9

Анонимен

преди 2 години

Хората си го казаха, че новия вариант не слиза в белите дробове и не предизвиква пневмонии. А пнемвонията е най опасна при заразените. Дано да не предизвиква и тромбози като предишните варианти. Ваксинирани неваксинирани всеки ще го изкара. Смъртни случаи има и при грип и при обикновена настинка. Дано няма висока смъртност и да премине през всички и да се свършва с тази лудост.

8

Анонимен

преди 2 години

В същото време безхаберниците от правителството на Кирил Петков не предпремат нищо в никаква посока , бай ганеф от канада пак ще ги излъже всички смех

7

x

преди 2 години

Мислите си че сте имали кофти ден, депресирани сте от живота, чувствате се лузъри и прецакани? Спокойно, 30% от населението се вакснираха прибързано и са по-зле от вас.

6

До 3

преди 2 години

То у нас така или иначе адекватно лечение по болниците получават единствено хора с много пари или близки до управляващите, така че дали са 1.7% стигащите до болница няма голяма разлика за обикновените хора. За тях отново няма да има места и лечение и ще измират по линейки, на стълбите пред болницата и най-често на домашно лечение, защото мястото ще им е заето от някой правоимащ.

5

Анонимен

преди 2 години

Едно от важните условия за да се намали натискът над болниците е да се спре да се плаши с ковид по медиите.

4

Анонимен

преди 2 години

Колкото и мерки да измислят вирусът ще си мине през всички.

3

Анонимен

преди 2 години

"ръководителят на Центъра за контрол на заболяванията в САЩ Рошел Валенски призна, че решението на агенцията да промени препоръчителния период на изолация "реално е свързано с това, което смятаме, че хората ще могат да понесат" - как е, хапвате ли си пландемия. Хапвайте си - още ще ви сипят.

2

Анонимен

преди 2 години

Умрикон - под 1.7% стигат до болница, никой не умира. Няколкостотин пъти преувеличено е да се каже че "вилнее". А мерките са според това какво можете да носите, нищо общо нямат с предпазване и наука. Ако това не ви събуди, нищо не може да ви помогне. Имате много по-сериозни проблеми от грипа.

1

Анонимен

преди 2 години

"Решението било във ваксинацията"----------Решението е да ни се разкарате от очите заедно с "ваксините" си. От 12-те установени случая у нас, нито един не е хоспитализиран. Скоро слагаме край на ковид цирка ви.