218

В. Путин

преди 2 години

19 тия ще е.

217

Анонимен

преди 2 години

"Армията на САЩ е съставена от платени наемници които не биха могли да си намерят работа в САЩ." - Сега сме 21 век 2021г, а не 1940та година. Сега няма никакво значение каква е живата сила на армията при конфликт с Русия, войната ще се води с други средства и при всички положение извън териториите на Русия. САЩ не трябва да забравят това, да си пазят армията да плащат Африка или Афганистан, но за Русия е безразлично дали са наемници или редовна армия, просто няма как да стигне дори до Европа, ще бъде унищожена над океана.

216

според мен

преди 2 години

До запознат 228: Някои наемници от американската армия успяват преди да стигнат до бойното поле да осъзнаят истината благодарение на руснаците и да подадът рапорт за напускане. Имам впредвид тези морячета от корабчето "Доналд Кук" който остана в Черно море да се лута само с работещ компас. За жалост много малко успяват да се осъзнаят и губят живота си защитавайки чужди фалшиви каузи. Как ли се чувстват родителите, децата, братята и жените на загиналите в афганистан американци когато капитулираха

215

Centurion

преди 2 години

Странно защо ли все руснаците ги колят, живи ги горят, изнасилват ги из съседните на рф държави, как така само руснаци биват насилвани и клани бре тутманици русифилски, имате ли капка мозък в главите си? Защо русия окупира Осетия? Аааа да Грузия кла и е....ва руснаците, защо русия окупира Абхазия, аааа ДА пак същия проблем, отново " същия" и в Крим, и в Донбас...Е Щатите ви го казаха ясно надявам се, решението е путиново хахахаха да нападнем или да не нападнем хахахахаха

214

Анонимен

преди 2 години

Тия още не са разбрали, или се правят че не разбират, че не става дума за Украйна, Украйна из нот ди ишю да им го кажем на американски белким разберат. Става дума за изнасяне на военните структури на НАТО до размерите от 1997 г. Ако САЩ не изнесе НАТО от източна Европа, Русия ще удря много лошо, и то не по Украйна, ами по базите на САЩ в източна Европа. Какво ще правите тогава - ще започнете ли война, ии ще подготвите 50 сценария?

213

Курск

преди 2 години

"САЩ: Готови сме бързо да нанесем остра болка, ако Русия предприеме стъпка" - Да, браво, това го говорите от 2014г. когато Русия си върна Крим. А по конкретно как ще се намесите - военно, или ще забраните на Путин и обкръжението му да посещава Париж за шопинг тур на Шанз Елизе. Примерно каква болка ще причините ако Русия с хиперзвукови ракети ви потопи 2 самолетоносача на стойност 10 милиарда долара всеки? Ще започнете ли ядрена война с Русия, или ще го обявите за авария и съвпадение?

212

запознат

преди 2 години

До само питам: Проблема не е територията, руснаците си имат прекалено много. Проблема е, че оставят ли руснаците живеещи в Домбас на фашистите от Киев, те ще бъдат изколени и изгорени живи както в Одеса през 2014 г. За хората и техния живот ще се води войната, не за територия.

211

запознат

преди 2 години

Още преди да нахлуе руската армия в ***, украинците ще се предадът. Спомнете си какво стана с афганистанската армия когато САЩ се оттеглиха. Даже не бяха напуснали още летището и всички минаха на страната на талибаните. Подозирам, че и сега украинската армия ще застане под знамето на георгиевскиия флаг само руснаците да се съгласят да ги командват и да ги изпратят срещу фашистите окупирали властта в Киев. И този от снимката знае това и се опитва само да блафира!

210

ни са знай

преди 2 години

На запад е пълно с най-различни врачки, вражалци и ясновидци, а като се прибави и сателитното разузнаяане,лесно разшифроват мислите и намеренията на Путин!

209

ЕЛИ

преди 2 години

КЪДЕ СА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВНИЦИ--НА АМЕРИКА И ТРЯБВА РУСКО ПЛАШИЛО ЗА ДА ПРОДАВАТ ОРЪЖИЯ НА ЕВРОПА,НЕ СЕ СВЕНЯТ НА БЕДНА БЪЛГАРИЯ ДА ПРОДАВАТ ТЕНЕКИИ СА МИЛИАРДИ-----НА АМЕРИКА НЕ ИМ ТРЯБВА МИР В ЕВРОПА ,ТЕ ИСКАТ СТУДЕНА ВОЙНА---А ЧЕ ЩЕ ИЗМРАТ УКРАИНЦИ И РУСНАЦИ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗА САЩ--ТУК Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО---ОРЪЖЕЙНИТЕ ПЕЧАЛБИ,НО КЪДЕ СА ЕВРОПЕЙЦИТЕ????

208

Centurion

преди 2 години

18 те сценария ще ги усети Путин из отзад, ако тръгне на юруш в Украйна, но както е рекъл народ на зъл пес, зла тояга. Щатите коректно предупредиха защото, русия все пак е някакъв вид партньор. И отсякоха, че не дават нито педя на Рф... Да видиме куража на масква до къде ще сетигне, аз се съмнявам в смелостта им, но путин ОБЕЩА явна ескалация, ако бъде отхвърлен " ултиматума"му от декември миналата година. Айде сега да го видиме малкото човече

207

запознат

преди 2 години

до 222: Армията на САЩ е съставена от платени наемници които не биха могли да си намерят работа в САЩ. Обещали сам им да обиколят света и там да чукат безплатно полякини, германки, украинки, българки, румънки, японки и други народности в които САЩ имат военни бази. Естествено са им спестили истината, че може да им се наложи да воюват за императора от снимката и да умират за него. Осъзнават го чак на бойното поле когато е вече твърде късно.

206

Анонимен

преди 2 години

Някъде около 2 рия 3 тия сценарии на Фащ следва Русия да проведе мероприятия по пълна дезинфекция на Америка от новите американци тъй като баш американците живеят в резервати и те нямат вина за действията на навлеците.

205

Анонимен

преди 2 години

За някакво мнимо нахлуване в Украйна дрънкат само американците. От края на миналата година.

204

Анонимен

преди 2 години

До Любопитен: Един - стартират се всички стратегически комплекси едновременно.

203

Любопитен

преди 2 години

А колко сценария имат за директен удар на Русия срещу САЩ?

202

отговорът на Путин

преди 2 години

Аз имам само един сценарий...познайте от раз какъв е той?Джокер:Започва с А...и завършва на ....ОМНА война!!!ПАНИМАЕТЕ...????ФЕРЩЕЙН????Кравари скапани!

201

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен: "До 207Армията на САЩ са само африканци и тук таме някой беден източно еропеец или беден мулат или индианец////Напълно достатъчни да наритат качествено, руските пияндета." - те афро-американците бегат преди да чуят - та срещу рашките и на студено... твърде силно изказване правиш!

200

Анонимен

преди 2 години

Путин не нахлува, Путин освобождава!

199

Анонимен

преди 2 години

Единия от сценариите бил връщане на милярдите получени от закопуване на замъци и яхти , коли и спортни клубове