21

ED

преди 2 години

Кириле, не се казва Македония, а Република Северна Македония!

20

не

преди 2 години

на С.Македония в ЕС.............докато не пренапишат учебниците си по история и се извинят официално за разрушените гробища на българските войници!!!

19

Анонимен

преди 2 години

СЪОБЩЕНИЕ ЗА ЧУЖДИ ВОЙСКИ! КОИ СА ЧУЖДИТЕ ВОЙСКИ И КОЕ НАЛАГА ПРЕМИНАВАНЕТО ИМ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ?!

18

Анонимен

преди 2 години

Нищо не му разбрах на Киро Фалита.... Досега сме преговаряли по една точка, по която нямаме никакво решение и сега ще преговаряме по пет точки, по които няма да имаме никакво решение. А пък дори и да имаме решение, пак остава онази една точка, по която нямаме решение. Но пък създаваме илюзията че нещо се прави. Мотото на Киро Фалита: Нека кипи безсмислен труд!

17

Дедо

преди 2 години

С една дума Кирчо иска да прави пазарлък за колко да се продадем...Ами да казват цената тогава и да сваляме гащите...За такива род и Родина нищо не значат. Само пари, пари, пари...Ей, момче като пораснеш ще разбереш че има и по-важни неща. А, дано и България да я има до тогава, ако не си я турил на сергията до тогава...

16

Македоните

преди 2 години

Вложиха милиони за лобизъм в Зап.Европа и Америка, кире да не забравиш в България, номера на банковата си сметка в Швейцария ??

15

Ученика

преди 2 години

На Кирчо ако му кажат, че има сестра а той няма - ще се съгласи, че има сестра...

14

Анонимен

преди 2 години

Тоя е възпитан като безродник ,сам баща му се похвали ,че го възпитавал като ,,гражданин на света'',за този човек история ,род, Родина нищо не означава ,поставен е тука да отстоява чужди интереси и ще изпълни всичко което му наредят точка по точка без въобще да се замисли ,а баламурниците ще чакат да им осигури светло бъдеще !

13

Василев

преди 2 години

Кирчо отстъпва в преговори само ако е на плюс, Това се учи в Харвард и в българското патриотично училище на живия живот!България над всичко и над всеки!!!Агент Сара Мишел!ЦРУ!!!

12

Айде

преди 2 години

Хаерлия да е - харварда , предаде Самуила, Гоце и хиляди други

11

Анонимен

преди 2 години

Македония в ЕС, Йок!

10

?!?

преди 2 години

Ако иска да отвори тема дали македонското девойче е най красиво. То е ясно да се признае историческата и културната истина между народите. И да се даде гатанции, че някакви сърбомански или русофилски интереси няма да посегнат на българското в Македония и на България. И ще помислим дали може ЕС за тия.

9

Василев

преди 2 години

Харвардският възпитаник ще ги върти македонците както си иска, така както англичаните въртят целия свят на малкия си пръст!!!Агент Бени Филипс!ЦРУ!!!

8

Анонимен

преди 2 години

На конгрес на БКП през 65-та година, професорът по История на БКП - Владимир Попов споделя следното: -Македонците са братски народ, които неуморно градят комунистическия дух и визия на едно съвременнно маркс-ленинско общество. Те са мъдър народ с почти вековни традиции, език, литература и история. Ползват се с авторитет сред нас, както и в СССР:Из "Архив" на БАН, проф. Владимир Попов - ръководител на катедра "История на БКП и КПС" на СУ ,,Св. Климент Охридски".

7

Анонимен

преди 2 години

Киро, опичай си акъла! Докато северомакедонците променят самосъзнанието на умрели хора, никакво влизане в ЕС!

6

Анонимен

преди 2 години

Не Плюйте Кирил много, че баща му чете форумите и го изживява тежко

5

Анонимен

преди 2 години

Кирчо да се не натега на мъкедоните, а да си гледа държавата която народа му повери, прекрасно ще си минем и без РСМето в ЕС.

4

Тц,тц

преди 2 години

Имаше един бг филм- Искам Америка! Май натам отива филма и с Киро Язовиро,с вариация - Искам Канада:-))

3

Василев

преди 2 години

Добър вечер селяни прости!!!Агент Дейвид Конъли!ЦРУ!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Гробища военни бяха изровени,Кириле ти в час ли си ?