115

Изход ЕС

преди 2 години

Какво се случва, членството в ЕС вече излиза скъпо на периферните държави. С драстично поскъпване квоти емисии, които ще станат 140 лв. тон ТЕЦОВЕ, ние ще бъдем принудени да ги закрием. Ядрената енергия в момента е най-евтина и екологична, като обработеното ядрено гориво се връща. Белене беше на етап 4, а Козлодуй ще се пръскат нови милиарди начален етап Уестингхаус-САЩ-Япония, нови реактори, лицензи. Германия има 20 000 мегавата ЗЕЛЕНИ МОЩНОСТИ, нямаше вятър и слънце и рестартира ТЕЦ-ове.

114

партизан

преди 2 години

До Мдаа Ако решат да ходиш на избори,ще ходиш!Ако решат да не ходиш,няма да има!От теб нищо не зависи!

113

Анонимен

преди 2 години

*** кожи

112

ЕС

преди 2 години

няма нищо общо със схемите на Мултигруп. Напротив - вижте какви са цените в Европа - в България на борсата е 4 пъти по-скъпо отколкото в Германия, а ТЕЦ овете на държавни дотации - какво значи това, че тока е много евтино , но посредника и спекуланта заграбва лъвския пай. На нашата борса са спонсорите Радев, на сегашното ни правителство и депутати. Па гласуването ще ги познаете.

111

Анонимен

преди 2 години

Започваме ПРОМЯНАТА! СЕГА ПО ХАРВАРДСКИ! УТРЕ ПО БАЛКАНСКИ!ВРЕМЕ Е ДА ИЗТОНИМ ВЪЛЦИТЕ В *** КОЖИ!БКП БСП ПП ДБ ДПС ИМА НЯМА НАРОД И.....ВНУЦИТЕ!

110

Гробара Таласъм

преди 2 години

Сега, както са сбрани накуп сичките в една коалиция, сега е момента ги изтепате. Поотделно не ги знаехте кви са, можеха да ва лъжат, да ва мамят и разиграват, но в коалиция, вече нема как, почват се бият през пръстите, един друг, както е в случаят между ИТН и БСП и вие ги разбирате кви са мръсни ***, мошеници и посеричи сичките. Заливате гнездото с нафта, бензин и масло и им драскате клечката;)))

109

Шах

преди 2 години

Помните ли Мораториумът на Луканов ?

108

Мдаа

преди 2 години

За мен няма значение като потребител какво и как калкулират има значение цената , ако тия хора в парламента наречени народни представители не си вьршат работата значи , мое е правото да ги заменя с други хора от които ще сьм доволенВдигнат ли цените отново на тока - ще се ходи на нови избори и хората ще решават кой да подкрепят

107

Отново ЕС ЗЕЛЕНА СДЕ

преди 2 години

ЕС ни задължава да изнасяме евтиният ток.За да не сме конкуретни с цени ток. Купуваме задължително скъпата КАНЦЕРОГЕННА отр#ова на Хиновски-завод ток биомаса. 140 депутати от предпоследно НС имат частни ток интереси-притежават фотоволтаици, ПЕРКИ, частни ВЕЦОВЕ, ТЕЦ1 и 3. Мегават Козлодуй 55 лева. Мегават фотоволтаици 500 лв. Мегават биомаса Хиновски 320-380лв. ТЕЦ2 ДЪРЖАВНА 78 лв. Но вредни емисии 70лв. на тон, ще се оскъпи цената на ТЕЦ2.Прозвеждаме евтин ток но ЕС не дава за вътрешен пазар.

106

До 134

преди 2 години

и генераторите не вършат работа, защото и в горивата е същата комунистическа мафия. Стегнали са ни от всякъде посред зима и ще ни изпият кръвчицата.

105

Анонимен

преди 2 години

Да бе - сигурно уранът в АЕЦ знае каква е цената на тока и сега се стиска :)Ако спрат тока ще ядат бой вече

104

До 131

преди 2 години

схемата, която описвате си е известната схема на Мултигруп - и предприятията фалират и нямат пари да плащат на работниците и за потребителите цените са непосилни. А сега нали пак Мултигруп и избрахме да ни управляват. Нормално е да получим същите добре изпитани схеми. Някой ще стане много много багат от спекулата с тока. Сега ще гледаме как ще гласуват в НС, за да разберем кои са неговите депутати и експерти. Както казват дедективите - ще прослеидим парите.

103

кокона Маруца

преди 2 години

Ех,тия експерти,бе!Милите на кака!*** много са ми деликатни!Що не обяснят,че евтиния ток от АЕЦ-а се изнася и то на цена под себестойноста си,а разликата я плащат обикновените хора!?Ама си мълчим като наакано бебе,и яростно се хвърляме в защита на разните марици,веита и вятърни,щото папото е голямо!Ама мноого голямо!:(

102

Румен Владимиров

преди 2 години

Изглежда младите берачи на ягоди в Англия, които вкараха във властта комунистите и техните креатури- ухилените харвардци никога не са изпитвали на собствен гръб що е то режим на тока.

101

Анонимен

преди 2 години

Никой не иска да каже истинската причина за целия този цирк - да има корупция, посредници, манипулации. Но коренът на проблема са правилата на гейския съюз, който забранява на държавата да пусне евтин ток на населението и особено на бизнеса, отгоре на това е данък емисии, който излишно сокъпява тока от тецовете. Ако ги няма тия фактори, могат веднага да свалят двойно цената, не да скача

100

Анонимен

преди 2 години

Така е при комунизма, народът не плаща, плаща Сталин.

99

Добре

преди 2 години

Ами нека да го вдигнат ако искат - като излязат гладните по улиците ще ходим на нови избори напролетКаде е проблема

98

Анонимен

преди 2 години

Изводът не е ,че трябва да се строи аец белене, а че трябва да се спре кражбата по веригата на доставчиците. Ние и сега си имаме предостатъчно ток от аеца. Един аец ни е напълно достатъчен, ние сме малка държава, просто спрете кражбите на посредниците.

97

Анонимен

преди 2 години

Регулатора,КЕВЕР в момента е нелигитимен,поради изтекъл мандат на ПредседателяА когато цената на енергията се определя на борса е излишен,защото"изкревя"пазараА колабс не може да има на"системите"за доставка на услугите,поради саморегулацията на пазара на услуги.Щом няма търсене,цената трябва да се понижи до степен на поносимост за потребителя.Друг е въпросът,защо доставчиците на услуги нямат"буфери"за справяне в ситуация на"пик цен"на е- борсата на енергия.Къде им са парите? За Майбаси ли?

96

Анонимен

преди 2 години

В момента централите произвеждат евтин ток, в пъти повече, отколкото ни е необходим. Но по средата между производителя и потребитлеля са се намърдали една каруца гнусни кърлежи, те са застрашените.