48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 "И прокурорите ви така правят, нали затова искаме уволнението им, ама ВСС-то ви не го намира за проблем :) Защо за мен да е проблем :)" Защото иначе се подравняваш на тия, срещу които плюеш, но един трррол не прави разлика, защото самия той е такъв и не вижда проблема.

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 И прокурорите ви така правят, нали затова искаме уволнението им, ама ВСС-то ви не го намира за проблем :) Защо за мен да е проблем :)

46

Анонимен

преди 2 години

Корупционни престъпления?Мисля,че не е възможно,все пак тези от промяната са почтени,а служебното правителство беше на президента,който пречупи режима на корупцията и също е почтен.Поне така викат.

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 "Какво има да си признавам" Ти ВЕЧЕ си го призна: че хъврляш обвинения без да има нещо доказано - това си има име.

44

ха ха

преди 2 години

Кога ще разследват закупуването на маски, апарати и ваксини от Боко ?

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 Какво има да си признавам, че ЕК и Венецианската комисия от 12 години ни казват, че трябва да си променим законодателството относно правомощията на главния прокурор и баце ви щеше да го променя, ама друг път :) Признавам си - докато не махнем каскета, няма правосъдие в България. Разследвайте щателно! Само че , не само тези случаи. Разследвайте всички случаи, трроле гербав. От Вас и честна дума не видяхме :)

42

радевщина в действие

преди 2 години

Колкото и да се напъват форумните драскачи на мазната фуражка, за всички е пределно ясно: - Какъвто президента , такива и безочливите му фигурантчета от правителствата му. Все потенциални клиенти на правосъдието....

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42 "В момента ваш кадър държи прокуратурата, така че вие нямате пречки да доказвате. Ние ще трябва да изчакаме, за съжаление. Тррол наричам, който пише срещу заплащане. Аз не съм този случай." Значи си признаваш, че хвърляш обвинения без да има нищо доказано. Ясно кой е трррола. Извини ме, че няма да разчитам на "честната ти дума", че не си такъв. Важното е сега тези обвинени в корупция да бъдат щателно разследвани, за да видим колко струват лозунгите на Кире Ментата.

40

Анонимен

преди 2 години

Поръчкови по ми яRи.Защо не разследвате с какви пари Ботокса, дошъл от новозагорските села си купи 4 топ апартамента в София за по-малко от година.

39

Борисчо

преди 2 години

Прогнилия от корупция и некадърност Стойчу Кацаров в последния си работен ден като министър подписа разрешението за Мега частна болница в Казичане. Честито. Видимите резултати на Румен Радев

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 В момента ваш кадър държи прокуратурата, така че вие нямате пречки да доказвате. Ние ще трябва да изчакаме, за съжаление. Тррол наричам, който пише срещу заплащане. Аз не съм този случай. Не ми харесва назначените прокурори да се вихрят по медиите, а в съда да ни докарват само плащане на обезщетения. И на никой нормален човек не харесва това. Само на трроловете.

37

Анонимен

преди 2 години

С КТБ Толупа и дебелото му приятелче Дебелян Дебелопеевски си напълниха търбусите и изнесоха парите с правителствения самолет.

36

радевщина в действие

преди 2 години

Резултата ......

35

Анонимен

преди 2 години

Нищо не сте доказали, гербави. Колко такива кьор фишека хвърлихте? Канадското гражданство, имотите на Рашков, фирмата на Спецов. И какво доказахте? То, за КТБ още нищо не сте доказали. 7 години си минаха.

34

реалист

преди 2 години

Светлина, повече светлина, ноп ри новото управление през крив макарон!!! !

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 "това първо трябва да се докаже" И на Борисов за това, че е "крал" "трябва да се докаже", но такива като теб такива скрупули нямате. А тррол ще наричаш себе си, това, че не ти харесва извода от ставащото, си е лично твой проблем.

32

Анонимен

преди 2 години

Май от служебното ще има осъдени и вкарани при бай Ставри. Йес мена Киро Арвардски му се размина, ама на Кацаров май няма, ахахах.

31

Анонимен

преди 2 години

Явно не плащат в първия работен ден на гърбавите ***, та виждаме само неколко, които от любов към работата и миризмата от задните си части и кафевото в гащите пускат по некой-друга праднняя под статийте. Както и да е. Гърбавата пасстмина лека полека ше си иде. Очевидно нема да е без бий, но ще яде бой и ще си иде

30

Анонимен

преди 2 години

Има клипчета в нета какво говори Кацаров преди да стане министър и след , пълна промяна на мисленето . Време беше да го захванат тоз тарикат

29

Рака

преди 2 години

Кога ще започне прокуратурата разследване срещу Радев и Кацаров, за смърта на 30000 Българи.