33

3737

преди 2 години

Само адмирации заслужава изявлението на Цацаров! Не го харесвах, заради начино по който беше направен главен прокурор. Което не изключва това, че е професионалист. Смешно, на фона на неговото изявление, изглежда изказването на лъжливия премиер. Ясно, зад всичко стои и дъртия комунист бай Рашков. Толкова злоба, мъст и неуважение има в този дъртак.

32

Главанак

преди 2 години

Много още има да подскачате герберски подло....и! Важното сега да де намери начин, за да се изгони с камъни и каскета, че да заживеем най- сетне като нормална държава, в която премиера не спи до шкафче с милиони евро, придобити /не/ знайно как!

31

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше дереджето на държавата, щях да си взема питието и да се наслаждавам на гледката как хиените се самоизяждат. Всяка ръфа другата за по голямото парче от баницата.

30

Saki

преди 2 години

Бе айде махай се от поста бе, стига си правил интриги. Не си нужен на никого. И отслабни ,виж на какво приличаш.

29

Анонимен

преди 2 години

Гербавите и ДПС са ревнали вкупом.Бастиона им се пропука и един Гешев сал им остана да брани кюлчетата и пачките.Е,няма да е задълго.На всяка *** и идва коледата.

28

Анонимен

преди 2 години

"ще падне в съда, защото е съшито с бели конци"-----------------------------------------------------Лично аз, видях чух и станах свидетел на постановка /активно мероприятие/, съшита с къде-къде по-бели конци, която без преблем беше узаконена от българския съд.

27

А Рашков на Радев..?

преди 2 години

Защо е без право на достъп до класифицирана информация..??.... Предатели...

26

Смешник

преди 2 години

Много ревете герб и дпс в купом. Да взима два билета за дубай и да бега два билета щото от ядене и крадене няма се смести.

25

Анонимен

преди 2 години

КТБ,ББР,кюлчета и пачки,къщи за тъщи,8-те джуджета,палата на Доган,60 милиона в чували от Хемус,67 милиона подкуп от черепа,700 милиона несъбрани данъци пак от черепа,и т.н.и т.н.Пипна ли нещо в тази посока,за да не те пипат и тебе?

24

Анонимен

преди 2 години

Цацаров обвини Кирил Петков, ГЕРБавите дадоха Рашков на съд, а руското ФСБ разкри, залови и арестува 14-членната хакерска групировка REvil като иззе от престъпниците 426 млн рубли, $600000, ?500000 и 20 автомобила премиум класа.

23

Анонимен

преди 2 години

Радев и неговата болонка Рашков станаха за смях с това си глупаво действие. Забраната 100 % ще падне в съда, защото е съшито с бели конци. А харварда Кирчо не е и болонка , а навито кученце с пружинка. Смешници.

22

овластен мух.льо

преди 2 години

Кирчо, Кирчо, много си малък и ниска топка си. Не можеш по нищо, ама по-нищо да се мериш с Цацаров. Разликата е от небето до земята. Ти си глу.по.ват, наи.вен и не вдяваш какво искат от тебе господарите ти. Ще те употребят да им свършиш мръсната работа и ще те захвърлят.

21

Радев и Киро

преди 2 години

освободиха от затвора арестуваните олигарси-Баневи, Арабаджиеви, Стайкови, черепи..

20

Анонимен

преди 2 години

Вярвам ти, мъченико. Герб натискаха и нареждаха какво да се случва, явно си мислят, че всички действат така.

19

Анонимен

преди 2 години

ДАНС е пробита и е на командване от американското посолство

18

Гаранта

преди 2 години

Цацаров бе една допълнителна Гаранция, за всички че осъден за корупция в БГ политик няма да има. За това се грижи и Гешев.Реално от както Цацаров е в агенцията, едри риби не са хващани, а политици не са закачани.Тези, които им липсва Цацаров са самата Корупция в БГ. Той тях пазеше. Резултатите му говорят ясно, думите му са без значение

17

Жан Валжан

преди 2 години

Да го съдят в Пловдив! Неговите доскорошни подчинени ще му се отплатят с "доживот"!

16

Анонимен

преди 2 години

А защо не обвини авера си за кюлчетата и пачките?

15

Нищо ново

преди 2 години

И тук прозира дългата ръка на оня със зелените чорапи.

14

ТОЗИ Е

преди 2 години

Страхлив. И скоро очаквайте да проговори. УМЕН тарикат е и сам сиПодава оставката и то на време.