161

9

преди 2 години

Наскоро изкарах ковид! 3 дни за по 30на минути 37.2-37.4 темп и лека кашлица! След това нищо! Все пак не минах без антибиотик, защото след рентг снимка се оказа,че съм направил бронхит, който беше без абсолютно никакви симптоми! Предполагам,че някои хора затова стигат до болница...

160

Германец

преди 2 години

""нискочели протопитеци" и ***, страхотен аргумент" -- Това не е аргумент, а теза. Аргументите подкрепящи тази теза са безбройни. Част от тях изложих по-долу. Опитай пак :)

159

До До 148 Германец

преди 2 години

"Такива като теб са лицето на ваксинационната кампания, за съжаление!" - Тя затова толкоз върви у нас тая кампания - защото са избрали да спестят отново пари и плащат на най-нещастните модератори по форумите и тр оловете из тях. На нискочели питеци, които идея нямат как да убедят дори дете да си вземе бонбон.

158

До 155

преди 2 години

Всички допускате една основна грешка -забравяте колко са българските граждани в чужбина и че милиони от тях са ваксинирани в чужбина, но като пресмятате процента на ваксинираните, ги броите като неваксинирани живеещи в България. Примерно към тези 1,85 милиона ваксинирани в България, прибавете например 2,65 милиона ваксинирани в чужбина и стават общо 4 милиона ваксинирани. Вероятно 3-3,5 милиона български граждани живеят в чужбина.

157

Анонимен

преди 2 години

Ковид сертификата е дискриминация и трябва да се премахне вътре в страната. За пътуването в чужбина ЕК налага дискриминационен зелен сертификат който ние не може да не приемем но само за пътуване в чужбина. В нашата собствена страна не може да има дискриминация срещу нас самите. Освен това здравите хора от отбора са се грижили през тия години за здравето си и чрез ковид ограничения и ковид сертификат затваряте точно тях. Това е вопиюща несправедливост срямо хората които са били умерени и добри.

156

Анонимен

преди 2 години

до двата ттрола 155 и 157 Свободното жонглиране с числата не е доказателство за друго, освен манипулация. Ваксините трябваше да се докажат при рисковите групи. Дайте данните за тях!

155

До доДо 148 Германец

преди 2 години

"и къв ти е проблема дадоха ти сертификат какво бучиш още" - верно не си вред, изпаднал германец, въпросът не е в лъжливите сертификати. А в лъжите за вируса и за инжекциите, които уж бяха създадени да ви пазят от него и което се оказа, че като никак не е тъй. А иначе е нормално у нас около 20% от населяващите болниците да са инжектирани - толкоз са като процент и сред населението ни въобще. Т.е. инжекцията от нищо повече не ви пази, в сравнение с нормалните хора.

154

Анонимен

преди 2 години

Комбинация от витамин А и Д е един от начините да се предпазите от ковида. Съществуват още много други ефективни методи за защита от вируса, който иска винаги може да се информира. Относно ваксините не бих вярвал на фирма, която е един от световните лидери на производство на синьото хапче (Виагра).

153

Германец

преди 2 години

"Я сравнвте 19% с 85% или 95 при починалите. Факт. Когато цифрите и числата....." -- Ти сериозно ли си тръгнал да конфронтираш антиваксърите с факти? Те имат изграден естествен имунитет към реалността :)

152

доДо 148 Германец

преди 2 години

и къв ти е проблема дадоха ти сертификат какво бучиш още

151

Анонимен

преди 2 години

антиваксърите пропускат че са вече съразмеримо равни бройки с ваксинираните. Обяснявам. Ваксинирани до момента милион и 800х. преболедували официално 600000, не офиц. по 3,тоест 1,8 милиона. 700000 са деца до 14г. станаха 4,3 милионс. Махаме ги от 6,5 милиона в момента население в Бг и получаваме 2,2 милиона без ваксини и не болеьували. Тоест 1,8 към 2,2 милиона еакс към не вакс. 19%са по малко ваксинираните. Я сравнвте 19% с 85% или 95 при починалите. Факт. Когато цифрите и числата.....

150

До 148 Германец

преди 2 години

Изпаднал Германецо, какво означава за теб антиваксър, поясни? Човек, който е преболедувал ковид, антиваксър ли е? Какво мислиш по въпроса с естествения имунитет? Какво мислиш за дискриминацията между ваксинирани и преболедували? Каква ти е опорката - хората, които отказват експериментални течности с търговска тайна са - "нискочели протопитеци" и ***, страхотен аргумент! Такива като теб са лицето на ваксинационната кампания, за съжаление!

149

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 140 Ето, го геният - критикува Господа :)

148

Анонимен

преди 2 години

До padarizationality 141 Посетил ни големият умник, каква чест :) А защо изобщо не съберете всички капацитети по въпроса - сигурно са не повече от 2000 души в целия свят работещи в разни секретни лаборатории, и не ги вържете за полиграф, докато отговарят на десетина съществени въпроса, първият от които: Произход - откъде се пръкна този вирус? Та да чуете оглушителното им мълчание, което в превод означава страх - голям страх. Но не от ситото Ви, а от тези, дето Ви плащат и поръчват ... вирусите.

147

До Анонимен

преди 2 години

"До Германец 148 Докога ще ви плащат :)" -х-х-х-х- До към петата доза. След това си плащат самите наркомани вече лично. И няма нужда ковидмафиотите да плащат на тр о лове за реклама.

146

Анонимен

преди 2 години

До Германец 148 Докога ще ви плащат :)

145

до 145

преди 2 години

промени се това че там умират по 20 на ден а в Бг по 220. Ако това ти е малко нещо си сбъркан. Виж февруари при предната вълнс с 10%,ваксинирани колко са умирали в Португалия о виж ноември колко са били при 90%

144

Германец

преди 2 години

Както и да го въртим, интензивните отделения са пълни на 90% с антиваксъри. При смъртността е подобно положението. Или трябва да признаете, че ваксините работят или че антиваскърите сте немърливи към здравето си и затова сте непропорционално представени в черните статистики. Аз твърдя, че и двете тези са верни -- ваксините работят и антиваскърите са нискочели протопитеци.

143

Анонимен

преди 2 години

Ако си преболедувал и след това си бил в контакт със заразен, още докато си имал имунитет, си получил естествен бустер. Активирал си отново имунната система.

142

До padarizationality

преди 2 години

Ти как разбра кой какво е схванал от статията? С иглата си придобил/а някакви свръхестествени сили ли? Съмнявам се. По-скоро си самовлюбен и самоповярвал си индивид, за когото освен личните убеждения и вяра нищо друго не съществува на този свят. Не ти си "ситото" - да ти напомним.