първо бяха за зеления сертификат, после се отметнаха. Свалиха им ДДС, те обаче големите играчи - дигнаха цените, и насреща какво получаваш? Фъфлеща и кисела първокурсничка в УНСС, СУ или некой друг университет на минималната заплата с претенции, че е едва ли не Господ. Да не отварям дума за храната и това, което се предлага, че и там нещата не са цветя и рози. Протестирайте си, вашия сектор грам не ме интересува. Нито съм се залетял да ви посещавам.

185

Вие сериозно ли ?

преди 2 години

К'ви танкове ве компири? Вие не бяхте ли тези, които подкрепяха Зелевата хартия ? Бях на протести във Варна с вас и никой от вашите ръководители не се обяви за Против.

184

Анонимен

преди 2 години

Пандемията приключи! Само нашите медии не с го разбрали. По скоро не им е спуснато, защотото още има дози за изразходване. Вчера официално Борис Джонсън отмени всички мерки във Великобритания . Испания третира Ковид вече като сезонен грип. В щатите това е факт от ноември миналата година но никъде не се споменава. Във Франция официално мерките отпадат от февруари. Вчера министър- председателя им Жан Кастекс отмени повечето ограничения. Антъни Фаучи от своя страна обяви ПСР теста за невалиден.

183

Анонимен

преди 2 години

Я им осветете бизнеса на 100% да видим в кухнята само със квалификация готвач да не са на минимална служителите ддс 20 процента .

182

Анонимен идиот

преди 2 години

Всички мразещи демокрацията русофили са против мерките.

181

Айде де...

преди 2 години

Никакви гръчми!!! Бабите ви се у кръчмите са седели! Живее се и без кръчми...я се фанете у работа, кво ми висите само по кръчмите!

180

Анонимен

преди 2 години

Всички мразещи демокрацията русофили са против мерките.

179

Анонимен

преди 2 години

На кой му е до заведения в тия смутни времена бе, какво са ревнали тия като заклани. Има много бизнеси в незавидно положение, тия буламачаджии ли са най-важни, че 3та година да слушаме за техните кебапчета, кюфтета и ще не ги продавали. Ми намирайте си работа бе, от моите данъци не искам да им се помага. Света се променя и ако те не са готови, да се оправят.

178

я по тихо!

преди 2 години

Търсят се чобани а не кръчмари!Затваряй кръчмите и да млъкват да не пущим заптиетата със сопите!

177

Анонимен

преди 2 години

да викат самолетите изтребители, ама те май не били произведени?

176

Анонимен

преди 2 години

Не са ви виновни мерките, нито държавата нито Кирил...хвърляйте камъни по онези които пусна вируса. В другите държави няма ли рестрикции...? А аз какво да кажа, като за една седмица направих 2 погренения и 3 за годината на роднините си???

175

Ха Ха

преди 2 години

Бойко ви наигра отзад цяла година и нито дума... защото големите ресторантьорчета си прибираха парички под масата. Дори клошарят АллИБегай миналата година докато *** беше на власт единия ден беше против марките, на другия си мълча... и така докато не дойде новото управление...