120

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 127 "Изобщо не си противореча, просто Вие приемате само да е "сготвен", а той просто е сниман в реална обстановка" Мне. "Сготвен" е скалъпването на фотоисторийката. Доказано между отделните снимки няма връзка. Клоунадата на "наивните" продължава.

119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 125 "Да разследва нсо-то кой е направил снимките, кой е разпоредил! Това не поиска да бъде направено" Той каза кой го е направил (най-вероятно). Друг е въпроса, как точно ще "принудят" Мата Хари. Особено имайки предвид кой й е работодателя. Клоунадата на "наивните" продължава. П.С. Даже и вие осъзнавате каква е историята, затова се връзвате на фльонга.

118

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 124 Изобщо не си противореча, просто Вие приемате само да е "сготвен", а той просто е сниман в реална обстановка :) "Сготвянето" си го измисли за обяснение :)

117

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 122 Глупости, освен прокурорите, които се страхуват от него, всички от гилдията са против каскета.

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 121 "икой не е длъжен да осигурява спокойствие за любовни авантюри на политиците." Радев нали е борец за законност, защо като принципал е допуснал това положение? Или "не е знаел"?

115

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 123 Каква кампания - да арестува съветниците на президента? Какво общо? Да разследва нсо-то кой е направил снимките, кой е разпоредил! Това не поиска да бъде направено :)

114

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 121 "Дали пък той самият не е от тях" О, да. Понеже е "един от тях" затова го "сготвиха". Въобще, опитвате ли се поне да конструирате логични аргументи? Защото ако се, не личи!

113

Анонимен

преди 2 години

Случаят с"шкафчето" може изненадващо да намери лесно решение.Като например,"Мата Хари"да каже,че е насилена.Тогава никой не може да помогне или да прикрие.Това може и да се случи.Кой знае?

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 121 "Защо баце ви, като "потърпевш" не започна кампания срещу "властта на десарите"" Той поде кампания, затова пРецедента скочи с юмруче, щото видя, че нещата ескалират.

111

Анонимен

преди 2 години

Асоциацията на съдиите в България и Асоциацията на прокурорите в декларации напълно отхвърлиха внушвнията на тази НПО п.икла от Демократична България.

110

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 119 Гербав, никой не е длъжен да осигурява спокойствие за любовни авантюри на политиците. В случая той дори няма нужда. Пък и има много други възможности.

109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117 Много добре Ви разбрах, гербав :) Не сте толкова сложни, на колкото се правите :) Защо баце ви, като "потърпевш" не започна кампания срещу "властта на десарите" :) Защо сам каза "една прекрасна г-жа", вместо каскетът да започне разследване какво точно е направило нсо-то :) Май и сам не е притеснен да живее под контрола на десарите. Дали пък той самият не е от тях :)

108

Анонимен

преди 2 години

това време ли ви даде Прокопов да му махнат блокадите на сметките и имотите? И КПКОНПИ не ви хареса

107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 114 "Да не би да е женен," Това, че не е официално женен, не означава, че няма семейство. Клоунадата на привидно неразбралите продължава.

106

Анонимен

преди 2 години

Не измествайте"центъра на тежестта"в правораздаването с отделни случки,па били те и от най-висок обществен интересТук става дума за разделение на властите,за ефективност на разследването и защитата в Съдебния процес. Нали всички са с равни права,до доказване на противното в СъдътА само Съдът казва и отсъжда,според деянията.Не можеАдвокат или Прокурор,преди да се е произнесъл Съдът да казват,кой е виновен.Има си Н.П.К.и всички участващи в п-са са длъжни да го спазват.Само Съдът определя наказание

105

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 116 "На Радев това му беше първият коментар .." Само че нещо се направи, че не разбра какво питам. Аз попитах за безпрецедентната власт на ДС. Или твърдиш, че Борисов сам се е снимал? Впрочем, защо НСО не си е вършило работата, и е нарушавало законите? Радев, като негов принципал не би ли трябвало да е отговорен за това? Или понеже и той работи за ДС, и е знаел, че ДС се кани да "сготви" Борисов, и е наредил да му "съдействат"? Отиде напъна му за "законност" нали?

104

Анонимен

преди 2 години

тази за правосъден министър отговаря ли или Бойкикев за прокурор?

103

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 114 Колко залагате :)

102

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115 Да не би да е женен, гербав :)

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 112 "Е, той нали знае, че може да му използват слабостите :) Защо не си ги проявява вкъщи, в Банкя :)" Това е все едно да ме питаш защо главата на семейство не си кани любовниците в къщи. Не сте толкова наивни. Няма какво друго да изкопчите от тази история и го обърнахте на махленска клюка (ако нямаше толкова сериозни политически последици, щеше да си е точно такава).