93

Диоген

преди 2 години

Най-много ми хареса твърдото обещание на Нинова,че от 1 януари тока няма да постъпва!Макар че, ми минава мисълта "Ами ако поскъпването започне на 5-и,или на 10-и или т.н.,обещанието ще важи ли?

92

Анонимен

преди 2 години

Да се чуди човек как в шкафчетата все още е останал някой лев за троловете на СИК. Много неуморно работите, тролетарии, но съм склонен да предположа, че не ви плащат достатъчно.

91

Хахо

преди 2 години

Докато седим и се джанкаме, те си вземат тлъстите заплати, а народа обира трохите за да преживее. Що тея мишоци, щот за мен са такива всички не дойдат и бачкат за 1к на месец, да плащат сметки, да гледат деца и. т. н.

90

Анонимен

преди 2 години

101 *Имаше. Бойко е аут. Обаче трябваше много по рано , защото от няколко години не се вясваше в парламента, а обикаляше с джипката следван от мисирките си. От това по голямо нарушение на конституционнният ред накъде повече?

89

Анонимен

преди 2 години

До честитоАбе не е за първи път, ама айде. С герботролове не се спори.

88

Анонимен

преди 2 години

Най после няма ходим и да сехарчат пари за ибори На новите им пожелавам много успех и здраве

87

честито

преди 2 години

За първи път България има министър-председател нарушил конституцията! На такива личности аз не вярвам.

86

Анонимен

преди 2 години

95 че те германците да не са по различно политически? Зелени и всякакви там окрупнени в две коалиции тая на меркел и другата на щайнмаер

85

Анонимен

преди 2 години

Бате Бойко , да си пиеш редовно хапчетата против инфаркт, че се притеснявам за теб! :(

84

Анти Мутра

преди 2 години

Ще има ресто на чувалите с пари!

83

Абе,

преди 2 години

До Анонимен 69 Ти вярваш ли на това, което си писал? Нали и новите след четири години/ако устискат/ ще станат стари и ще са потенциални клиенти на Бай Ставри! Или си мислиш, че ще са чисти, като сълза? Та те със шашми стигнаха до тук и за какво мислиш го направиха! Да оправят теб ли? Наивник!

82

Анонимен

преди 2 години

Едва ли нещо ще се промени. Като гледам как всеки забягва нанякъде, най - много до 20 години да има само пенсионери и хора от махалите.

81

НУЛЕВА КОРУПЦИЯ...??

преди 2 години

19 ИМОТА.....КОРУПЦИЯ ЛИ Е...?? ... СЪС ЗАПЛАТИ, КОЛКОТО И НА ТЕХНИТЕ КОЛЕГИ.....ТЕХНИТЕ КОЛЕГИ СА ОЩЕ ПОД НАЕМ.............

80

Ине

преди 2 години

БСП не виждам смисъл да ги коментирам. ИТН-отроче на ДС, ДБ-наследници на БКП висш ешалон, ПП-същите като ДБ, но се притеснявам,че там е още по-***.

79

Анонимен

преди 2 години

Успех!

78

Смес от?

преди 2 години

Ако смесим боза,лимонада, кока кола и кафе- ще се получи уникална напитка,която ще доведе не само до дълголетие,но и до вечна младост! А ако се смесят тия "партии"-очаква ни още по-вечна младост и дълголетие!

77

Така казаха

преди 2 години

Обещаха ,че ще видим за боцкането, ама те няма да са виновни ,защото ще извикат специалисти(от тях зависи) да ви го обяснят,че ще пада боцкане евентуално. И те ще са виновните(докторите де).Ще има БОЦ БОЦ БОЦ до девето коляно. Нищо ново.

76

Анонимен

преди 2 години

Да ни е честито. Остана да построй пътя Ботевград-Враца-Шумев

75

hh88

преди 2 години

До Анонимен"Комунистите от БСП отново ще управляват България"За тези комунисти ли става дума:1.Бойко Борисов - комунист, майор от МВР, и син на полковник от МВР.2.Цветан Цветанов СТАРШИНА от ДС ! Син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.3.Цецка Цачева партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.4.Николай Младенов комсомолски секретар , племенник на Пешо Танкиста , и син на служител на ДС от високо засекретено ниво.5.Сергей Игнатов - син на секретар

74

Анонимен

преди 2 години

74 Еми, радвай се, сега ще те управлява, Слави инвалида. И няма да има виновни, след провала, защото са квартет. Няма да се чуе, кой е пял фалшиво в тълпата.