306

Това са фактите

преди 2 години

Какво не е истина ?!

305

До 328

преди 2 години

"солунските двама братя Кирил и Методий написват славянската азбука. Къде е България тука, че не схващам ?"Ами България е до Солун и диалектът, който самите братя са говорели, е бил диалектът на местното славянско население, част от държавата на кан/княз Борис. По-интересното в друго. Без подкрепата на българската държава, азбуката на Кирил и Методий щеше да си остане един средновековен графичен експеримент, ние с Вас в момента най-вероятно щяхме да си комуникираме на латиница

304

СССР

преди 2 години

Много са прави от Възраждане. Ваксинираните небива да се допускат никъде. Все пак в тях е инжектирано семето на Сатаната!!

303

До 335

преди 2 години

А дали ти вярва някой на фалшификата. Как мислиш ? Ако има с какво де

302

Анонимен

преди 2 години

До До 321: Филмът е руски, казава се "Една вяра, един език" на режисьорката Елена Мироненко. Русoрoбите тримoрци да скачат от радост.

301

До 330

преди 2 години

Изглежда , че си се ваксинирал и си разбрал, че си обречен ! Незнаещ колко още ти остава на този свят. Тромбът вече пътува към сърцето ти и дано не стигне в него поне до 6 януари. Стигне ли ти ще се възнесеш

300

Анонимен

преди 2 години

До Георги - За съжаление показваш ниското си ниво на информираност. Възраждане коментират и енергетиката, и икономиката, но икономика с Ковид-мерки няма как да има. Ти естествено няма как да проумееш този факт, но това си е лично твой проблем. Има икономика де, за ваксинаторите, но в България "еликсири" не се произвеждат.

299

Възраждане

преди 2 години

Ваксинираните да се третират като белязани от сатаната и слуги на Сорос!!

298

Анонимен

преди 2 години

Не трябва да влизат в БГ заразоносители. Без значение кой призовава за това. Правителството да си закопае главата в пясъка, че някой трябва да му напомня да взема мерки и да си пази хората. Срам!

297

Анонимен

преди 2 години

Нали са против мерките и затварянията заради измислената пандемия? Откаччени лумппени.

296

Анонимен

преди 2 години

"Родоотсъпницитеот Възбуждане защо не коментират руския филм за родината на славянската азбука?" - Кой каза, че Възраждане имат нещо общо с Русия? Някой тр_ол ли? Защо не агитират да се ваксинираме със Спутник, щом имат общо с Русия? Я отговори на този въпрос.

295

До 321

преди 2 години

... солунските двама братя Кирил и Методий написват славянската азбука. Къде е България тука, че не схващам ?

294

Възраждане

преди 2 години

Да се забрани кръвопреливане от донори с доказана ваксинация!! Ваксинираните да не се допускат изобщо до здравни заведения!!

293

Анонимен

преди 2 години

Статуквото трепери! Вижте само колко коментари има против Възраждане, които едвам едвам влезнаха в парламента. Явно много пари се раздават, за да се тро_ли срещу тях. Никой не се страхува от партия с 4-5% избиратели, освен ако партията има потенциал да стане доста по-влиятелна. Колкото повече пишете срещу Възраждане, толкова повече ме мотивирате да продължавам да гласувам за тях. Все пак щом се плаща на някой да пише против Възраждане,значи този някой се притеснява,че те ще му секнат хранилката.

292

До 321

преди 2 години

И от къде видя , че филма е руски ? Или направо по сороски навик пишеш

291

Анонимен

преди 2 години

Правилно всички ваксинирани ковид гета са пламнали

290

Анонимен

преди 2 години

Абе къде е Слави и неговата партия против ваксините?

289

Анонимен

преди 2 години

Родоотсъпницитеот Възбуждане защо не коментират руския филм за родината на славянската азбука?

288

Анонимен

преди 2 години

Националнотговорна позиция!!! Възраждане има моята ПЪЛНА подкрепа!

287

Анонимен

преди 2 години

До ??? - Ненормалниците са тези, които подкрепят мерки унищожаващи икономиките на целия свят заради болест, която я влиза в топ 10 по смъртност, я не. Даже от цигари годишно умират повече хора. Ще ви питам след няколко месеца. Най-хубавото е, че под всяка статия за Възраждане има много платени коментатори повтарящи едно и също - вилата, Русия, Копейкин хахаха Явно ви е страх много от една партия с 4-5% избиратели. Защо ли? хахаха