70

Вуте

преди 2 години

Скоро, много скоро ще гледам как ваксинираните ще почнат да капят като презрели круши. Те вече почнаха да капят( председателя на ЕП) и ще доиде тежко време може да се окаже че няма кои да има да работи, да кара камиони и т.н. Тепърва ще гледаме последствията от " ваксинационният план".

69

Анонимен

преди 2 години

Щом са такива законите и правилата ще изтърпи и еднодневен арест. Не може да му се отрече, че е упорит човек. Дано упорството му да не е глупаво.

68

До 66

преди 2 години

"Фурнаджийскитии", сиелскитии, без значение! Това ти показва разликата между свободния свят и диктатурата. Кой съд в Русия ще отмени нареждане на Путин? О, извинявай, забравих! Той е безгрешен.

67

Андре Макенроу Борг

преди 2 години

Бегом, тъмен балкански субект за инжекция!

66

Анонимен

преди 2 години

До АрестШовинист и расист - за такива няма място в нета!

65

Анонимен

преди 2 години

Той че е лъгал - лъгал е. Ама и правителството или да го гони, или да го пуска! Само циркове правят.

64

xaxsasбв

преди 2 години

Австралия - бялата държава бе управлявана 20 години от Адем Самюрек - 50 годишен роден в Измир турчин избиращ властта от 2002г. с организиран вот на мюсюлмански малцинства, а някои им ръкопляскат, че били бяла държава със закони. Повечето, които говорите за бяла политика не гледате нищо отвъд българските медии, а го карате на цветово усещане. ;}

63

Анонимен

преди 2 години

До анонименне знам за какво говориш, но май нещо не си спомняш. Кой от изброените има 20 титли от Големия шлем и 86 титли от ATP? Не виждам. На какво основание тогава твърдиш, че изброените били по-добри тенесисти от Джокович? тия 300-400 млн дето ги е изкарал през кариерата си до сега да не са паднали от небето? Кой от изброените от теб е изкарал толкова от професионален тенис. Или ако това не са критериите, по кои критерии жпределяш Джокович като по-слаб тенесист от тези, за които пишеш?

62

В.

преди 2 години

Мака подробност. Върховният съд в САЩ е отменил задължителната ваксина нааона от Байдън. Това ще има последици по цялата "демократична" верига. Следете развитието или по-точно как го правят фурнаджийскити лопати.

61

Хахахаха

преди 2 години

Кенгурата го наритаха здраво в зyрлата

60

Бате Сечко

преди 2 години

Световните Фашисти ще преследват до дупка- Как може да се противопоставя на Системата и не иска да вземе от,, вълшебната" течност...!?!Бог да го пази! Ще стане сега Светец за Съпротивата ни

59

Арест

преди 2 години

Не само да ги арестуват, но и да му отнемат всички титли, да го глобят едно 10 млн долара да спрат Сърбия от всички международни турнири в спорта, не само тениса.Това е лечението за всички сръбски х.лебарки и наглеци!

58

158

преди 2 години

Не мога да приема реалността.. И не трябва.. Всичко е абсурдно!

57

Ваксиниран

преди 2 години

Ваксинирайте го насила за назидание на всички с български произход сърбеещи и македонизирани алкохолици.

56

Анонимен

преди 2 години

Австралийските власти са сбъркали"адреса".По лесно щяха да арестуват абориген от колкото световен играч.П представете си и такъв казус.Австралийски спортисти да не бъдат допуснати на Зимната Олимпиада в Китай.Ще оплюят всички,включително и Русия,щото им е съсед.Тия наистина covid19трябва да ги довърши и да останат само аборигените за да сесамоуправляват.

55

Анонимен

преди 2 години

Ние Българите трябва да мълчим поне по този въпрос доката не накараме хора като Кирчо, Бойко и всички нарушавали закона, някой повече от веднъж, да си платят

54

Анонимен

преди 2 години

Тази " държава" ми падна в очите!-:(((

53

Анонимен

преди 2 години

Да Джокович е влязъл незаконно в Австралия тъй като е излъгал в официалната си молба за виза. Аре чупката обратно в хотела за бежанци и от там у Сърбия.

52

aa1830

преди 2 години

Сърбите пак го играят жертва....

51

Bili

преди 2 години

Никога няма да го пуснат да играе...другите турнири ще следват примера на Австралия. Джокера няма избор освен да се бори, в най-лошия случай ще бъде мъченик и символ...отдавна се опитват да го очернят - жени му бутаха, сега тва...