35

Анонимен

преди 2 години

От сефарадите ше да е... ...ашкеназите са по-бели!

34

Радой Ралин

преди 2 години

Ще повярвам, като видя.

33

Ха дано!

преди 2 години

*** на дали! Ерейн.

32

Анонимен

преди 2 години

" Ако Европейската централна банка възприеме заявения от Федералния резерв на САЩ курс да вдигне лихвите и спре изкупването на държавен дълг, натискът на инфлацията в общността ще намалее, прогнозира Даниел Лорер."Тук има урок по икономика: инфлация и лихви са в обратна зависимост, т.е като растат лихвите, намалява инфлацията и обртано.

31

Анонимен

преди 2 години

Шалом, шалом!

30

Анонимен

преди 2 години

Тука хората разменят мнения и размисли стига хранихте хората стига агресия не деите да пишете като не разбирате от нещо защото ставате за смях.

29

Анонимен

преди 2 години

Натиска на инфлацията щял да намелее? К`во, бензина ще падне ли от 2.80 за литър? Такситата ще махнат ли увеличението от 30%? Тока за бизнеса ще спадне ли няколко пъти?

28

Анонимен

преди 2 години

" Лорер: Натискът на инфлацията ще започне да намаляваТова ще стане от следващата година, прогнозира министърът на иновациите"Ще, ще, все в бъдещо време, все празни обещания, а народа е измамен, дали тези обещания ще се случат - под въпрос. Доколкото до чуждите инвестиции, не е ли по- добре да се подпомогнат Българското производство и българския бизнес, съсипани с години в позла на чуждите " инвеститори"?

27

Анонимен

преди 2 години

Инвеститори като американските марици и канацкия Данди които крадат народа и злато ги изгонете от бг. А той иска още да вкара. Технологии но ако заместят населението, няма да остане население в бг освен ако не дават помощи на безработните.

26

Анонимен

преди 2 години

Усещаме как спада натиска на инфлацията 600 гр. хлебец 2 лева бе Евреино.

25

Коментар

преди 2 години

Директор на водопад в министерството на водопадите!Министерство на нищото с тлъсти заплати!Поредният нищоправец!

24

Моше Ник

преди 2 години

Абе той и Гад Зееви щеше да оправя БГА Балкан срещу един долар ама...

23

Идеалист

преди 2 години

Остап Бендер се е обградил само с шмекери.

22

Анонимен

преди 2 години

А аз не разбирам тоя евреин защо го лансират и тикат навсякъде? На сила го натъпкаха на Румен Радев, да го сложи в служебния кабинет. После Кирчо и Кокорчо го гласяха за външен министър, после не за външен ами за икономически, после за още няколко позиции го предлагаха, накрая кацна министър на иновациите? Къф е тоя и кой го покровителства? Нищо против нямам евреите, ама да си ходи да се натиска в Изcpаел, тука такива сенчести личности не ни трябват.

21

Ицо

преди 2 години

С тиези нови технологии и този изкуствен интелект земеделието няма да играе толкова голям фактор.

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Цените за 1996-2021 са скочили 100 пъти, а заплати едва 1-2 пъти и пи-висока безработица сега без заплати и без помощи спрямо тогава. Валутния курс е почти същия 1 евро=2000 стари лева, ни външен дълг сега 70 милярда долара при 8 милярда в 1989 г.

19

Кви са тия шемети бе

преди 2 години

Ее га ти шебеците как ги избра народеее

18

Борил

преди 2 години

Това е целта да се изгонат чуждестранните инвеститори да де изкупи земята за жълти стотинки и да се децантрелизира земеделието и някои хора да работят за жълти стотинки аз така си я обяснявам тази философия сложна и висша.

17

Обичам думичката ЩЕ

преди 2 години

...я ще намалее инфлацията, я по-сигурното не.Не знам за случай след като веднъж цените са се дигнали, после да паднат.

16

Анонимен

преди 2 години

И този ще ни разпродаде за жълти стотинки на авери от САЩ и Израел, а на нас на кучето....