190

Fake News

преди 2 години

Това е чиста дезинформация, такава "новина" просто няма.

189

Били Ваксата

преди 2 години

Е защо така сега? Просто да им бият по още две-три дози. Изчислено е, че до 8 могат да понесат най-издръжливите, така че след шестата-седмата доза се очаква нещата да приключат за много хора. След това ще има "епидемия" от Марбургска хеморагична треска, с която ще обясним кръвоизливите, от които ще си отидат ваксинираните и всичко е точно с плана.

188

Мнителен

преди 2 години

Има нещо гнило в тая новина да знаете. Сигурно искат да видят кой ще се радва, когато пЛандемията приключи и да го сложат в лагер. За това, не се радвайте твърде много.

187

Анонимен

преди 2 години

Гледай как хубаво се въртят като фурнаджийска лопата. Щото си сложили четвърта доза, затова имали малко хора в болниците. Аз пък казвам, че който е бил податлив на вируса се е измяткал за 2 години пандемия, затова са малко хората в болниците. Омикрон бил по-слаб? Пак недоказани твърдения, защото вече нямат начин да намерят контролна група незаразени или неоваксани. Аз пък твърдя че Омикрончо си е същия като предните щамове, просто който е бил податлив на вируса се е измяткал и затова е слаб.

186

Боц боц

преди 2 години

ИМА ЛИ ВАКСИНИ, МАЛОУМНИЦИИИИИИИИИИ

185

Анонимен

преди 2 години

Този Аспарух Илиев е представител на израелското правителство или на Пфайзер?

184

До Лили

преди 2 години

"Абе по колко им плащат на агитаторите за ваксиниране?? Те че са платени си личи от далече, но ми е любопитно просто..." ---- Не е много - на тро ловете по медиите и форумите са на пост по 1-2 лева.Те за това с тро лстване са се захванали най-пишман пропагандаторите, на чиито постове е по-лесно да се засмееш, от колкото да се вържеш. Поради скъперничеството на шефовете им от ковид мафията пропагандата не потръгна. Особено при по-разумни и често лъгани и потискани хора, като българите.

183

Игленика

преди 2 години

Офф.. щом ваксините не действат, пуснете задължително ежемесечно инжектиране с глюкоза, да държим ритъма, че ще се разпашем.

182

COV score 2021

преди 2 години

Вече писах, че Ковид игрите ги спечелихме тази година, но следващата ще бъде по-трудно. Гответе се и не се предавайте! Победата ще бъде наша.

181

Анонимен

преди 2 години

И кво стана сега? ваксините няма да ни спясят? Няма да ни дадат свобода?

180

Ами да!

преди 2 години

Номер 195 е напълно прав! Всичко това има логика само и единствено, ако целта е била да се предизвика глобална икономическа криза. Най-вероятно ще сменят долара с крипто. То даже не е най-вероятно, ами те хората са си го записали - планирано е вече. Но по медиите се говори за катастрофирал тир в селска къща. Явно това е по-важно. хаха

179

Лили

преди 2 години

Абе по колко им плащат на агитаторите за ваксиниране?? Те че са платени си личи от далече, но ми е любопитно просто...

178

До 210

преди 2 години

До средата на 2022 ще приключи. Думи на Гейтс :))

177

ЧНГ

преди 2 години

Каква хубава новина! Тъкмо ставам, пия си кафето и се готвя за празника и какво да прочета в днеса ??? Ваксините излезнали ментета като кирето. Абе, ние това си го знаехме още от лятото. Весело изкарване и само здраве и късмет през 2022!

176

Анонимен

преди 2 години

Всяко ново е добре забравено старо :) В случая принудително :)

175

Анонимен

преди 2 години

Е, 212, ако не им го кажат медиите, значи то го няма. Нищо, че го пише в учебниците по медицина. Ваксарска му работа, телевизионна.

174

Анонимен

преди 2 години

Значи от днес нататък приказката "наречи го ваксър и повече не го обиждай" трябва да се запише в Конституцията хахаха На ваксърите им трябваха 2 години, за да осъзнаят, че стаден имунитет ще постигнем само с масова инфекция. Нещо, което ние повтаряме от ден първи. И то ваксърчетата ще го осъзнаят не защото са успели сами да стигнат до този извод, а защото медиите им го съобщават. Лятото Ковид приключва, а догодина нов вирус, който ще завърши започнатото от ваксините. Успех ваксъри!

173

Анонимен

преди 2 години

И к'во стана сега? След 2 години израелците взеха, че се усетиха какъв им го набиват? Остава да видим в *** държави кога ще се случи?

172

Мъдри Българи

преди 2 години

Пожелавам на всички мъдри българи, Честита Нова Година! Весело посрещане на празника! Купете си от най-мощните бомби, да изгоните уличните кучета в гората! Весел празник братя мои! Най-мъдрата нация! Велика България! Поклон!

171

До187

преди 2 години

"Има се предвид да преболедуват след като са напълно ваксинирани като се олекотят мерките, а не див имунитет!" - Ха,ха,ха! И кога си "напълно ваксиниран"? Като си вземеш ежедневната доза след закуска? Имунитет не е нито див, нито питомен. Той е обаче наличен, качествен и дълготраен само при преболедувалите, каквито сме вече повечето българи у нас. Е, вие като щете се бодете на закуска, но защо, за Бога, се опитвате да наложите собствената си налудност на нормалния свят?