16

МНЕНИЕ

преди 2 години

СДС се самоубиха след като Признаха тази Държава .Тогава имаше контрабанда на Горива и СДС участваха .Борисов караше с една лада нафта , и ограбваше турски гастърбайтери на църна маца . Много народ убиха .

15

Анонимен

преди 2 години

Закривайте я тая комисия. С такива професори сме я докарали до под кривата круша!

14

Анонимен

преди 2 години

Професора да види дали пътищата за "Северозападна България" не са по-зле от тези със Северна Македония, пък нищо че я броим и нея за българска. Освен това да прочете народната поговорка: Насила хубост не става !

13

Анонимен

преди 2 години

Вечно вето за макетата и това е. Затваряш границата и ги оставяш да гният изолация. Да си бъркат по дупките със сърбите. Албанците ще ги оправят хубаво. Скоро България ще има обща граница с Албания Но най-много ме е яд, че заради тия македонски чукари и планини. Заради тия продажби еничари макетата, загубихме Беломорска Тракия, плодородна земя и излаз на Бяло море.

12

АнонимеН

преди 2 години

КОМУНИСТА РАДЕВ НИКОГА НЕ Е БИЛ НАЦИОНАЛИСТ И ЗА ПАРИ ЩЕ ПРОДАДЕ И МАЙКА СИ И БАЩА СИ БЕЗ ДА МУ МИГНЕ ОКОТО ! ВЕЧЕ ЛИКВИДИРА 1 МИЛИОН ПЕНСИОНЕРИ КАТО ГИ ЗАЛЪГА СЪС 75 ЛЕВА!

11

Анонимен

преди 2 години

че те са обещали вече на Херо

10

ТИТО

преди 2 години

И ПОСЛЕ ТИТО ТИТО!

9

Анонимен

преди 2 години

Македония отдавна е по оста Солун - Скопие - Белград. Какви железопътни линии сънувате? Хал хабер си нямате от география, пътища и бизнес интереси. Македония ни изяде главата преди повече от век, но вместо с разум отново сме яхнали емоцията, която до нищо добро няма да ни доведе.

8

Анонимен

преди 2 години

Много добро интревю.... За разлика от Бокича, Кирил Петков говори Английски, да отива и да им обяснява как стоят нещата на западняците.

7

Кой даде Македония.?

преди 2 години

1945/47.......ДС/БКП /Г. ДИМИТРОВ............ Кой застави българи от Пиринска Македония да се пишат македонци.??...... ДС /БКП /Г. ДИМИТРОВ.................. ...... Кои са наследниците днес?............................. ДС/БСП /Р. РАДЕВ.......

6

Анонимен

преди 2 години

Ми нямаш жп връзка с Македония защото Македония отказваше и отказва до сега да прави такава. Точно както Сърбия отказваше да направи свестен път до България. Магстралата им Белград - Ниш спираше в Ниш и до българската т.граница нарочно бяха оставили само дупки и камъни. Ние дори сме предлагали на сърбите сами да финансираме по-качествен път до границата но винаги са ни отказвали. НАРОЧНО.А Македония слушаше разпорежданията на Тито.

5

Анонимен

преди 2 години

Предатели сте всички вие от комисията, създадена от Мутрата и Шкембе войводата. Защо преговаряте с тези югославски кучета? И папкате парици за всяко заседание. И я карате така още от 2017 г. та до днес. Защо не напуснете тая ялова комисия, където макетата ви правят за смях? Професоре, с приказки не става, трябва действия, но българскта интелигенция я знаем - много приказва и е много продажна!

4

Анонимен

преди 2 години

Нашите политици къде спяха до сега? Една ЖП линия нямаме със Северна Македония и за това ли са виновни северномакедонците? Да се хващат на работа и да действат, работата няма да се свърши сама.

3

Анонимен

преди 2 години

За това спуснаха с парашут Киро канадеца, да подпише и после да си бяга към Канада!

2

Анонимен

преди 2 години

Точно както България е един от последните бастиони на Путин. Ние сме единстените, които отказаха подкрепа от НАТО срещу руска инвазия. И рублофилите дори се гордеят с това. Затова и двете държави са цъфнали и вързали.

1

Анонимен

преди 2 години

Историците ни са за изхвърляне!