129

Читател

преди 2 години

Откакто привикаха Петков в Европата, усмивката му изчезна от лицето.

128

Анонимен

преди 2 години

Хайдеее... активираха Ковид-тро_лчетата хахаха Събирате парички за да прекарате по-леко предстоящата криза ли? Тези пари откъдето са дошли, там и ще отидат, но вие това си заслужавате. Хайде сега слагайте минуси и отричайте очевадното, че именно Ковди-мерките предизвикаха икономическата криза, заради която наистина по света ще измрат много хора, защото за ниския процент на смъртност на Ковид вече всички знаем, но за високия процент на смъртност при липса на храна, вода и отопление също знаем!

127

Анонимен

преди 2 години

Не искам да плаша неваксинираните и тези, които уж си мислят, че са го изкарали. Бъдете здрави! Пазете се, защото животът Ви е в опасност.

126

Зозо

преди 2 години

Кирю май докато се усмихне и ще се озъби след нова година. То само с празни приказки не става. Пък Асан гея къде потъна?

125

Lumberjack

преди 2 години

Пинокио от Канада лъже и маже, две в едно.

124

Жоро

преди 2 години

В България няма АнтиВаксъри, що лъжете. Всички редовно ни боцкат с ток, вода, пенсия, заплата. Няма девствени!!!

123

Анонимен

преди 2 години

"Проблемът е че вече много неваксинирани хора са заразени" - Проблемът са хората като теб, които вместо мо_зък имат телевизор на раменете. Именно вие създадохте предстоящата икономическа криза и именно вие създадохте настоящата здравна криза (за справка погледни ваксинирана Европа). Не ми обяснявай, че тук умирали повече хора от Ковид, защото тук умират повече хора от всичко и то още преди 03.2020, но тогава на никой не му пукаше май. Бии си бустера и така. За друго май не ставаш!

122

Анонимен

преди 2 години

Куклата на чорапчо беснее като див пеc.

121

Анонимен

преди 2 години

Мобилните оператори го знаят. Фирмите им майки вече са ги предупредили, че ще изгубят много клиенти покрай пандемията този месец. Този, който оживее до февруари, има малка вероятност да си отиде от ковид в следващите години, но има и постковид. Особено за тези, които са се лекували само с аспирин и вит ц. После да не се чудите защо тестовете Ви са отрицателни, с страдате от постковид

120

Зозо

преди 2 години

Хахахаааа, е ся другата седмица големите специалисти по хиперинфлация и министри на Жан Виденов Р.Гечев и Р. Овч. ще ВИ оправят и тока и пенсиите и ковида :)))))))))))))))))))))))))))))) Само стой та гледай..... :))))))) Май пак ще ги гоним с камъни като 1997г.

119

Всички подвластни

преди 2 години

...държави на Европейския съюз , търпят огромна инфлация , надупени са и каквото им наредят това правят !!! И Кирчо беше силен вилен ....отиде при Фон дер Лайн...изпляска го с кожения колан и омекна и той !!! Задължително напускане на ЕС , и ще се оправим няма да е бързо но ще е ефективно , колко РеЗко ще напуснат чуждестранните фирми идея си нямате , и така Българите няма да бъдат роби за жълти стотинки в собствената си родина !!!

118

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е че вече много неваксинирани хора са заразени и живеят със заразени без да се лекуват и без да се изследват. Омикронът протича леко при ваксинираните или при тези, които се лекуват макар и със закъснение от 3-4-5-6 дни. Много се притеснявам за генерацията студенти и ученици, ще разнасят вируси и ще се тровят взаимно и ще тровят вкъщи. Мине ли една граница човешката простотия, става опасна за здравето. След един месец България ще има поне 50 хиляди души по-малко. Мобилните го знаят

117

Анонимен

преди 2 години

Лъжеца яко е решил да ни набоде до 9-то коляно.

116

П.К.

преди 2 години

Този за премиер ли го назначиха, или за говорител на кабинета?...-Пенсионерите трябва да са сигурни, че ще получат поне пенсията, която и до сега, каза той...???... Ашколсун...Бравос...Брависимо...Предлагаме нова длъжност в кабинета =Редактор=, за да оправя словореда на висшите държавни чиновници. А, пенсията...то се вижда вече с просто око -като хората - кучета ги яли.

115

Жоро

преди 2 години

Споко бе, чай да хапнеме и пийнем утре. После ще го мислим хахаха

114

Анонимен

преди 2 години

Просто си нямате представа антиваксърчета какво ви очаква. Пожелавам Ви да сте живи след месец и да се дразним както досега с мненията ни

113

Анонимен

преди 2 години

Каквото си надробихме с мал_оум_ните Ковид мерки, това ще сърбаме. Не може да слагаш пръчка в спиците на движещо се колело и после да очакваш да не паднеш. Ако не изтичат държавни пари за тестове за учениците и за ваксини, и ако няма зелен сертификат, нещата ще се оправят поне малко. Който го е страх да се ваксинира, но да си плати там 20-30 лева за ваксината. Хайде за социално слаби може и безплатно, но само за тях. Същото с тестовете за учениците. Който го е страх да се тества, но да си плати!

112

селянин

преди 2 години

Г-н Премиер, г-н Канадецо, *** най-страшен, ай спри се с тия вакцини, че дразниш много и не се знае колко още ще те търпим, как пък не се усещаш малко поне...

111

Анонимен

преди 2 години

Нека се пробва да ни набоде насила и дори канада ще му се стори тясна

110

Армагедон

преди 2 години

Тоя от самото начало си мисли, че ще си играе на политик... Не харесвам Бойко, всъщност не харесвам никой политик... Тоя не разбра ли че ваксината не спира заразата... Енергийната криза е изкуствена... ВАЖНОТО Е ВИНАГИ ХОРАТА ДА ГИ Е СТРАХ... Така се държат в послушание, защото си мислят че някой от тези горе ще им помогне... Ковид, Русия-Америка, Украйна-Русия, Инфлация, Енергийна криза, Глобално затопляне, Климатични промени и т. н.... Всичко е за да може хората винаги да са в шах и да слушкат