269

Анонимен

преди 2 години

Трябва заедно с Витанов да направят едно Ковид телевизионно предаване, където да гадаят кога ще се заразят обаждащите се според местоположението им и според заболяванията дали ще умрат и кога. Като цяло на там е тръгнало.

268

Анонимен

преди 2 години

Тея математици на заплата от платените медии ,трябва някой да го осъди за всяване на паника

267

Лицето

преди 2 години

е освидетелствано....Да си седи вкъщи и да се лекува.......

266

Анонимен

преди 2 години

Кога ще започнат да ги арестуват такива?

265

Grom

преди 2 години

Математик или доктор? Лекува болни и знае как протича вируса или само изчислява разни прогресии?Но на такива се дава трибуна...

264

555

преди 2 години

Изявление на председателя на българската асоциация по патология д-р Стоян Александров - Хората умират с корона вирус,а не от корона вирус.Основния извод на патолози от западна Европа на семинар за SARS CoV2 e, че няма нито един починал от този вирус,който според тях не е смъртоносен.За да се каже,че човек е починал от коронавирус , трябва да има възпалителна реакция довела до смъртта при отсъстващи каквито и да е несъвместими с живота заболявания.Такива случаи няма.СЗО сгреши,че обяви пандемия!)

263

Анонимен

преди 2 години

Знае се от статистиката кои умират от вируса ... Без значение дали са "ваксинирани" или не... Няма място за паника!

262

koko

преди 2 години

Тоя някой трябва да отиде до НБУ и да му обясни че всяването на паника в населението е наказуемо. Вече и леля Гинка от магазина обяснява що е добре да се ваксинираш.

261

Анонимен

преди 2 години

В Израел като са с три игли защо им слагат четвърта заради Омикрон а? Лъжат и измислят глупости като оправдание за да ни затварят!

260

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Ясно е, че това е изискване на колонизатора, ама ние си имаме хубав български език" ....... Сега и колонизатори тръгнаха да ви се привиждат. Сами си слагаме английските надписи, откакто стана позволено. От гъзария и натегачество пред чужденците. И да - защото чуждите туристи и клиенти са по-важни от нашите си.

259

Анонимен

преди 2 години

Ковид е измама, използват грипа за претекст че има нещо. Всяка есен и зима преди имаше грипна епидемия, сетете се защо вече го няма това.

258

Щерю

преди 2 години

Ще му дам един лок Даун на тоя като го изплющя един път с лопатата по кратунтъ куха

257

Анонимен

преди 2 години

Локдаун, каква е тая дума, някой ще ми преведе ли? В крайна сметка аз съм българин и не съм длъжен да знам английски. Писна ми навсякъде като изляза някъде в Бългаия и всички надписи на английски. На 10 надписа на английски отдолу един на български. Ясно е, че това е изискване на колонизатора, ама ние си имаме хубав български език и не трябва да го заличаваме!

256

чвор

преди 2 години

Само учителят ми по физика от 6 клас не се изказа как трябва да се ваксинирам..аман

255

Анонимен

преди 2 години

Тия трябва да бъдат съдени за всяване на паника! Вместо да ни пожелае весело посрещане на Нова година и да си пием с кеф ракийката, тоя пак ни плаши със смъртоносни вируси. Аллоу, изолирахте ли го вируса? Щото още не е изолиран вируса в България, а го гледаме само на компютъра са ви пратили компютърен модел на вируса. Щом не сте го изолирали за каква ваксина говорим въобще? И аз мога да ви покажа една картинка на компютъра и да кажа това е страшния вирус. Манипулация!

254

Анонимен

преди 2 години

***-ното аланге се вземал за господ и раздава милостиня. Те такива са островните пияндурници откакто решиха да иа държава, но скоро всичко ще приключи.

253

Оставете го

преди 2 години

човека да се изока и той. Той не е важен. Важен е Витанов, който ви отпусна да си карате празниците без да мислите за Омикрона. Отпуснал ви е, ама само до Ивановден. Сега ще дойде новата година и като почне новата работна седмица, Витанов ще изгрее в някоя голяма телевизия и ще ви разкатае фамилията. Казал е - след Иванов ден - проблеми с Омикрона. Ще чуем тогава какво ни е нагласил за януари месец. Не иска да казва числа - това не е на добре. Другите да окат, пречат ли ви да си пиете пиенето ?

252

Анонимен

преди 2 години

Тоя изумруд оти не се гръ мне? Как е възможно да има такива "хора", бе хора?

251

Анонимен

преди 2 години

болен лидеров беше един, но сега са двама с ВЪЗРОЖДЕНЕЦА, авно доктор Гълъбова ги е пуснала за да си щракат по форумите

250

Анонимен

преди 2 години

Още едно светило по микроните. Израел искат да отприщят всички забрани щот болниците се напълниха до тавана с ваксинирани омикрони и да достигнат стаден имунитет, тоз сака да върне вечерния час и лапането повсеместно на парцали.