82

Едно е сигурно

преди 2 години

Сърбия ще бъде унищожена и разпокъсана от Албания, Унгария и България.

81

анонимен

преди 2 години

Ще унижиш Путин, ама друг път, не че той е по-добър от САЩ. По скоро той ще унижи ЕС, като спре договорите за износ на горива, дори и след тяхното приключване и насочи търговията към Азия, както ВСЪЩНОСТ е започнал. Край на богатия ЕС. А видяхме накъде запраши шистовия газ на щатите, нали?

80

Илия

преди 2 години

Войната е неизбежна, просто трябва да се подготвим и като сме силни да преговаряме

79

анонимен

преди 2 години

Поддържам един, макар и да е малко идеалистично, но можем да бойкотираме тези войнствуващи, като откажем да учавствуваме в подобни наистина безумия.......

78

Анонимен

преди 2 години

Путин трябва да бъде унижен. Първо да се спре износа на стоки за Русия. Второ - воените заводи да работят на МАХ. Трето да се мобилизира и подготви 20 000 армия която в мирно време да строи пътища, тунели и мостове. Заплата над 2000лв. Трябва да се възползваме от този конфликт

77

един

преди 2 години

Спрете се най-после! То не бе Сирия, то не бе Афганистан и тъй до безкрайност! Като не можете без да се дърлите и без да се състезавате нонстоп, ето ви Космос, ето ви стадиони, ето ви наука, я покажете там кой е най-умния, а не да се трепете и да въвеждате и нас в безумните си начинания, независимо дали е САЩ или пък друг, един дол дренки с противно имперско мислене и безгранична алчност и мания да командорят!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

76

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков да си събира ваксините, свитата и да си го приберат в САЩ. Ако искат да го изпратят в Украйна, техен избор

75

Мястото

преди 2 години

Надупена и наведена пред САЩ.

74

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента да си върнем Ниш, Прилеп и Битоля

73

Асан

преди 2 години

Да са бият СССР и ФАЩ аз съм пас :)))

72

Това трябва

преди 2 години

Мобилизация и подготовка на 20 000 армия за противодействие на Сърбия. 15 000 армия за Украйна

71

анонимен

преди 2 години

Никаква страна, защото по-слабият не е зачитан за нищо, дори и да е на страната на победителя, а като си знаем историята, един господ знае какво изобщо ще направим. Историята показва, че може и с неутралитет, защото по принцип войната е варварско и най-гнусното явление в човешкия живот.

70

Анонимен

преди 2 години

Кога атовете се ритат ,магарето да не си завира между тях ***.народна поговорка.

69

76

преди 2 години

Със последните декларации Русия търси повод да започне следващ, нов етап в агресията си срещу Украйна. Тази агресия продължава вече много години и има различни измерения, поддържане на марионетно правителство (Янукович), газов шантаж, завземане на територии - Крим, няколко години по-рано признат със договор от Русия, изпращане на военни сили в източна Украйна и разбиване на държавността там. А сега струпване на 100 хил армия на границата и изпращане на ултиматуми

68

???

преди 2 години

До Emigrant"А какво щеше да стане в миналото ако САЩ не пращаха военна техника на Сталин"=/=/А какво щеше да стане ако САЩ не бяха напомпили икономиката на Германия.Знаеш ли в какво състояние е била Германия след първата световна война.После идва Хитлер и за нула време немската икономика удря тавана, при това силно се милитаризира.Кой отгледа Хитлер и го насъска за война. Не,не са САЩ, ама в никой случай.И всичко това, което СССР е получил по Лендлиз е плащано в ЗЛАТО. Не в зелени хартийки, а в

67

До Анонимен 72

преди 2 години

"....Потенциални врагове на България са Сърбия и Русия...." - Това вече Убива. Ако наистина "българина" така мисли и разсъждава, значи или е станал турчин или по-"европеец" от европейците.В такъв случай всеки народ си заслужава съдбата - географски регион България заселен с мургавели и ***. Пък явно малко останали Бели Българи ще се наложи да имигрират в Македония.

66

Девиза на българите

преди 2 години

Бий за да те уважават!

65

Нашето място

преди 2 години

Мир се постига с добре подготвена армия и всеотдаен съюз между страните членки на НАТО

64

Анонимен

преди 2 години

Воените заводи трябва да подготвят бомби, Гранатомети, патрони, Снаряди за 155мм гаубици. Войната е неизбежна. Започва на 1 октомври 2022г.

63

До Анонимен 70

преди 2 години

- И ти ли ще идеш да се "биеш" или ще пратиш сина си ?Какво общо има България с......Украйна, за да се пролива Българска кръв ? Най-интересното е че УСА разпалва конфликта и хитро вади "кестените" с ръцете на местните ***. Не рабрахте ли че за Ънкъл Сам всички неамериканци са втора категория хора, задължена да обслужва американските "интереси" и нсх-врче да мие чинии и ***. Ти това ли искаш ?