46

Анонимен

преди 2 години

идеята за незаменими аминокиселини идва от едно изследване от началото на 20 в., когато на група доброволци дават готови смески с протеини и изследват какво ще из.акат на другия ден. из.аканите аминокиселини се счели за заменими, а неиз.аканите за незаменими. обаче на учЕните изобщо не им дошло на ума, че може тялото да не иска нито едните, нито другите, но просто да успява да изхвърля едните по-бързо, и по-лесно, а другите по-бавно и трудно. и с това мъките на науката за храненето започнали..

45

до 40

преди 2 години

Не търси конспирация във всичко, ще живееш живот изпълнен с надежда и далеч по-щастлив. Недостига от животински продукти, ще става все по сериозен, насекомите се отглеждат по-лесно и в хиляди повече на много по-малко място и продукцията е по-евтина. Не е пропаганда, а пълна истина. Има два варианта за човечеството, всеки да започне да отглежда животни и да се изхранва, което за модерното общество е немислимо, другият вариант е измислянето на нови методи за изхранване и разпространение на храната

44

Ужас

преди 2 години

Това че сме хищници не ни дава право да сме садисти .А и не сме хищници и ловци ние дори не даваме шанс на храната си да избяга.Ние сме най-смешното поколение от всички

43

Жан Валжан

преди 2 години

Може да се живее единствено с месо и животински продукти и да си в отлично здраве и дълголетие - пример Монголия. А да се живее на плодово-растителна диета е унищожително за организма и психиката, и не може да се наваксат липсите дори с купища "добавки" - пример - всеки вегетарианец, задържал се повече от година на тази абсурдна и нечовешка диета.

42

Вие икономиката ли

преди 2 години

Абе вие икономиката ли искате да бутнете! "пътя на животните до чинията" си има ЦЕНА! - пише я на етикетчето със срока и нищо повече! От сегашноното поколение КОЙ е отгледал животно с обич по първичното му предназначение? И после собственоръчно да го направил максимално безболезо? Кой има право да коментира тогава???

41

Анонимен

преди 2 години

ще помоля учЕните защитници на повишената консумация на протеини да обяснят как и защо в тялото се формират: пероксинитрит /в митохондриите/, 6-аминоурацил; гликацията на крайните метаболитни продукти; свободните радикали от пикочната киселина и ефектът на амоняка формиран в организма от повишената консумация на протеини. за веганите- целулозоядци- какъв е ефектът от повишените нива на постпрандиален бактериално-генериран чревен метан върху общите нива на токсичност в организма?

40

Анонимен

преди 2 години

Гледайте етикета и купувайте това което можете да си позволите и ви се вижда максимално честно. Яйцата от свободно гледани кокошки са по-скъпи, но пък животинките живеят по-добре. Ако е по джоба ви, купувайте тях.

39

Майстора

преди 2 години

Мечтата на глобалистите милиардери - да ни хранят със смлени насекоми и ларви. Естествено, произвеждани в притежаваните от тях заводи. Пропагандата е с пълна сила, наблюдавайте

38

Анонимен

преди 2 години

Пак ще го напиша специално за 31.Нормално ли е бикът да умира 40 минути? И да твърдиш че си нормален? Много бързо забравихте болестта луда крава. Че и говориш за други планети. Скоро такива като тебе няма да ги има на ТАЗИ планета. Няма да ви изтърпи. Ще има нещо по сериозно от лудата крава.

37

Анонимен

преди 2 години

Така е подаграта е патология на богаташите, които могат да си позволят месо. Но бъдещето не е розово за месоядните, прекалено много хора на тази Земя. Водим две непрестанни войни, за недостига на белтъчини и срещу раждата и двете печелят, затова набавянето на протеин в бъдеще ще трябва да бъде от насекоми, затова се правят ферми.

36

До 36

преди 2 години

И не само този коментар! "Нов ред", това е...

35

Анонимен

преди 2 години

Коментарът до 31 защо го няма?

34

Гг

преди 2 години

До всички ***! Планетата няма капацитета напълно безопасно да изхрани населението само с трева. Дайте доказателство имще стана веган веднага. Поредния план. И после конспирации. *** овце!

33

БГ ЕС ЕС МЕДИИ!

преди 2 години

В БРЮКСЕЛ СТОХИЛЯДЕМ МИТИНГ за наци-вакси политиката! А тука кокошки ми показват!

32

Bili

преди 2 години

Плебса треа буболечки да яде, месото е само за богоизбраните...ше спасим земята така...

31

Ще ги ядем

преди 2 години

Преизпълнени от състрадание към всички живи същества. Според принципите на будизма. Не знам как е на пали, но на санскрит подходящата мантра при ядене на месо звучи така: Сарвадживешу карунаван ахам асми.

30

Анонимен

преди 2 години

""Първо пробождат очите на бика, за да не вижда нищо, след това срязват сухожилията между копитата му, за да свалят голямото животно на земята, а после му нанасят множество удари по врата. Понякога умъртвяването на едно едро животно продължава 40 минути" - Ама биволска опшка баят си я бива. Вижте - ние сме ловци и сме полухищни. Ако не ви харесва - супер - отричайте си биологията и се отделяйте на друг вид. На нормалните, не ни пречите ... засега.

29

Анонимен

преди 2 години

Oсвен да се наложи световно мбарго на Щатите,защото от там се пропагандира световна търговия, и че всичко се свежда до пари.

28

Анонимен

преди 2 години

"Независимо от всички съпротиви, все пак се очертава прелом в мисленето." - Няма прелом в мисленето, има корпоративни интереси. Дайте ми 5 години и голям бюджет и ще накарам комунсити, да си мислят, че пеперуди, продаващи лемонадка за акционерно дружество, за да бранят права на дъртите нацисти. Главите им са полукухи, а малкото съдържание вътре е по-плоско от вярванията им за Земята ...

27

Анонимен

преди 2 години

Защитата на животните е отпреди ес и ще я има и след ес. Не я идентифицирайте с разните еврокомисии и либерални сбърканяци. От ек просто ви хвърлят прах в очите, че уж ги е грижа и че уж са добронамерени. Ако покрай всичко това все пак има възможност да се подобри положението на животните, е добре дошло.