120

Чупакабра до 163

преди 2 години

Питаш ме дали знам как се държи пушка. Знам повярвай ми. В казармата съм изстрелял 12 000 бойни патрона с калашник, 2000 с картечница и около 20 гранати с РПГ-7. Мога да карам МТЛБ и танк Т-52. Обучаван съм в спартански казармени условия по време на ВД. И знам слабото място на такива страхливци като тебе, русофили, скапаняци , правещи се на умници, Такива като теб бяхте най големите скатавки в казарамата тогава. Затова СССР се разпадна, сега остава да стъпчем змията

119

До Чупакабра :

преди 2 години

"...Руснаците са лапали сто години окраденото от България. За това съм готов да се бия..." - Да, крали, откраднали, лапали ? - И какво точно са "откраднали" бе Чапи ? - Црвулите на деда ти , пендарите на баба ти, киселото мляко на леля ти и овчото сирьене на чича ти. Какво е имала България след Турско та да се граби ?Ми що не си остана при Турците бе вуче, пък га рашките ти дариха Свободата взе да грачиш грозно зловещо. Мишка :)))

118

Анонимен

преди 2 години

До Чупакабра до 159Би ли уточнил какво точно са грабили руснаците от нас. А какво би казал по тази тема за дадения етап? Дънди метълс може би вкарват злато в земята ни, а не го изнасят безплатно?

117

Героям Слава

преди 2 години

Славата на Украйна е позор за Русия!

116

Анонимен

преди 2 години

До Днiпр - 1 - И както виждаш СЕ РЕШАВА , и ще си останете с МЕЧТИТЕ !!

115

факт

преди 2 години

До АнонименРуската армия върви към пълна професионалност.В момента към 40% е такава,а всички специализирани подразделения-почти изцяло.

114

:)

преди 2 години

За да се крепи една империя и са нужни единствено войни и то печеливши! Колко икономически са печеливши няма значение, народа е опиянен от победата и убеждението, че кучешкият им живот се дължи на агресора.

113

Анонимен

преди 2 години

До Отровителя - И ти ако живееше в демократична държава , нямаше една мутра за 12г. да те ограби , и да се чудиш къде да си пратиш децата да мият чинии и да берат аспержи , да се спасят от МИЗЕРИЯ ?! Я си виж първо твоята " демокрация " пък после гледай другите !! На теб " демократино " половината черноморие ти е изкупено от Руснаци , дето ти ще ги учиш на демокрация - и ако не е " краварката в левият ъгъл " , не си способен дори да се изхранваш !!

112

мда

преди 2 години

До АнонименРусия и САЩ имат по около 1400 ядрени заряда,китайските са между 300 и 500 според различни данни.Материал значи има доволно.

111

Анонимен

преди 2 години

Войската на Путин е от 18 годишни деца кого е тръгнал да плаши

110

Анонимен

преди 2 години

Путин заяжда ли се или ултиматума му е просто шега

109

Чупакабра до 159

преди 2 години

Почеркът ти ми е познат. Нямам нужда от еврооблаги или евроекскурзии. Аз си живея спокойно в България с честен труд. Бих желал плодовете на моя труд да се множат от моите наследници. Това обаче няма как да стане ако такива душмани като тебе работят за най високото джудже в света което се държи като Адолф Хитлер в кремълския бункер. Руснаците са лапали сто години окраденото от България. За това съм готов да се бия до край ако руския ботуш с твоя помощ дойде на прага ми

108

Днiпр - 1

преди 2 години

Украйна е суверенна държава и има пълното право да избира в кой съюз да участва, предвид своята сигурност!Членството на Украйна в НАТО няма как да се решава в Кремъл!

107

факт

преди 2 години

До българинА бе аланкоолу,доближаването на НАТО до руските граници какво значи-възможност за изненадващ удар!Американската идея е държавите,от които е нанесен тоя удар да го отнесат,а самите САЩ да останат незасегнати.Самият ти къде живееш,не е ли в държава,която ще бъде унищожена при война с Русия?Кое е по-важно-оцеляването на собствената държава или американска победа,която става все по ефимерна?

106

Анонимен

преди 2 години

Русия има стотина ядренни бомби на ракети, за къде по напред, ако ги изстреля вече няма да съществува като държава

105

Анонимен

преди 2 години

До Чупакабра до 152 - Ще, ще сигурен съм в теб - Ако обаче дотогава не умреш от студ за неплатени сметки за ток и парно ?! Ти пушката знаеш ли от коя страна се държи бе джендърче ?!

104

Алекс

преди 2 години

Русия е пострадала много от фашизма и няма да остави съвременните фашисти в Украйна да си развяват байрака.Това го знае всеки с минимално количество мозък в главата,но явно при укрите и това количество липсва.

103

Отровителя

преди 2 години

Ако Русия беше демократична държава с нормални заплати никой нямаше да е против Путин. Ама не е!

102

Шмайзер

преди 2 години

Къде е тръгнал тоя голю бе? Бюджета на Русия е 1,5 трилиона, на САЩ е 20 трилиона, а на ЕС е 18 трилиона

101

До Чупакабра :

преди 2 години

"...рационалната мощ и поведение на Великия Запад..." - Теб какво те бърка...."рационалната мощ и поведение на Великия Запад.." ? - - Еврозаплата ли получи, европенсия, еврооблаги, евроекскурзия или еврошамар да си знаеш мястото да миеш чинии и бояджия....в най-добрия случай :)))