428

Анонимен

преди 2 години

Премахнете зеления сертификат, повече вредите на хората с него отколкото самият вирус.

427

Питащо възмутен

преди 2 години

Има ли право г-жа Урсула да предлага задължителна ваксинация в ЕС, при положение, че съпругът й работи в Von der Leyen became the Director of Hanover Clinical Trial Center GmbH in 2005; Hanover Clinical Trial Center (HCTC) is an academic clinical research organization located at the campus of Hanover Medical School. (Копнато от Уикипедия)

426

Анонимен

преди 2 години

Чорбанов? Този дето излъга че е карал Ковид и после беше в болницата във ВИП отделение - за този ли шмульо става въпрос? Този ли дето щеше да прави ваксина а накрая просто усвои едни пари? Този ли ще дава акъл от партията на един чалгар и малко екзалтирано джудже? ооооо не!

425

да бе

преди 2 години

До тази коалиция по скоро от руското посолствоо

424

Анонимен

преди 2 години

До Беновска пипа За такива неща трябва да има споразумение. Това не е дали да вдигнат заплатата на чистачката на МС с 20лв, а е сериозен политически проблем. Торите защо се разбунтуваха и нарекоха в парламента във вторник лидера си Джонсън и министрите нацисти? Заради сертификатите за влизане в пъб и на обществени места. Допълнително заповед на работодател, даже да е министър, няма как да противоречи на КТ и другите закони. Да е гласуван закон за зелен сертификат, задължителна ваксина?

423

До Istinata

преди 2 години

Бате, от коя лудница те изтърваха?

422

Беновска пипа

преди 2 години

ИТН пак си мислят, че са в някакво тв шоу. В споразумението не може да е описано всичко. Според тях Правителството не може да прави нещо, ако то не е описано в споразумeнието :) Смешници ...

421

Анонимен

преди 2 години

Статия от преди 2 дни в Telegraph. СЗО след анализ на данните за омикрон казва, че "Като цяло тези първи случаи са сред сравнително млади, сравнително здрави и, в случая с Европа, сред сравнително високо ваксинирани групи.". Близо 80% от заразените с омикрон в УК са ваксинирани. Generally those first cases are in relatively young, relatively healthy and in the context of Europe in relatively highly vaccinated groups, Dr Catherine Smallwood, a senior emergency officer at the World Health Or

420

ля ля

преди 2 години

доста несправедливо ИТН - трябва да има сертификати за всички А ПО-СКОРО ДА НЯМА И ТЕЗИ ГЛУПОСТИ!!!! ИЗМИСЛЕНИТЕ ви РЕФОРМИ САМО ПОКАЗВАТ КАК СТЕ СЕ НАДоПИЛИ ПА

419

Един

преди 2 години

До *** 8Сега позволяват сертификат да се вземе и с отрицателни тестове и тест за антитела освен чрез ваксиниране. Така имаме усещчнето за някаква свобода, а всъщност тя е вече силно ограничена. След 1,2 години е възможно да се признава само ваксинация, което вероятно е крайната цел.

418

Анонимен

преди 2 години

Целта на тази гнусна партия итн е бойкот на всички, те затова са там и така си действат още от началото на съществуването си

417

Анонимен

преди 2 години

Тия още не са почнали да управляват и вече се цепят:))))))) Няма да изкарат до март!!!!

416

Ваня

преди 2 години

Сега заминава за Брюксел, като се върне стой та гледай. Очакваме сюрприз, сещайте се. Пък и с кого има среща там леле майко.

415

БайХ

преди 2 години

Мммм Кирчо ми понамирисва на Трюдо. Пълно копие. Онзи беше същия чаровник докато се изкачи на власт и сега канадците се озоваха с орязани права и с ваксини в гь3а а Трюдо си прокарва корпоративните интереси и си нехае.

414

Чукча

преди 2 години

Само като прочетох "скочи" в заглавието и си рекох: Е тва ако не е оная xyрка Камелия - пу ми кажи...

413

Istinata

преди 2 години

А ето и последното видео на Андреас Ноак, най-големият специалист по графена в Европа, 2 часа след като на 23 ноември тази година изнася информацията, че графенът не само отравя, но може да причини смърт, защото молекулите действат като нанобръсначи, е убит. Гледайте внимателно, доктор Ноак казва в прав текст, "който инйектира графен, е убиец, масов убиец". Това го казва най-големият слециалист по графена в Европа. И защо го ликвидират? Случайнос

412

Анонимен

преди 2 години

Астрата и Янсен са по друга технология, става въпрос за Файзера и Модерна, нали?

411

Анонимен

преди 2 години

Преди само Бойко събираше толкова коментари. Казах ви, че Кирил е като Бойко с английски, дори и не перфектен, но може да си поръча кафе и торта в ЕК.

410

Дедо Ванги

преди 2 години

Този сертификат ще бъде некролог за ПП, ако го въведат където и да е.

409

Анонимен

преди 2 години

Какъв графен, какви 5 лева, излез на терасата ако си в София и поеми отровния коктейл, миризмата на екирисаж допълва идилията. Повечето от вас си слагат в устата много по-мръсни неща от една ваксина, пиете, пушите и се храните с ***. Освен това сте мозъчно увредени от прекалено много глупости от социалните мрежи, понеже и толкова работите и висите само там.