14

Хъно

преди 2 години

alo 11Хората сами решават никой не ги кара на сила да се татуират.Аз лично не искам тату.

13

Анонимен

преди 2 години

Страшен проблем ти казвам. Мастилото им свършило. Цяла Европа се тресе от цените на газ и ток. Тез без мастило останали. Едно време баба им само мастило е ползвала като е тстуирала дядото, че е само нейн.

12

Анонимен

преди 2 години

ЕС - Айде на лов за татуирани и да не забравите да ги затворите при другите несъгласни с вас - неваксинираните. Че то остана ли нещо което да зависи от нас А? Краставиците ви криви, прасетата ви еди си какви , АЕЦ няма да имате, трябва да се ваксинирате, не трябва да се татуирате, днес в Русе арестувахте човек който ..... Е и , от нас какво зависи - нищо ли? Айде да ви няма и вас - с нищо не сте ми помогнали . така че един шут за вас. То човек вече и със собственото си тало не може да разполага

11

Анонимен

преди 2 години

Значи татуистите не се притесняват за евентуалните вреди за здравето на хората? Важно е бизнеса да върви.

10

Хм

преди 2 години

Похвална е загрижеността,хората,които сами избират да се татуират,да не развият онкологични,генетични,алергични заболявания.Защо не се проявява същата загриженост по отношение на ваксинираните,които са изложени на риск да развият същите заболявания, а напротив даже, хората биват всячески принуждавани да се ваксинират.Странна загриженост за здравето на татуираните и нулева загриженост за здравето на милиони,че даже вече и на децата над 5г.За сега над 5г., а у треи пеленачета.

9

Ro

преди 2 години

С прясна татуировка (рана демек) да влезеш в морето директно си просиш награда Дарвин. Всеки нормален татуист предупреждава за това - висока хигиена на мястото и никакво плацикане насам-натам. Мастилото в случая няма вина.

8

Анонимен

преди 2 години

Тюх , язък , как сега хилядите ходещи мушами ще си избиват комплексите ?!

7

Нормално е

преди 2 години

На обикновеният работещ човек без бизнес какво му пука?!

6

Анонимен

преди 2 години

Тия от ЕС пращат всичко под ножа, докато всички станат а 100% зависими от тях.

5

Анонимен

преди 2 години

Не може ли да се татуираш като подпишеш информирано съгласие? Както подписваш за експерименталните препарати?

4

АнонимеН

преди 2 години

ТУК ПОДКРЕПЯМ ЕС!!! ИМАШЕ СТАТИЯ ТУК КАК ЕДИН ТАТУС СЕ ВЪЗПАЛИЛ ОТ МОРСКАТА ВОДА И МОМЧЕТО УМРЯЛО ВЕРОЯТНО ОТ СЕПСИС НА КРЪВТА! МАСТИЛОТО ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ НА ИЗИСКВАНИЯТА ! ЕС НЕ ЗАБРАНЯВА ТАТУСИТЕ А ДА СЕ ПРАВЯТ С КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ

3

Анонимен

преди 2 години

Тези в ЕК освен с прави краставици и татуировки, с нещо друго занимават ли се?

2

Анонимен

преди 2 години

Като представител на езическо семейство с хилядолетна традиция , това е поред ме притеснява! Поредната атака на злият сатанински ЕС!! !

1

:(

преди 2 години

Той пък един бизнес! :(