147

Германец

преди 2 години

"До Германец Първо...(много безсмислен текст)" -- Тоест не можеш да ми отговориш на въпроса какъв период на реваксинация би те удовлетворил? Как се почувства като си постави сам плюс? И като дете ли са ти липсвали признанието и родителските ласки? Затова ли си такъв, какъвто си?

146

Кервана си върви

преди 2 години

Айде почнаха с пиар тактиките. Нямало да може навсякъде, ами само на 68 места и само с предварително записване. Ще последва, че ваксините са кът и трябват връзки да се запишеш (подобно на новософиянчетата в Квартален детски дом), ще се появят новини за неправомерно равместване на децата в списъците с цел избутване на избраните напред в списъците. Следващият креативен ход ще бъде да се включат думички от типа на бонус и промоция. Втората е направо огън за някои слоеве на обществото.

145

Анонимен

преди 2 години

До Германец Първо, ако се поинтересуваш, ще видиш, че тетанус е бактериална инфекция и е нещо съвсем друго. Второ, информацията за ваксините се променя всеки месец. Това не е наука, а налучкване. Трето,къде са 10 години, къде са три месеца. Малко е по-различен периода ми се струва, а? Четвърто, да сравняваш една ваксина, която е преминала всички медицински изисквания и стандарти за разработка, е един продукт, който не е, е меко казано мало умие. Затова ходи си на село да обясняваш на овцете.

144

E това ми хареса!

преди 2 години

Кунчев е остарял с 10 години след тоя ковид. Ваксинката очевидно хич не е помогнала за по-леко преболедуване. Докторът е ходеща антиреклама на ваксините. Децата не ги пипайте, че ще играе сопата. В гените ни е съхранен споменът за еничарите и затритите българчета. Затова сме особено чувствителни когато става дума за децата.

143

Анонимен

преди 2 години

Айде прозореца се отвори ... спете спокойно деца. КОЙ и ЗАЩО?

142

Анонимен

преди 2 години

До ХАХА Какво да правят, няма да се хванат на работа, я :) Каквито са умници, кой ли би ги назначил изобщо :):):)

141

Анонимен

преди 2 години

До Германец Трроле, 3 месеца и 10 години е почти едно и също, нали :)

140

Германец

преди 2 години

"не е нужно да се реваксинираш за тетанус" -- LOL

139

Алко

преди 2 години

Кунчо, пунктове има, добре, а осигурихте ли лагла в блониците за след 2-3 седмици? Забрави ли самия ти къде беше последните 2 месеца, а??? След 2 дози едва не пукна!!!

138

Анонимен

преди 2 години

"Сега не разбрах - ваксините работят или не работят? Ако работят, що трябва да се реваксинирам през 10 години? За тетанус говоря." Абсолютно невярно твърдение, не е нужно да се реваксинираш за тетанус!

137

Германец

преди 2 години

Сега не разбрах - ваксините работят или не работят? Ако работят, що трябва да се реваксинирам през 10 години? За тетанус говоря.

136

Анонимен

преди 2 години

"Сега не разбрах - ваксините работят или не работят? Ако работят, що трябва да се реваксинирам през три месеца?" .. като ги отворят, изветряват по-бърже от ракия, бате! Калпава джанка

135

Анонимен

преди 2 години

Най после се доказа, че Българина е най прав за ваксините. В Швеция вече се предлага услугата чипиране в дланта на човек уж за да не си изгуби зеления сертификат. Е какво стана сега, уж за добро те чипират и вече си робот. Не може да мръднеш никаде . Браво на българина, че пръв се сети, за чипирането.

134

11

преди 2 години

Яяяяя, Кънчо бустера взел да ръси акъл. Кара го леко 2 месеца, ако не беше бустера щеше да го кара 2 години пак лекинко.

133

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 167 Ваксините работят за тези, които нямат нужда от тях и не работят за онези, които имат нужда от тях.

132

Анонимен

преди 2 години

Сега не разбрах - ваксините работят или не работят? Ако работят, що трябва да се реваксинирам през три месеца?

131

До богатите

преди 2 години

До богатите ваксаджии.. ( Масовият антиваксър е русофил със заплата под максималния праг и кара баничарка. Това е ясно. ) Ах колко сте долниии. Да изкарваш като причина, бедността на един изтерзан народ, ограбван десетилетия от престъпна (*** на западни сатанисти) Гергов и, Муравей Радевци, Митьо Очитевци, Маргини и още и още... Тези ли са ми примера? Дето продават и род и родина. Ли.ба.ни безбожници. Знаем ги кои са богатите. Нека , нека да се надупчват с всичките бустери.

130

Анонимен

преди 2 години

"***, я, го цитирайте най-после този учен, който си залага главата за ваксините! Избройте имената на учените, които влизат в това "науката", на която трябва да се доверяваме :)" Той е ичзел трудовете на големите учени - Мутафчийски, Кантарджиев, Кунчев (който с три дози 2 месеца го няма от ковида)... Много е учен и компетентен. Не се съмнявай.

129

Анонимен

преди 2 години

Куньо, когато удари 12 полунощ и последния ти ден на този свят е свършил, ще започне всенароден празник, с музика и песни ще те изпратим, 7 дена ще се веселим, ядем, пием и пикаем(сещаш се къде)!!!

128

Анонимен

преди 2 години

Последно: 1.Ваксините работят и неваксинираните трябва да се ВАксинират. И 2.Ваксините не работят и ваксинираните трябва се РЕваксинират.