211

БГ гражданин

преди 2 години

Въобще не се притеснявам от въвеждането на еврото, колкото по бързо толкова по-добре ще е за обикновенния българин. Притесняват се БГ олигарсите, и някои БГ банки, че няма да могат да си правят далаверите, затова се опитват да блокират процеса като ни вкарват в хиперинфлация, особено комунистическите олигарси , свързани с енергетиката.

210

Анонимен

преди 2 години

Не искаме еврото! Да си го кажа ясно за мен поне!

209

ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ

преди 2 години

"....фалирахте банка...." - не неуважаеми господине, Аз Откраднах Банката, а вече там юристчетата и синдиците я фалират. Вчера ограбих КТБ, а утре и Вас неуважаеми г'усине като ви вкарам 1 евро за 10лв, та после ще мигате на парцали като мокра кокошка след КоВид.

208

Еврото

преди 2 години

Въпросът не е, че нещо лошо ще се случи след приемането му, а какво ще се получи при връщането към лева, което е неминуемо при тази глупава политика на ЕС в почти всички посоки.

207

до 282

преди 2 години

Защото Унгария не прие Еврото и си запази валутата - Унгария беше там където е България в момента и е добър пример за сравнение - нито Дания, нито Швеция приеха Еврото и са добра - Испания, Италия, Гърция които приеха Еврото са Зле!Полската икономика бумти - защото не са с ЕВРОТО ... Словакия която прие Еврото е като замразена... На Гърците им опростиха - и дадоха парите за да спасят немските и френски Банки кредитори за да не стане Финансова Криза... Гърците на референдума казаха ОХИ !!!

206

До Цецо

преди 2 години

Г'усин Василев, понеже сте високо ниво експерт, фалирахте банка и сега сте в изгнание в Сърбия...

205

дедо

преди 2 години

Оти заплата им ще бъде само една банкнота,затуй!

204

До Ива

преди 2 години

Унгария какво общо има с еврото ? Гърция щеше да банкрутира, но понеже беше в еврозоната я спасиха, като им опростиха над 50% дългове, което са милиарди евро...говорите неща, които изобщо не са Ви ясни....Дори тогава имаше референдум и самите гърци не се отказаха от еврото ! Хубаво е да се изобличават троловете незабавно

203

ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ

преди 2 години

"..Ти си бил експерт по времето.." - на КТБ уважаеми господине, вярвам че сте чували за мен и може да ми имате пълно доверие.Аз Знам как се правят нещата. А Вие по какво сте експерт бе г'усине, по наивност ?

202

Ива

преди 2 години

Вижте Унгария и вижте Гърция - 2008 и двете щяха да фалират - обаче унгария си удвои икономиката и не фалира, а Гърция се забатачи и трябваше да я спасяват и днес има дълг над 200%.... та Еврото ще ни убие - последният пирон в ковчега на България.

201

До БНБ ЕКСПЕРТ...

преди 2 години

Ти си бил експерт по времето на Жан Виденов....

200

БНБ ЕКСПЕРТ

преди 2 години

Въвеждането на Еврото носи два риска. Първият народа да бъде брутално излъган като котировката неочаквано се фиксира на 4лв за 1евро и втория риск е Еврото е равно на Обедняване на българина. 1хляб от 2лв става 2 евро, но заплата от 1000лв става 500 евро и пенсия от 600лв става 300 евро. Тоест 400% обедняване.

199

Хубава работа ама...

преди 2 години

20 години да си под валутен борд и накрая да не приемеш еврото....това ще е чутовната глупост на хилядолетието....

198

Тошко,

преди 2 години

Много по-силни държави от България, не могат да изберат самостоятелен път, особено сега...това са бълнувания...

197

Бедни шизофреници...

преди 2 години

Да прокараш газопровод за Сърбия ( за твоя сметка ), които купуват газ на по-ниска цена от нас. Да не можеш да взимаш газ от същия този газопровод. Да си договорил евтин газ от Азербайджан, но нарочно да не си построил връзката. Да се откажеш от газта от Украйна, за който имаш договор. Всичко това за да не разсърдиш Путин. Не, ние наистина сме окупирани от американците....

196

Тошко

преди 2 години

Към комент257Не е избор да избереш Европа или Евразия. Избор е да избереш собствен, самостоятелен път.

195

Лалабала

преди 2 години

За ЕС и Нато не правиха референдум, ако и за еврото няма, става сложничко.

194

Киро

преди 2 години

През 2003 г.ходих в Солун и в едно малко градче Аспрос,където живеят потомствени гърци от Б-я.Запознах се с кметицата,която сподели,че с въвеждането на еврото в Гърция всички цени са се закръглили към горното ниво,което е довело до доста силно поскъпване и те много съжаляваха...

193

Умно !

преди 2 години

Понеже са ни окупирали американците, построихме Руски поток за Сърбия за наша сметка, като се лишихме доброволно от милиради такси и обезщетение за газта през Украйна....

192

Програмист

преди 2 години

Супер, за първи път да прочета нещо смислено в този сайт.