59

ХИКС ХИКС ЕЛ

преди 2 години

Бива ли такава неприятна новина по празниците? Българите се надявахме, че това щеше да е едното престъпление, което щеше да остане неразкрито.

58

Анонимен

преди 2 години

На подобни изпълнения , ще завидят даже и от "Болшой театър"....

57

Стамат

преди 2 години

Супер, полицията показа, че трябва да си бил президент, за да ти търсят колата в България. БРАВО! Петър Стоянов и Георги Първанов могат да спят спокойни. На останалите - успех в живота.

56

Е и?

преди 2 години

Пак ще ги пуснат, нали мат'ряла трябва да живее в страх и да има работа за спасителите му.

55

Shark

преди 2 години

До 1. Да, наистина БЕШЕ! И как няма да БЕШЕ, като ГЕРБ стояха зад него. Да не би да го ТУРНАХА президент заради черните му очи? Турнаха го, за да може да го манипулира Боко и да му нарежда какво да прави. А в редките случаи, когато се опитваше да изразява мнение, получаваше шамар зад врата.

54

Sofia Centre

преди 2 години

Най-мекия президент в историята на България! А той докато е бил на пост не е изкарал и 20стотинки незаконно, или пък е обратното?

53

Гост

преди 2 години

Ти пък кога им ГИ измери?

52

1

преди 2 години

За разлика от льотчика и компания Плевнелиев беше изключително успешен бизнесмен.Когато влезе в политиката той имше големи пари спечелени с почтен бизнес.Сега може да си купува такива джипове всеки месец и пак пари да му останат, а вие му ръфайте подметнките.

51

В чужбина .......

преди 2 години

Прави впечатление колко бързо намериха престъпниците. Явно трябва всички, които сме жертви на престъпления да се обаждаме на медиите и да настояваме за репортаж, който да бъде излъчван във всички новинарски емисии. Тогава явно "органите на реда" си изпълняват задълженията. Или трябва да сме бивши президенти? Тъпо, тъпо и още по-тъпо!!!!

50

ERICH

преди 2 години

До Тролският/Ами омъжете се за Плевнелиев или за друг подходящ ""политико-бизнесмен"".В България ги има в изобилие.Може и за някой от задкулисието.По принцип тези така наречени мъже са комплексирани и сменят съпругите си ,когато станат публични личности.Като това е правило за 80%-85% от тях

49

Анонимен

преди 2 години

Не е зле и да пррдставят в съда годни доказателства, а не само прякорите на заподозрените. Ако не са ги хванали във/със джипа, доста ще се озорят.

48

Анонимен

преди 2 години

Плевнио си позволи критика към новото управление и му намекнаха с кой си има работа. Сега му връщат жипа и дано е разбрал намека да си затваря устата!

47

Анонимен

преди 2 години

Близки до ИТН бандити ама сега са под протекция и почнаха да крадат наред. Е тоя път удариха на камък

46

Непозната

преди 2 години

Значи можело да разкрият престъпление, когато искат. Пожелавам и за обикновените хора да полагат същите усилия!

45

Тролският

преди 2 години

Колко време трябва да пиша глупости тук, за да мога да си купя такъв джип?

44

Анонимен

преди 2 години

ЕЕЕ, един от десетките му джипове откраднали и стана световен въпрос. На колко хора им откраднаха колите, но не го съобщиха по медиите.

43

Анонимен

преди 2 години

A джипа намерен ли е, или това не е важно? Да няма после реклами по телевизията "оригинални резервни части втора употреба"?

42

Анонимен

преди 2 години

Браво на полицаите. Дано са така активни при всички случаи, защото с тези кражби станахме за смях в цял свят

41

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах-Влади Македонеца или Влади Сърбина?

40

Много работят, но за

преди 2 години

Полицаите пуснаха Горанов да избяга с кола за издирване.Полицаите разкрили крадците на джипа на ЕКСпрезидента.