147

Анонимен

преди 2 години

Ковид упражненията са предвидени до 2026 в програмата на световната банка.Тоя шут се опитва да избяга от отговорност и само разиграва циркаджилъци.

146

Анонимен

преди 2 години

*** за да спаси кожата си понеже му искат оставката и сега сваля всички ограничения. Ще го видим какво ще прави когато пламнат като факел, тогава ще го погнат със сопите.

145

Коце възрожденеца

преди 2 години

Аз май се минах.Що ми трябваше да се боцкам.

144

Анонимен

преди 2 години

Абе ще се мре.

143

Питър

преди 2 години

Бул-гаристанските мислители ще ме уморят от смях - русата изтривалка за ке-*** била "спасител на човечеството".... Дебели-ят, ***-зен, плу-жек си спасява собствения г-ъз, и то не от хората, а от партията си.... Последният път 90 консерви се обявиха срещу него, та трябваше лейбъристите да подкрепят плана му за ковид. Същевременно собствените му съпартийци започнаха да депозират писма с искания за оставката му, защото те са кре-тени и не ги интересува дали хората ***... Днес някои са ги оттеглили

142

Поручик Ржевски

преди 2 години

Пълен провал на ваксините и мерките. Вчера ПОЛОВИН МИЛИОН новозаразени във ваксинирана Франция. Борис просто се отказа, защото няма какво повече да кажеш, лъжата лъсна.

141

Анонимен

преди 2 години

Явно има причина за това "разхлабване". Навярно тоталния недостиг на работници/бачкатори във всички сфери в UK, от което страдат доста бизнеси. Не са вече в ЕС и това донякъде "развързва ръцете", не е като брюкселската примка, макар че знае ли се...

140

Анонимен

преди 2 години

Първите на които им дойде акъла,и то когато лично го ограничиха,тогава разбра какво е.Това е началото на края на мерките,които не дадоха никакъв резултат за заболеваемостта.Дали дадоха резултат за смъртността- може би да я намалиха.

139

Поручик Ржевски

преди 2 години

Доцент Мангъров ви го каза отдавна...Грипове разни - някой са по-слаби, други по-силни. Една година ще умрат малко повече, другата по-малко.

138

t

преди 2 години

Имат 80 процента ваксинирани с втора доза, 63 с бустер. И над 90 процента с първа доза. Пък нека е герой.

137

хехехехе

преди 2 години

Тоя го хванаха, че не спазва никакви мерки и сега, за да се хареса на плебса и да не го свалят, ще маха мерките.. хахах, тия са по-зле и от нас!! ХАХАХА

136

Анонимен

преди 2 години

Китайците ще трябва да пускат нов вирос на Борис Джонсън. Ковида беше победен от чорлавия премиер на Великобритания.

135

Анонимен

преди 2 години

До нормално -- абе ти кажи защо според официалната статистика на Англия, набодените мр4т двойно повече от ненабодените от некромид смърт??? И това се отнася за хора в активна възраст, а не за пенсионерите!

134

Анонимен

преди 2 години

Враговете на короната не му дават на Джонсън да прави винени партита. Сега Джонсън ще е свободен да прави денонощни партита на Даунинг стрийт 10.

133

мдаа

преди 2 години

До нормално, например в чехия 30 000 нови случай починали 6 при ваксинирани около 70%, и там смятат да махат мерките и ваксинацията не е задължителна при това, в БГ 11 000 нови случай починали 160 при ваксинирани около 25%, как няма да махат мерките в по-нормалните държави, БГ ще си живее под робството на ковида още дълго време както е живяла под османското робство 500 г. такъв не народа

132

Анонимен

преди 2 години

Айде на бас, че до седмица ще въведат мерките и то още по-пламенно, щото болниците, щото това, щото онова.....сега просто отпускат колана, за да стимулират неваксаните да притичат към ваксърските пунктове-видите ли, ваксите действат, струва си да се надупчите и когато си постигнат целта-БАМ! Нов щам, нови мерки. Така, че стане, мили мои.

131

нормално

преди 2 години

махат ги понеже видяха че ваксинираните не влизат в болница и не измират като в БГ където почти няма ваксинирани и измарат масовео от ковид по 200-300 на ден, скоро навсякъде ще махант всички мерки освен в милата ни родина.. дерзайте

130

Чичо

преди 2 години

Абе вие к р е т е н и ли сте? Една от най-ваксинираните държави маха мерките и вие крещите в захлас долу ваксините. Малко разум няма ли в тия кратуни? Както е казал нявга народа който мине Омикрона той се смее последен

129

Ludoto Lenche

преди 2 години

...mnogo iskam da se zaradvam na tazi novina,no neshto me spira da podskacham tolkova .......onova *** Svab....NSR ....velikia restarti i zanuliavane.....Ne viarvam ei taka prosto da sa se otkazali ot vsichki gadosti ,deto sa planuvali s godini ......i to bez boi !!!!

128

Анонимен

преди 2 години

Е, сега му е времето да попитаме-край на маските и сертификатите или край на вируса? Щото има известна разлика. Маски и сертификати можете да си въвеждате и извеждате, когато искате, но вируса е на собствено мнение. Та ликвидирахте ли вируса, това кажете и имало ли е такъв въобще? За мерките знаем-има ги, но вирус имаше ли?