119

Анонимен

преди 2 години

Благоденствие ще имаме, ако окончателно изметем ГЕРБ и върнем на България стотиците милиарди, които откраднаха.

118

Българин

преди 2 години

Браво господин Президент! Светло рождество на теб, цялото ти семейство и на всички българи! На този светъл празник да не обръщаме внимание на виещите от злоба гербери, антиваксъри и маргинали сипещи помия тук! Българският народ каза тежката си дума на изборите, избра си достойни управници и тръгва напред! Бъдете всички живи и здрави!

117

Пожелавам .....

преди 2 години

.... здраве и благоденствие във всеки дом, каза новоизлюпения стар президент и небрежно пъхна едни 3.8млрд лева в Своето си чекмедже. Щото тама горе при "Управляващите" всеки си има по едно-две-три чекмеджета, не е кат само Боко да има :))))

116

И тоа

преди 2 години

Стана сертификатаджия ! Мошенник !боьо *** 2! Мислят си за богоизбрани ,а всъщност са едни слуги на дявола!

115

Анонимен

преди 2 години

,,,Оставка на Подмяната !!! Излъгахте подло народа !!!! Н Е желаем война с Руската Федерация и насилствената ваксинация планирана от януари !!!!!!! ОСТАВКА !!!!!!!!

114

Анонимен

преди 2 години

До Гиб Мелсън"Има само едно грозно и мазно петно, което той сам си лепна подведен от мафията в бели престилки"=/=/Нещо много лесно и за ПОРЕДЕН ПЪТ се подвежда този твоя перфектния.Киро го подвел, че не е канадски гражданин и той без да провери го прави министър в служебното правителство.Сега мафията в бели престилки го подвела за зеления сертификат.То и го/ве.дото дето его/ве/до не се води така лесно, бе.Ако беше жена всяка година щеше да ражда и все от различен.

113

Анонимен

преди 2 години

Любимец на повечето българи,бъди жив и здрав,учено и смело момче!

112

Дебелоочие и наглост

преди 2 години

Докара Киро Канадския лъжец и заедно с Асен английския крадец ги натресе да ни управляват.Цените хванаха асансьора нагоре,Киро подкупва пенсионерите да се самоубият чрез ваксини,геноцидът настъпва отвсякъде с пълна сила, а главния виновник за това ни пожелава здраве и благоденствие.Деса се скри някъде, да се скрие и той при нея.Абе, да не го е парясала. Или може би той нея.Нали Корнела ги е оженила набързо преди предните избори за благоприличие,заверата може да се е разпаднала.

111

Анонимен

преди 2 години

При твето управление има само зараза и беднотия!

110

Анонимен

преди 2 години

Оставка...и много ти здраве!

109

Божее

преди 2 години

Какво дебелоочие....да си осмеляват да говорят за Бог и празниците ! Всички наши пусита оставили народа беден и ограбен !

108

Анонимен

преди 2 години

Да си жив и здрав,Румене,че изрита банкянския калтак.Положението ставаше нетърпимо и който можеше се прилепваше към гербаджиите за пари,като загърбваше морал и чест.Да е жив и здрав каскета,че със своята тъ пота те провокира,иначе щяхме да се пържим на бавен огън още дълго.

107

Анонимен

преди 2 години

на нова година ще иключа телевизора.

106

Анонимен

преди 2 години

ТОЯ ПОДИГРАВА ЛИ СЕ

105

ПРИКАЗКА

преди 2 години

Радев е Най-успешния Президент след Първанов - Първанов вкара България в ЕС и НАТО .Радев се пребори с Мафията ГЕРБ .ЕС ,САЩ и Русия подкрепят Радев в Борбата с Корупцията на Борисов - остава само една Крепост на Престъпления - Прокуратурата .

104

Безсрамник

преди 2 години

Не те ли и срам бе,че си позволил да ни пръсят дори на КОЛЕДА,на РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ИСУС? Комунска твврааарр! Ей за това ще врите у пъкъла! Нешшшщщщтассттт....ници! Това си казва проклилетия вашето,от най-тежжката! Честита Коледа на всеки вярващ и достоен човек!

103

Анонимен

преди 2 години

Президент на Козяк, заври си сертификата и пожеланията знаеш къде.

102

Анонимен

преди 2 години

Радев, какво стана, нали щеше да разваляш концесията за добива на злато в Челопеч? Защо мълчиш и ни баламосваш със сладки приказки?

101

Анонимен

преди 2 години

До Гиб МелсънПерфектно ви вдигна цената на тока, нали?

100

Гиб Мелсън

преди 2 години

Румбата е перфектен откакто застана начело на държавата. Има само едно грозно и мазно петно, което той сам си лепна подведен от мафията в бели престилки. Зеления сертификат. Премахнете Зеления сертификат за да изтриете това срамо петно, което зачерква всичко хубаво.