110

Анонимен

преди 2 години

днес нямаше говори кирил петров нещо млъкна, каза вчера само че всички му завиждат за успеха в македония

109

Анонимен

преди 2 години

"А 1.500.000 турци, а 1.000.000 роми, кога? Аре гледайте си работата..." **************** Хахаха македонски-неандерталски бръщолевения. Абе, я кажи като са 1.5 милиона турците, що ДПС взима 200 000 на избори при общини с по 90% активност? 1.3 милиона деца??? СМЕШНИ СТЕ! Отдавна, ама много отдавна си оредихме нашите спорове! ВИЕ тепърва започвате....с Гърция решите там нещо, ама има още, още много години, докато си оправите отношенията със съседите, марсианци такива!

108

ето какво искат омо

преди 2 години

"Неврокопска митрополия да бъде отцепена от Българската православна цьрква. Митрополит непременно да бъде македонец.Младежите /само македонците/ от Пиринска Македония да бъдат освободени от военна повиност.Изгегляне на българските окупационни войски, окупирали Пиринска Македония през 1912 г., които са национално и икономическо бреме за македонската нация.Всички български политически партии и организации, които се намират на територията на Пиринска Македония, да бъдат разпуснати, или да се преименуват в македонски, т.е. да приемат скопската теза, като по този начин се противопоставят на б

107

Анонимен

преди 2 години

омо илинден винаги са изпълнявали удбашките задачки , правят провокации , бяха развели в едно село мак знаме на кметството нарочно, чакат да направат скандал та да ходат да се жалват сръбски номера, я да ходиме да забиеме бълг знаме на некое кметство в македония

106

Я, па Я

преди 2 години

Гърците окупират Източна Тракия, от Одрин до Чаталджа и започват масов терор срещу българското и турското население. Резултата е, че се организира Българо-Турски въоръжени отряди и се започва масова съпротива срещу гърците. Избухва гръцко-турската война. В България има 2 турски армии, останали от войната който България въоръжава тайно и ги изпраща в тила на гърците. За времето от 1918 до 1924 г. гръцкия окупационен корпус успява да обезбългари Източна Тракия. Това си е геноцид.

105

Анонимен

преди 2 години

До 104.Около 50 000 гърци за около 800 000 българи от днешна Северна Гърция.)))Понадул си цифрата доста!ОтОсвобождението на България1878г. до 1944г.България е приела около 370 000 бежанци от Македония, Тракия, Добруджа и Сърбия!

104

Анонимен

преди 2 години

Хартата очертава правата, систематизирани под шест заглавия или раздела: лично достойнство, свобода, равенство, солидарност, граждански права и справедливост. Заглавието достойнство гарантира правото на живот и забранява изтезанията, робството и смъртното наказание. Категорията Свобода включва правото на личен живот, брак, свобода на мисълта, словото, събранията, образованието, работа, собственост и предоставяне на център за бежанци. Равенство обхваща правата на децата и възрастните хора, Солидарност защитава социалните права и правата на работниците , правото на справедливи работна

103

Анонимен

преди 2 години

До 95Искаме промяна на Конституцията в Северна Македониа??? Ами да сменим и ние нашата)))Не не искаме промяна, а включване и етнос българин сред другите изредени в тяхната Конституция.Или за сърби, власи, албанци, и др. може, а за българи не!!!Излиза, че всички пътешественици, консули и др. през изминалите векове са се заблудили, българи се оказва, че няма и не е имало!

102

Анонимен

преди 2 години

Боже той кирчо не знае къде е с.македония на картата ти права чакаш

101

Я, па Я

преди 2 години

До Gancho. Благодарение на терора върху българите от 140 г. насам упражняван от Великите сили и нашите съседи се получава така, че България започва да граничи със себе си. Огромни маси българи остават да живеят в съседните страни. Политиката на съседите е да се отърват от българите и чрез лобиране между двете войни налагат на БГ договори за размяна на население. Около 50 000 гърци за около 800 000 българи от днешна Северна Гърция.

100

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ ОТ РСМ г-н К. ПЕТКОВ АМА ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВА ЗА ВАС. ИНТЕРЕСИТЕ МУ СА САМО ИКОНОМИЧЕСКИ И НИЩО ДРУГО. АКО ЧАКАТЕ ОТ УМРЯЛ ПИСМО НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ. ЗАТОВА СИ СПОМНЕТЕ КАКВО СА ПРАВИЛИ ВАШИТЕ ДЕДИ, И С БОГА НАПРЕД.

99

Аз

преди 2 години

А репресираните македонци в България от десетилетия, какво правим с тях, след 8 присъди в Страсбург кога ще ги признаете? А 1.500.000 турци, а 1.000.000 роми, кога? Аре гледайте си работата...

98

Анонимен

преди 2 години

конституцията на македония признава малцинста , я кажи колко са албанците само мулти са факт

97

Анонимен

преди 2 години

Постановка на нашите служби!Този българин не го ли е страх, че след този негов плач от репресиите на македонците, отново може да си изпати!Има международните организации за защита на човешките права, а те до сега и дума не са обелили за подобни репресии. Само не твърдете, че и те са срещу България и българите.

96

Анонимен

преди 2 години

93 еми пази се р след Спаска лека и пръст , след д.р Църномаров и др пак ще на мушката , ще му спретнат нещо, я наркотик ще му подхвърлят истински насредници на удбашите

95

Анонимен

преди 2 години

Спаска Митрова направи семейния скандал в политически.Омъжила се е за Сърбин в Македония,започнали да се карат и да се бият и направи все едно Македонците защитават Сърбина.А това си беше типичен битов скандал.

94

Анонимен

преди 2 години

тя и Спаска Митрова загуби дело в Стасбург , те макеета разправяха че са я вкарали в затвора не защото е българка а за битов спор , и си предсавят фалшификати документи

93

Анонимен

преди 2 години

Аз съм марионетка на САЩ,НАТО и ЕС.Така ще бъде понеже искам България да живее свободно.По-добре марионетка ,отколкото продажник и предател на Путин и Ердоган.

92

Gancho

преди 2 години

Искаме промяна на Конституцията в Северна Македониа??? Ами да сменим и ние нашата,да признаваме всички малцинства и етнически сдружения.Щом го искаме от тях,без да имаме това право,да го направим ние първи.

91

перко

преди 2 години

Киро Харвада е марионетка на САЩ