91

Анонимен

преди 2 години

Тази пандемия трябва да ни вразуми ,че респераторните заболявания не са безвредни и пренебрежителното отношение към тях влошава начина ни на живот.Познавам антиваксари,които имат престъпно отношение към собственото си здраве ,а ваксините са най страшното нещо за тях.Някой хора действително имат странна философия за живота.

90

Анонимен

преди 2 години

"По думите му не можем да си позволим да стискаме палци и да се надяваме на най-доброто."-------------Че кой стиска палци? Минал съм през вируса ви без симптоми и видях, че няма смисъл от бъркочите ви.

89

ПЛАНдемия

преди 2 години

Станете и те ще паднат!

88

Ludoto Lenche

преди 2 години

......zashto nas triabva da ni interesuva ,kakvo kazal niakoi si oty SZO ?!?? Na nas SZO ....kakva ni e tochno ?!?? Vsichki znaem ,che SZO e na Bil Geits ! Toi ia finansira ! A toi na nas kakv ni e ?!?? Nie zashtio triabva da mu hodim po gaidata ?!??

87

Анонимен

преди 2 години

Тоя пък, тръгнал нас българите да омотава с лъжи, та ние сме двокраки детектори на лъжата, каде е тръгнал хахаха

86

Зоро

преди 2 години

Локдауна изобщо не е ефективна мярка. Само удължава агонията, нищо не променя, да не говорим , какво стори с икономиката. С ваксини без ваксини, с локдаун или без, болестта ще свърши , когато свърши.....това е.

85

До 96

преди 2 години

Преиграваш. Локдаунизирай се самостоятелно в мазето си и ни отърви от себе си

84

Анонимен

преди 2 години

Снимката много ми харесва, типичен поглед на неопитен измамник, който знае че много вероятно е да не му мине номера и да му свалят блъфа.

83

Анонимен

преди 2 години

Виждала си ти неизбежност... Здравната ни система си е добра на хала ни и хората не са стерилни лигльовци, за това се справяме почти добре. Какво ще ми говориш за английската, френската и други здравни системи. Да не мислиш, че се справят по-добре от нас? Не е нужен песимизъм и черногледство!

82

Василев

преди 2 години

Спомняте ли си последната финансова криза, която беше преди 10 години???Точно за по-малко от 10 години немската икономика смаза всичко по пътя и докара дотам, че лева беше стигнал 1,20 за долар!Великобритания излезе от ЕС, вкараха бежанците и започнаха да клатят ЕС за да сринат Германия!Германия се гаври с наглосаксонските икономики, и вижте кои сектори удариха с коронавируса и пандемията, най-важните за една икономика енергетиката,машиностроене,тежка индустрия!Агент Стийв Дорисън!ЦРУ!!!

81

Какво толкова

преди 2 години

Животът на богатия струва повече, щом е изкарал повече пари, значи има повече ум в главата.Нашият живот, на нас бедняците, не струва пукната пара.Може да бъдем заменени с друг и никому няма да липсваме. Нямаме уникални умения, не сме лекари, адвокати, IT, не можем да се вкопчим във властта и да смучем.Нужни ли сме на някой друг от обществото освен на семейството и на най-близките ни приятели?

80

Анонимен

преди 2 години

Отдавна се знаеше, че ще свърши. Сега започва икономическата криза. Вината за нея ще стоварят, не върху виновниците, а върху бедния ковид. Ще ограбят всички ни.

79

Анонимен

преди 2 години

Трудно ще е, но трябва да се изчегъртат един по един. Трябва да се действа и да се почне от някъде. Много станаха на клона и се размножават бързо, подкупени с бонуси и проценти. Аз не виждам друг начин на действие. Ако има по - ефикасен, нека някой да предложи.

78

Анонимен

преди 2 години

Бах, емнаха ни от втория ден, чак и представител на ОЧЗто ни докараха. Арййййй боц, боц хахаха

77

Анонимен

преди 2 години

Норвегия, а и всички останали имаха и имат много сериозни мерки и пълен или частичен локдаун като лавираха умело. При нас заради страхливи политици и популизъм, нито мерките бяха адекватни, нито локдауните адекватни към момента. Като прибавим и саботажа откъм някои доктори, тип мангъра, и кръвожадните антиваксъри, картинката е ясна. Национална катастрофа!

76

АК

преди 2 години

Такива *** трябва да изпробват новата мода в Австрия с оная модерната машина,която одобриха фашистите скоро🙂Зинг Хаййййй

75

Здравеопазване има

преди 2 години

за богатите. Вдига се хеликоптер-линейка и най-добър екип специалисти чакат болния.

74

За Норвегия ли??

преди 2 години

Норвежки летовници питаха камериерка за заплатата и. Не повярваха (в началото), че тази сума е за месец - не за седмица работа. Та ние Румъния не можем да настигнем...

73

Анонимен

преди 2 години

Няма да се ваксинираме бе италиански neндел. Ще имате много обяснения да давате след като преминем през последния етап от пандемията неваксинирани.

72

до 74

преди 2 години

Когато нямаш здравна система като Норвежката си опичаш акъла и прилагаш ПРЕВЕНЦИЯ, а не оставаш хората да измират. Всичко е възвратимо - човешкият живот не. Не знам какъв ви е проблема да разберете, че отчитането е входиране на данни и не можеш да се подиграваш със скръбта на хората. Дори и тези 31000 се смятат за подценени, защото в малките населени места много по-трудно се правеха ПСР. До седмица-две ще излязат данните от НСИ. Очакват се близо 40000 повече умрели от статистическите 105-107 хил