506

Ейй

преди 2 години

Прилича на астрофизик изнасящ лекция пред НАСА и убеждаващ ги , че преселването на Марс е въпрос на седмици !!

505

?

преди 2 години

Че то според твоите чувални мерки - Колко са 9 млрд. бе Бойко - Има / няма половинка чувалЧе , ако го сравним с чувалите от Хемус дето пренесоха десетки милиарди ?!

504

Анонимен

преди 2 години

Ще покрадват, па ще си заминат.

503

Анонимен

преди 2 години

Аз се чудя как изобщо имаме държава все още и по-важното как сме имали толкова векове?То тук е не куче влачи рейс,ами се краде с милиарди и никой не влиза в затвора.Бойко навремето като дойде се заканваше,че щял да ги натика всичките крадци в затвора,но не го направи.Сега тия щяха него да натикат,но май пак са се разбрали.Всеки следващ краде повече милиарди.Как па един свестен и честен не дойде и да измете тия всичките пиявици?!Един бе един!И после Ботев,па Левски па незнам кой си.Кви герои кви?

502

Добре де,

преди 2 години

..Тролчета мили, начесахте си крастата за "Бойко"! Но цифрите все пак идват от Кирчо и Асенчо... два милиарда бюджетен излишък/Асенчо се пъчеше, че събрали повече от ГЕРБ/; три милиарда нов дълг, и 4 милиарда дефицит в края на годината! Къде са все пак парите! Само не казвайте че сте раздали 9 милиарда на пенсионери , лекари и бизнеса, защото това са много пари! Ако при Бойко се "крадяло", какво да кажем за тези? И това е само за девет месеца!

501

Анонимен

преди 2 години

НЕ ЩА СТНИК! Може ли тъ.панар, като тоя, да показва графики и диаграми, от които нищо не разбира! Я ди отивай при оранжевите презервативи и не се занимавай с дейности, които изискват малко повече умствени усилия! Говориш на та.шак, живееш като та.шак, абе въобще с тебе живота ни стана пълен та.шак!

500

Буци

преди 2 години

"Ти па си много убав!". Нали това ти беше запазената марка? Както и онова "да им го начука с 200"? И как очакваш с такъв умствен багаж някой да ти вярва на дрънканиците за милиарди (ти така си си свикнал), за управление (което не го умееш) или за икономически съвети (ама вече не си ти да раздаваш милиардите). Айде пий си хапчетата за кръвно, че да не скъсаш пак някой менискус. На внуците ще им е мъчно.

499

Анонимен

преди 2 години

И Бойко да беше щеше да е същото,даже по-зле.Комунстите не са слизали от власт и Бойко е комунист също.Та тиу едните комунисти управляват,ту другите.Няма никакво значение кой комунист се пише за син и демократ,всичките са червени!Всичките изпълняват каквото каже Москва.Иска газопровод правим го.Ако поиска и АЕЦ ще направим нова.САЩ пък ни продават оръжие,самолетчета и т.н.Турция ни продава домати,чушки всичко от земеделието.Българи ходят да арбайтят на Ханс,Хосе,Йорго и на който плаща.Слугинаж!

498

Анонимен

преди 2 години

не мое секой да е бат Бойко не мое му стъпат .. управлява ни някаква пародия на специалисти и то изцяло благодарение на НАРОДНАТА АРМИЯ която гласува за тях

497

Вергина

преди 2 години

Краят на интригите настъпи, точка.

496

Истукан

преди 2 години

Да се скрива този и да не се показва пред медиите. Цяло чудо е, че още не е в затвора.

495

Мнного ми е мъчно..

преди 2 години

и още по-мъчно ми става, като чета Жалейка 354, която ме расплака, защото е написана какво направи г-н Борисов, за народа, охх, като се сетя, чудно ми е как съм жива, но много ми е мъчно и пак ще си поплача, че го принуждат да ни остави, като едни сирачета!баба Тонка е безутешна, в тоя исторически момент, нищо не й помага !

494

Herr Muller

преди 2 години

Както вече предсказах, мнинеято в темите за Баце винаги надминават цифрата 500. Вече ви казах, че който и да дойде НЯМА да може да управлява държавата и парите. Краденето от ЕС е крадене, но когато съществува, народът съществува също. Продължението остава за вас.

493

tozi

преди 2 години

По-голямо беззаконие в държавата от неговото управление НИКОГА не е имало. Комунистите го доведоха, комунистите го изгониха. Уяде се повече от тях. Иначе комунистите са бита карта, ама да видим кога комунисти и ДС ще бъдат изгонени и натикани на бунището на историята. А дано!

492

Анонимен

преди 2 години

Тиквата още не може да приеме, че вече е минало и България може да продължи и без него. Троловете на Герб във форума също. Но като свършат откраднатите от партията пари и спрат плащанията, ще лягат гладни.

491

Анонимен

преди 2 години

Абе Рашков защо млъкна?Нещо от как го викаха в прокуратурата не се е обаждал.

490

Нещо много ме плаши

преди 2 години

Панталона, ако се продъни, няма ли да тръгнат едни миризми, на грънясали соджуци ?!Боже пази !

489

Da

преди 2 години

Прав си Бойко, но троловете чакат да те заглушат!!!

488

хехе

преди 2 години

човече, защо квичиш като прасе, седнал си на средното яйце! Че само вие, герберастите, с Три манда се уредихте, но дойде време, отзаде да си ги начукате, и спрете да квичите !

487

МНЕНИЕ

преди 2 години

Когато и Гешев падне от власт - ще се върнат в България 100 000 000 000 евро - толкова открадна ГЕРБ за 25 години ( Борисов е във властта от 1989 година). Трябва да има Лустрация за Партиици , герб и дпс - *** измряха отдавна или вече са в Хосписи - Трябва хора членове на герб , дпс , вмро , ндсв , кнсб , подкрепа , да не се допускат за държавни позиции - да ходят в частния сектор .