69

Анонимен

преди 2 години

абиджанска фирма търси 1000 топексперти за бране на зелени фурми в центъра на софия. само за ваксинирани с 3 бустера. стартови заплати 12 000 евро бруто. фирмени автомобили безплатно, безплатна синя зона.

68

Господа министри

преди 2 години

Моето предложение е културно образователна насока за този град тип Сибиу - занаяти, изкуство, образование и спорт - не може да бъде вече тежък индустриален център и благодарение на нечия некомпетентност както и на едни хора от периода 2002 -2008 е на ниво сандбокс - ненаправено, но имащо потенциал!

67

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам смисъла на статията. Ежемесечно у нас идват нови и нови чужди фирми, които така и така дават от 3500 нагоре, че даже 3500 е заплата за хора почти без опит още студенти.

66

Джери Бадалуна

преди 2 години

Чужди фирми искат първо да им се надупиме и после...ще има много да чакате тия заплати.

65

И съм още болен

преди 2 години

След два месеца на стероиди болестта е сведена само до лявото ходило вече ...

64

Господа министри

преди 2 години

Аз за момента не ми пречи да си върша работата с каквото има - вие сте ме поставили в тая ситуация аз се опитвам да се справя, но в тази сфера вече не става с каквото има! И пак казвам човека основал Баухаус преди повече от век не е съжалил и не са сгрешили хората гласували му доверие! Какво ще се случва в един град иначе - вечерната литургия? Банкета за един милионни акумулатор, театралната сценка на самодейците или някое непризнато жиголо!Имам изложба да правя и сюрреалистичната година

63

Анонимен

преди 2 години

Чужди фирми искат да инвестират в София и да плащат заплати над 3500 лв. - на ваксинирани с 4 дози?

62

КИРИЛ ПЕТКОВ

преди 2 години

До 47 "...Какво стана със завода за електромобили?..." - обмисляме ситуацията в момента с колегите докато джиткаме ски из Пампорово. Много яко, слънчево, готско време, пълен размазващ кеф. Обичам Ви и много ПоЗдрави

61

Марин

преди 2 години

Бързо ще се откажат като видят, че матряла е лош.

60

Господа министри

преди 2 години

И чудеса от героизъм да направя и направим докато няма ясно решение от страна на държавата или корпоративен бизнес трайно съществуващо училище по изкуствата не може да има! И сега стигаме до момента в момента ни трябват малко кадри - ще ги обучим амааа с квото има!И като запълните квото квото има след две години чао. Докато няма държавна дългосрочна политика в тази сфера аз се бия с вятърни мелници- да ви кажа честно уморих се да съм Дон Кихот!Затова решавайте вие, но да знаете, обидно е за тях

59

Анонимен

преди 2 години

Киро Шменти ли ви каза за "инвеститорите"?

58

Безплатно

преди 2 години

Аз и сега получавам такава заплата, въпроса е за какво ми стига? 800лв наем, 1000лв храна, 400лв сметки, 500лв лизинг на автомобил. Като излезем с жена ми веднъж в седмицата да вечеряме навън и всичко е приключило. Реално спестяваме само нейната заплата. Добре, че нямаме деца, че не ми се мисли.

57

Анонимен

преди 2 години

Кой ще им работи на тези инвеститори като България за 10 год. е намаляла с близо 1 000 000 души и продължаваме да се топим. То сега има недостиг на кадри та какво остава тогава.

56

анонимен

преди 2 години

Колкото повече непродадени апартаменти в София, толкова повече рекламни статии за високите заплати в същата тази ... София.

55

Иванко

преди 2 години

Чудя се, защо някои хора очакват висока заплата за общ труд ? Морето от пp.ocтовати хора е огромно и те винаги ще работят само за храна и сметки. Навсякъде е така и така ще бъде.

54

до 63

преди 2 години

Ще се учудиш колко от тях плащат и по-високи.

53

Анонимен

преди 2 години

И сега има чужди фирми в България, защо не плащат такива заплати?

52

Няма коментар

преди 2 години

Това е поредната глупостттт за наивните българи!Никой индиец никога няма да плати 3500 лева заплата!Те в Украйна ще им работят за 3 пъти по-малко!Това шантаво трърдение щеше да е смешно,ако не е наистина тъжно!Поне недейте да пускате фалшифи новини!То е същата глупост,като немец от албански произход да прави Ел коли в България и като оня другия с 5000кс супер кола!!!Никога няма да стане!

51

ЮдеюСемитМасон

преди 2 години

Инвеститор - Работа само срещу Боцкане - всеки Месез Бустер! Р0бе на Тръстиката!!

50

Anonimen

преди 2 години

Това са глупости, никой не инвестира, в реалния бизнес сме и знаем. Всичко се работи в Китай, Индия и Турция, тук са само елементарни довършителни работи, нооо ...се води произведено в ЕС И НЯМА МИТА, сещате ли? Внасяш изцяло компоненти, елемтарна сглобка или опаковане и айде, на пазара в ЕС. Най-вероятно и софтуерът ще е на същия принцип - ще се работи в Мумбай, а тук ще е за парлама и печелене на скъпоплатени търгове