146

Поручик Ржевски

преди 2 години

Значи аз познавам доста хора с доход доста под 10к евро на месец и имат ваксина на хартия. Обаче при Новак Джокович, милионер в зелено това ще се окаже страшен проблем. Хммм нека да помисля...

145

Анонимен

преди 2 години

И тук става въпрос за пари.Няколкото милиона които щяха да вземат и турнира и Джокович ако той играеше доведоха до опит да се заобиколят правилата и стана гаф от който и турнира и Джокович ще загубят.

144

До 144

преди 2 години

Преди три години Джокера изгони тренера си като мръсно куче, щото "духовния му водач" му казал, че този човек му пречи да си подрежда чакрите .... Мислиш ли, че хора с които се държи като с кучета не биха взели 1 мил. от CNN да разкажат за фалшивата ваксинация на сетвония номер 1 в тениса?!?!

143

Анонимен

преди 2 години

Ъъъ, Джокович е обикновен пpocтaк. Правилата са за всички еднакви. Той не е изключение. Затвърди се като най-простия в тениса. Отдавна се говори това, между другото (за ниската му култура). На Australian Open има десетки тенисисти. До един ваксинирани. Тоя пpъдльo не нещо специално. По-точно никой на този свят не е. Пратилата са за всички.

142

До 150

преди 2 години

Концлагер е държава в която всеки ден от вирус измират по 150 човека ! А не държава в коя за две години от този вирус са измрели по малко от 3000 човека!!! Бива да си провериш настроиките на ценностите и морала!!!

141

Сърбия била

преди 2 години

Изостанала и нецивилизована, защото имала около 50% ваксинирани...

140

До 146

преди 2 години

Не богохулствай ! Левски се е борил за свободата на една държава, Ноле - за целиот Свет !

139

Поручик Ржевски

преди 2 години

Моята жена също е ваксинирана, но ако си мислиш че се кефи на концлагери и зелени сертификати много се лъжеш. Може света да е ваксиниран на 65%, но хората които харесват концлагерите са обикновенно с някакви психически девиации и са доста малко.

138

До 144

преди 2 години

Вярно си мисля!! Новина за фалшив сертификат на Джокович, струва много повече от колкото целия екип ще получи от Джокович за цялата си служба при него! А ако си запознат ка се държи с екипа си за гурото от сектата на прегръдките към която пренадлежи, ще си наясно, че много хора от екипа му на драго сърце биха го продали при всеки гаф!!!!!

137

Анонимен

преди 2 години

ВИжте статистика на умрелите в Австралия и при нас , па после ревете ,че били фашисти и нарушили на Ноле мрънкяла правата

136

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърете пищат за Ноле все е дно Левски са затворили.Ай събудете се

135

до Поручик Ржевски

преди 2 години

95% от австралийците са ваксинирани! 65% от нормалния свят са ваксинирани! Дреме му на някой, че Джокович щял да направи Австралия да изглежда като концлагер в очите на българи, сърби, руснаци и западните хипита които иначе много плюете като защитават обратни и арабски мигранти, ама за антиваксърството сте с тях!! Джокович стана смешен в очите точно на тия за който цял живот има комплекс, че не го харесват!!

134

Поручик Ржевски

преди 2 години

До 130 - ти верно ли си мислиш че Джокович и неговия екип от адвокати и лекари не може го ваксинират на хартия??????

133

Новите пророци !

преди 2 години

Антиваксърите се мислят за новите пророци...Прогледнали били...вече не ги било страх. И кога се случи това ? Когато посегнаха на достъпа им до МОЛ-а , достъпа до кафета и наргиле барове....мъкааа. Какво значи тук някакви си животи, язе сам си преценям....

132

Анонимен

преди 2 години

В първите 100 има двама други неваксинирани - французинът Юбер и американецът Сангрен. И двамата се съобразиха с изискването и се отказаха от участие на АО. Показаха достойно поведение. Само сръбският тарикат мишкува до последно и търсеше вратички как да се промъкне. Успя да заглавичка австралийската тенис федерация и турнирния директор, но не успя да преметне австралийската държава. В понеделник съдията ще му посочи пътя към летището на този нов Спартак и нов Христос едновременно?!!!

131

Да го държат

преди 2 години

В бежански лагер. Ако нямат място, ще го приемем в Харманли.

130

Анонимен

преди 2 години

За "горък" ни най-малко не е, това са някакви мисирски опити за принизяване на една истинска човешка здрава, логична и законна позиция. Браво на Новак! Браво на Сърбия! Не всеки е под метка на фармамафията!

129

Муахаха

преди 2 години

Джокович опитал да мине през граничната полиция с документи на които пишело - "Наш човек е, гарантирам за него"

128

Анонимен

преди 2 години

Напълно е ясно, че всичко със задържането е нагласено. Противник на ваксините, значи противник на новия световен ред. И Шумахер така го нагласиха.

127

Поручик Ржевски

преди 2 години

И тук много хора се бъркат, че Ноле е жертва и неговите фенове страдаме за него. Много се бъркате - Ноле направи преднамерен цирк с цел ваксърите да си вкарат автогол. Много голям гол. Сега Австралия изглежда като концлагер а Ноле като мъченик. Най-много да поседи 3 дена на хотел и после обратно със самолетчето. А австралийския премиер ще си чеше езика още един месец да се обяснява за един тенисист......смех...