49

:) до 56

преди 2 години

Кой си ти бе льольоо ? Тупаници ще раздаваш ? Мълчаливото мнозинство е много повече от няколко квартални кибици и познатите ти у файсо дето се мислите за хиляди. Панелен гащник....Ти си обществен лузър.

48

Недоразбрал

преди 2 години

Ру,шагите са винаги по,по и най,но всички въртят очи на запад,карат мерцедеси,пращат децата си да учат на запад,даже руските олигарси и путинисти?!Всеки руснак драпа да си купи Айфон,всички използват както и останалият свят Уиндоус и Макинтош компютри,всички се крепят на гугъл,фейсбук и всичко останало американско,но всички са фалшиво стъпили на антиамерикански мантри от типа,КОЙ ВЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ЛИ,КРАВАРИТЕ ЛИ?АВЕ МАЙНИ ГИ НАСАМ ВЕ!!Ако не бяха такъв тумор,руснаците,можеха да си живеят царски!

47

Анонимен

преди 2 години

Американците трябва да бъдат изгонени от там

46

Анонимен

преди 2 години

Съвецките войски от никъде не излизат като влезнат.

45

SS

преди 2 години

Казахстан е в сферата на геополитическото влияние на Русия ! Колкото и да им се иска на някой тя ще си остане там ! Не може да се отрече смелоста на казахите да се надигат на бунт когато им се дигат цените и правителството им прави каквото си иска. Само ние търпим и мълчим !

44

Сата НАТО

преди 2 години

Просия е основен геополитически враг на Българската държава. България трябва да се стреми към регионален съюз с Турция, Румъния и Украйна,

43

Анонимен

преди 2 години

Точно това се питах и аз, какво ще прави бащицата Путин когато протестите пламнат в Масква? Защото въпросът е не дали, а кога! Неизбежно е!

42

Анонимен

преди 2 години

Вече е време да спрете с тъьпотиите за златните залежи. Много по-важни са медните и оловни-цинкови залежи, които се изгребват с бесни темпове.

41

Анонимен

преди 2 години

Винаги с Русия немските крадливи ръце ги знаем

40

Анонимен

преди 2 години

52 пак ти казвам, България е сплътност около 63 души на квадратен километър. Много повече сме от всеки километър и ще останем тук за да се видите че американската клика сте един файтон. И такива заминавай там ходи еди къде си трябва да са подсъдни. Ти не си никой. Излез на улицата и се опитай да командориш с опорките на фондацията. Такъв тупаник ще изядеш че в турското посолство ще се криеш накрая.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 - ех, добре че са канадците да ни освобождават от нашите златни залежи, които те добиват в БГ без да плащат :(

38

Анонимен

преди 2 години

Западът и ЕС трябва да подкрепи Русия и на Казахстанският народ трябва да се обясни че трябва да остане васален, защото ако демокрацията настъпи там няма да има Байконур и други ракетни проекти а без Союз и Прогрес МКС ке Умре. Още помним краят на МИР и причините а те са че независима Украйна отказа да доставя навигационният модул за скачване и всички скачвания се правиха на ръка, което доведе до човешка грешка.

37

а

преди 2 години

Ама не ми ги хвалете тия руснаци като ви харесват диктатори да ви управляват заминавайте там

36

Анонимен

преди 2 години

Владимир Путин още на 9ти май тази година на парада на победата в Москва заяви, че в зоните на влияние на Русия правилата се определят едностранно от Русия и това не подлежи на обсъждане.

35

Анонимен

преди 2 години

Руските миротворци вече възстановиха реда в Казахстан.

34

Анонимен

преди 2 години

Само недвижимите имоти на Назърбаевата фамилия били за 780 милиона долара. Сухата пара от милиарди не е ясно колкото е. Минималната заплата в Казахстан била 100 евро. Е как няма да скочат хората при повишение на цената на газа. Сега в степта е *** студ. И там както в почти целия свят управляват клептократи.

33

Тавариш Путин

преди 2 години

У меня вопрос не являются ли эти два термина ультраправая политика и неолиберальная политика третьим понятием колониальный нацизм?

32

Анонимен

преди 2 години

"До Анонимен 40 Ами ако ги няма американските петролни компании в Казахстан това значи че няма да добиват и 10% от нефта който добиват сега."______Викаш добре че са американците да идват в държавата ти за да те "освобождават" от петрола, който "не можеш да добиваш".

31

Анонимен

преди 2 години

врят и кипят медиите на дойче блее , които хич не са дойче ами от зад ивицата Газа, е сега каквото и да е отказвал Токаев на Путин ще го преосмисли . Там е президетска репулика , каквото каже това , допуснал е мнго западни фирми , концесии , има борса спекулативна като тука , въобще условия -чуждестрани инвестиции срещу заеми от ЕБВР

30

Анонимен

преди 2 години

"Ама не мислите за хорицата които живеят там и не искат ДИКТАТОРИ да ти управляват"____Протестите са за цените на горивата а не за формата на управление. Тези, които не "искат диктатори" се присъединиха по-късно след захранката си от американските фондации.