74

Анонимен

преди 2 години

"Защото антителата на 2 дози ваксини вече не те пазят от новия щам">>>>Интересно мене какво ме пази вече две години при положение, че изобщо не съм ваксиниран, а съм стоял две седмици под карантина с болен човек.

73

До 77

преди 2 години

Защото антителата на 2 дози ваксини вече не те пазят от новия щам.Ако искаш, целуни някой болен с омикрон и лично питай новия щам, защо не го ловят 2 дози. И защо е мутирал.

72

Анонимен

преди 2 години

Пичове, в България умират от тютюнопушене 110 000 души годишно. На фона на корона вируса е доста повече. Ама нали от това падат много кинти...

71

Анонимен

преди 2 години

Предпочитам го пред Гломб. Поне се хиля.

70

Беновска пипа

преди 2 години

Вече мисля, че този си плаща за да публикуват глупостите му всеки ден.

69

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Професоре, я отговори на следните въпроси :1. Ако ваксините са ефективни, и за пътуване със самолет се изисква зелен сертификат, то Омикрон как пристигна в Европа? 2. Ако ваксините са ефективни, то защо във страните с висок процент на ваксинирани се изисква носенето на маска и дистанция?3. Ако ваксините са ефективни, защо нарства броя на починали ваксинирани хора ?

68

Анонимен

преди 2 години

А не бе, гуджо. Че се заровим у пещерите да треперим от омикрона ти скапан. Що да не ям и пия, я кажи една основателла причина?

67

Анонимен

преди 2 години

Този вече празнува

66

До 67

преди 2 години

Хаха...още един плоскоземец.Няма нищо страшно, прав си...едно леко вирусче е. Ако го хванеш...отивай при Мангъра да ти направи билков чай.

65

Анонимен

преди 2 години

Цяла година лъгаха че почти нямало починали ваксинирани, а същевременно 3 пъти увеличиха дозите. Случайност?

64

До 69

преди 2 години

Защото ти не ни проповядаш каква е целта на една ваксина? Аз мислех, че знам, обаче по едно време дефиницията се промени малко, защото нещо не беше удобна. Не следя вече коя е актуалната дефиниция и колко месеца е валидна.

63

Анонимен

преди 2 години

Само това ли е най-важното - да яде и да пие.

62

До 50

преди 2 години

Хаха..чел бил. Като си чел толкова, можеш ли да ми обясниш, каква е целта на една ваксина?Като толкова си чел, кажи ми процент починали ваксинирани, спрямо неваксинирани. Процент заразени и от тях умрели ваксинирани и процент заразени и от тях умрели неваксинирани.Защо умират ваксинирани? Поради, почти същите причини, поради които умират и от други болести, за коиъо има ваксини.Чел бил и много вече знаел.

61

Анонимен

преди 2 години

"смъртността през първите 3 месеца беше 144 човека общо, случаите бяха паднали на 6 на ден. И се явиха блажните теорийки. И се появи кафявото нещо от тоалетните, което ви се предлагаше за шоколад."-----------------На това кафявото нещо му викаме ваксина, Витанка. Благодарение на нея смъртността тази година надмина миналогодишната. Ако ще и 10 дози да въведете, не можете да прикриете това.

60

Анонимен

преди 2 години

Имало вирус леле какво откритие че то досега вируси не е ли имало бил страшен глу пости няма страшен респираторен вирус били сме щели да падаме по пейките дали?

59

баба Тодорка легнала

преди 2 години

За кметица на с.Долна грешница, КН, ме избраха, след като герберастията* се сурина! И я сама не верва , как съм преживела тая простотия, да ги тръшне скоро Ковид-чума*!

58

Анонимен

преди 2 години

До До 56 абе трябва и Тедрусчо и Фаучи да заключим. За да спре пландемията съвсем.

57

Анонимен

преди 2 години

"Починали октомври - декември при вълната миналата година по това време - 6751. починали до днешна дата - 30 239".............Тоест, нещата станаха по-зле след като започна ваксинацията.

56

До 56

преди 2 години

Хаха...ех, ако някой наистина ги заключи Гейтс и Ротшилд...и вируса не изчезне, автоматично, какво правим, разбирач форумен?

55

Qanon

преди 2 години

Тоя па Витанов! Това не са ваксини, бе, другарю! Може да са всичко, но не и ваксини! Един Господ знае какво има в тях и измря един куп народ от тях... че и крият статистиката! Не знам какъв трябва да си, та да се набодеш с тая глупост! Има супер сериозни последствия от това! Четете и не вярвайте на официалните медии!