36

Анонимен

преди 2 години

След заявлението на външният министър да Германия Аналена Бербок по централната немска телевизиа ZDF, че Северен поток 2 не може да бъде сертифициран от Германия, цените на газта удариха нов рекорд от 1500$. И това е само началото на отоплителния сезон.

35

Анонимен

преди 2 години

Реформаторския блок начело с Меглена Кунева..........дъртата вещица с кривата уста разбиха и унищожиха БГ-ядрена енергетика...............с подкрепата на аверите си от ГЕРБ, СДС и ДПС!!

34

Анонимен

преди 2 години

"Газпром" очаква запазване на високите цени на износа на газ за Европа и през 2022 г.: според ръководството средната цена няма да бъде по-ниска от тази през 2021 г. Това означава, че през 2022 г. "Газпром" може да разчита на рекордни приходи от продажби на газ за страните извън ОНД.

33

АнонимеН

преди 2 години

ДО 31 МАРТ , НЕЛЕГИТИМНИЯ ФАЛШИФИКАТОР РУМЕН РАДЕВ ЩЕ КРАДЕ ЯКО НАСЕЛЕНИЕТО С ВИСОКИ ЦЕНИ НА ТОКА И ПАРНОТО ЗА ДА СИ ИЗБИЕ ПАРИТЕ ПО 120 ЛЕВА КОИТО ДАДЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ!

32

Анонимен

преди 2 години

не знам за Баце, но киро измамата даде вече фира, още на втория ден

31

Анонимен

преди 2 години

В Брюксел вчера заседание на ЕК заради цените на тока, ще спират газта и въглищата и ще минаваме на безплатен ток от вятърни мелници, соларни панели и биогориво от отпадъците. В същото време имаме собсвени въглища поне за 50 години напред да произвеждаме ток. И ако построим и АЕЦ Белене ставаме абсолютно енергийно независими. Евтин ток и за бизнеса и за населението.

30

oz

преди 2 години

Ще купуваме ток от Турция и Румъния............Турция строи АЕЦ с руски реактори ВВЕР , а Румъния с канадско-френски реактори Candu с тежка вода............свиквайте.............България става черна енергийна дупка на Балканите, от износител на енергия ставаме вносител..............гарантирано от ГЕРБ и ДПС!!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Печатамеееее, печатницата се върти бясно и всичко се обезценява бързо... Браво на вас за суперинфлацията. Страхотно просто.

28

Анонимен

преди 2 години

Eнергийно независими могат да бъдат държави като Русия, Англия, Франция, САЩ.................но всички държави в ЕС са зависими от Русия........без Франция............франсетата си имат АЕЦ-ове.............затова могат да си позволят да се правят на интересни пред Русия и пред нас!!

27

Вижте

преди 2 години

сега важно е да имаме презентации, приоритети и приоритети на приоритетите - въобще всичко с П - ПППП... А решения, действия отговорности - това са други букви от азбуката.

26

Анонимен

преди 2 години

В цяла Европа има енергийна криза................ЕС е зависим от Русия..............освен Франция...............Франция си има много атомни електроцентрали!!!И Германия е зависима от Русия...............това е ясно...............и България е зависима от Русия..............това е неизбежно, няма за какво да ревете!!

25

Анонимен

преди 2 години

хайде сега мораториум върху вдигането на осигурителния праг!

24

Анонимен

преди 2 години

Навремето Луканов също наложи мораториум на външния дълг. Всички знаем колко добре го измислиха след това какво ще стане и какво ще правим. Сега продължаваме по същия начин с промяната. С една дума - фалит. Точка.

23

Анонимен

преди 2 години

Сърдете се на дъртата вещица Меглена Кунева...........тя направи и невъзможното да унищожи БГ - ядрена енергетика!!!

22

ЕС

преди 2 години

ЕС са енергетически нищи. Освен това със зелената сделка съсипаха и това което имаха като енергетическа инфраструктура. От тук нататък цените на енергията само ще растат, а замразяването на цената ще се плати много скъпо. А иначе се посмяха на анимационните филмчета на Путин, добре се посмяха на "безаналоговите" филмчета.

21

oz

преди 2 години

Електроенергията е скъпа.................плаща се...................има ЕНЕРГИЙНА КРИЗА в целия свят................защото това е природен закон..................втори закон на термодинамиката...............енергията деградира...........преминава от по-достъпни в по-малко достъпни форми!!!

20

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с капитализма и пазарната икономика? Защо не работи? 9ти септември ли и пречи, комунистите ли, Путин ли?.... Или комуниста Бойко Борисов?

19

АнонимеН

преди 2 години

НАРОДА ВИКА УРА , УРА , ЧЕ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ПАРНОТО И ТОКА ЩЕ ОСТАНАТ :D

18

Анонимен

преди 2 години

Комисар Кадри Симсън вчера разкри в Брюксел, че за глобалното затопляне и енергийната неефективност са виновни сградите в ЕС. Сградите в ЕС са енергийно неефективни и отделят 40% от въглеродните емисии които променят климата и нашите деца няма да доживеят до 40 години. Децата на ЕС са нашето европейско бъдеще. Сградите в ЕС трябва да будат разрушени и ЕС да премина на зелени сгради без СО2 емисии.

17

Анонимен

преди 2 години

Комисар Франс Тимерманс разкри, че трябва да се откажем от руска фосилна газ и въглища и изцяло да преминем на био горива. Комисията ще налага високи глоби и санкции на страните които използват въглища и газ.