262

Анонимен

преди 2 години

Робот си ти

261

Анонимен

преди 2 години

Сега ми обяснявайте теории на конспирациите-този човек на снимката изглежда изкуствен робот. И кой управлява света?

260

Реалисимус

преди 2 години

Вече има данни за процедура на НАТО по отношение на Украйна, за да я спаси от съветският разпищовил се мечок и от този факт ботоксният джуджак го стяга чепикът.

259

Лили Барута

преди 2 години

Казаците както мразят украинците, ако Путин ги насъска ще влезнат в Украйна и то без оръжие и ще направят всичко на дармадан....

258

Анонимен

преди 2 години

След 8 години санкции на Путин вече не му се налага да балансира срещу олигарсите и либералите зад които стои доларовия капитал. В Русия се създаде рублева икономика със свои представители които строят на страната на Путин и на консверваторите срещу олгарсите и либералите. Опасността за Русия беше повече от вътре, отколкото отвън, Русия може да се справи военно с НАТО и САЩ и със санкциите, но олигарсите и Набиулина бяха по-опасни за Путин.

257

До НАТО феновете

преди 2 години

Много сте смели на компютъра. Защо не се запишете доброволци, нахлузвайте каските и заминавайте на Източния фронт ? Само да не сложите каските на обратно, защото повечето от вас не са виждали автомат на живо. Да не говорим казарма. Е, ако оцелеете ще имате щастието да изкарате 30ина години в Сибир ! Може да попитате Наполеон и Хитлер за ценни съвети ?

256

Анонимен

преди 2 години

До Какво следва? ---- Струпването на войски стартира от страна на Русия, не от Украйна, а втората държава настоява за влизане в НАТО, защото сама по себе си не може да се справи със свирепите съветски запъртъци, а веднъж беше нападната!!! Съгласно подписаните международни спогодби и отчасти Международната харта за правата на човека всяка държава може самосиндикално да избира с кого ще се съюзява и от кого ще търси помощ при евентуални враждебни действия.

255

Анонимен

преди 2 години

Украйна не може да влезе в НАТО, защото тогава няма да има Украйна.

254

Анонимен

преди 2 години

Русия разглежда разширяването на НАТО и военните структури на НАТО в източна Европа като заплаха за националната си сигурност. Ако САЩ не изтеглят НАТО от източна Европа и продължават да разширяват НАТО, Русия сама ще предприеме мерки да гарантира националната си сигурност. Какви мерки може да предприеме Русия - всякакави.

253

Нека си помислят

преди 2 години

До Долу Путин: Ако Украйна влезе в НАТО Русия ще признае и ще присъедини към РФ и Донецката и Луганска република. Украинците имат време да си помислят дали си струва да разчитат на САЩ.

252

Анонимен

преди 2 години

Всъщност истинския Путин не би следвало да е особено стар, ама ни демонстрират някаква сдревноегипетска мумия. Света се управлява от старчоци. Примирете се.

251

полковник Колев

преди 2 години

Докъде я докараха двамата предатели наивници - Горбачов и Елцин!?....

250

Анонимен

преди 2 години

Слава Путину или който и да е негов двойник.

249

Долу Путин

преди 2 години

Украйна е суверена държава и ако иска ще членува в НАТО ве Педерутин замаян!

248

Пак по опорката?

преди 2 години

До Korean soup: Опорната ти точка е артефакт от 19-ти век. ЕС е голям търговски партньор на Русия. Какви васални губернии? Изобщо не и трябват на Русия разни дребосъци като Литва, Латвия и т.н.

247

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 291: Тъкмо обратното - санкциите много помогнаха на Русия. Преди два дни беше изпитателният полет на руски пътнически самолет с крила от композитни материали ( САЩ отказваха да им ги доставят, и накрая руснаците си ги направиха). Русия е сред най-големите износители на пшеница - за пшеницата Рейгън им правеше номера. Цитираш Пушкин какво бил казал, и аз да ти го цитирам точно: "Окрепла Русь, так тяжкий млат дробя стекло кует булат".

246

Korean soup

преди 2 години

Това отношение на Путин към съседните му държави от бившия Съветски блок, да не кажа бившия Варшавски блок - като към васални губернии, които нямат право на собствено мнение, на собствени интереси, на права и самостоятелна политика, още веднъж доказва, че разширяването на НАТО на изток е наистина въпрос на живот и смърт, ... но за тези държави. Путин е като някакъв политически артефакт от 19-ти век.

245

Ще преговарят

преди 2 години

Ще има преговори между Русия и САЩ. Даже състава на делегациите е вече определен. Няма друг път. Но информационната пушилка ще продължава. Дядо Байдън няма избор: трябва да се прави, че той диктува нещата като баш бабаит. Това очакват американците от него.

244

Анонимен

преди 2 години

Пушкин e казал "Нашият народ е твърде ленив". Най-лошото за Русия е отмяна на санкциите. Отменят ли санкциите - това ще бъде катастрофа за Русия. Спиране на SWIFT, Android - с това Русия ще се оправи, но отмяната на санкциите ще довърши руснаците.

243

Стига глупости

преди 2 години

До Herr Muller: Русия е под постоянен наплив на емигранти от бившите съветски републики. Но какво общо има това (а и всичко, което си написал) с темата? Чете ли по-горе статията, за да разбереш за какво иде реч или караш по опорната точка: "Всякакви п'ростотии срещу Русия". Между другото, добра снимка си си избрал - точно за п'литкоумник като теб.