21

Атлантически партнер

преди 2 години

Кога пристига американският нюк?Кога самолетите ни ще бъдат оборудвани, също като на натовските ни партньори, да носят американските атомни бомби.

20

Вечната Тема за Матушката на нашенските русофили, пак разбуни духовете във форума, пациентите дето изповядат "българщината" си с ясно изразен руски акцент е крайно време да почнат да лекуват биполярното си разстройство, не че ми пука за тях но тук все пак е България, а тя е член на ЕС и НАТО с които изповяда общи принципи и ценности ... !!!

19

Анонимен

преди 2 години

До Читател- НЕ НЕГРЕШИШ

18

селянин

преди 2 години

бай Стамате убави ни са Чорбаджийте оти да ги пуцаме я викам да ги бесиме по евтинко е некак си па и без джепане става

17

Читател

преди 2 години

Най важното бе да разкарат предишната власт защото вече не се търпеше но изглежда по всичко личи че са ги заменили с нещо подобно.Дано да греша

16

Деп Джони

преди 2 години

Разпасал се е като баце. Сакото се закопчава Кире, затова има копчета.

15

Христо Христов

преди 2 години

Петков, бъди атлантик, докарай американски нюк в България, та по-скоро да се затрие лошият матрял дето я обитава.

14

Стамат

преди 2 години

До селянин :Щото дадът ли оръжие в ръцете на българин,първи ще хвръкнат продажниците,лилaвите,сините,червените....Щото трябва да нямаш връзка с реалноста,че да тръгнеш срещу държава която нищо не ти е и няма да направи срещу теб.Щото Русия не "налага" демокрация,не ламти за ресурси...Някой реши че Путин е Елцин,да ама се оказа че не е.И сеги "този" някой не може да спи спокойно и ръчка продажни европуйки да кудкудякат като улави.

13

Лелее СМЕХ..

преди 2 години

ЗА УЖАС, НА РУСОФИЛЧЕТАТА, ПАК ШЕ СИ КУПУВАМЕ "Ефки" от САЩ...... ХАХАХААА.... ЯЗЪК ЗА ЛЕ. ЖАНЕТО ПО УЛИЦИТЕ.......И ТИЯ ВИИЗПЪРЖИХА..... ХАХАХААА........ СИБИР ВИ ЗОВЕ,, ДРОГАРЕ......!!!

12

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, като толкова ти пречи Русия, взимай пушка на рамо и отивай в Украйна да помагаш. Аз, лично, проблеми с Русия нямам.

11

селянин

преди 2 години

що направо не обявим война на Русия ей тъй за разнообразие да натупаме некои сибирняк

10

Ха-ха

преди 2 години

Едно е да се синхронизира позицията, друго е да си на позиция(в окопите). На който му пречи Русия-да отива да се бие с нея, да "освобождава" Крим, Донбас и прочие, но да не ангажира другите със собствените си мераци.

9

:d

преди 2 години

До Стаматhahahahahahhaha

8

пудел на каишка

преди 2 години

поканил го в българия , има си хас да ни набута в авангарда на военни действия срещу русия , искат още бази , никъде го няма това безплатни бази , навсякъде плащат тука не

7

Калеко Алеко

преди 2 години

Абе то хубаво Кире, ама в позицията на ЕС и НАТО отсъства трактовката, че Крим е "руски", нещо което твоят Тато заявява публично, както винаги Българи пак е в разкрачено положение, главите на двуглавата или триглава Ламя май гледат в различни посоки и словоблудстват с думите и речта ... !!!

6

Стамат

преди 2 години

Кои сте вие и кои сме ние?Дреме ми за американските интереси в Украйна.Не ставайте машата на Сащ да се ръчкаме с Русия!!Разпалите ли конфликт с руснаците,не познавам българин който ще тръгне да се бие с Русия и да защитава краварски интереси!Украйна в момента е като прелъстена и изоставена лека жена,никой не я ще,но всеки и се дърви!

5

Анонимен

преди 2 години

Политиците са смешни с тези лакти и юмруци. С лактите беше жалка гледка, даже съветваха някой ако кихне да не е в дланта а в лакътя и после си допират лактите. Управляват ни клоуни.

4

Анонимен

преди 2 години

Някои обаче познаха, че ще му набиват канчето за Русия/Украйна.... Но има има неочакван бонус - "продължи да инвестира във военно оборудване" сиреч хрърляйте още пачки на американците.

3

Анонимен

преди 2 години

А мойта позиция е че не само Крим а цяла Украйна е руска,това е измислена държава като Македония!!

2

Анонимен

преди 2 години

Вече знаем какво се крие под абревиатурата ПП - партията на продажниците. Много им отива.