59

Ех,деничке,деничке

преди 2 години

Май ще свършиш там откъдето започна- в Албена на главната ...ти си знаеш...

58

Анонимен

преди 2 години

Западняците окрадаха фабрики за микроелектроника а после дойдоха да инвестират във фабрика за чорапи е нема как да са взаимозаменяеми и народа да е богат

57

Анонимен

преди 2 години

До филията в мас.... Аве я седите до камината, я не! Рашко, ще ви намери едно по добро място!

56

мак

преди 2 години

Всеки ден някой обЕснява, колко лоши са сегашните, как всичко правят зле. Защо в герб мислят, че са най-компетентни и най-честни? Всъщност, не го мислят, а само ни внушават. Още не могат да преживеят резултата от избори. Не им помогна всекидневното отразяване на т.лупа и ритане по опонентите, за ди ги омаскари, та се поболяха от злоба. А нима по време на т.лупа не са изпълнявани неговите команди, нима не е управлявал еднолично? сачева, ти се продаде за министерски пост. гн..ус..но.

55

Анонимен

преди 2 години

Спомням си Сачева как нареждаше Боко преди време, сега стана голема герберастка :))) Вие не бехте ли милиционери също, разлика никаква :)

54

филии с мас

преди 2 години

Клубът на банкянските любители на филии c мас ви пожелават весела и приятна зима с 2000 лева сметки за парно и ток, нови цени на храната, 3.4 милиарда нов дълг и с умните и успели харвардски момчета и БСП. Конграчулейшънс. Мери Крисмас и поздрави от Банкя, продължавайте промяната, ние сме в опозиция, ще седим край камината, ще ядем филии со ногу мас и ще ви ръкопляскаме.

53

Ноби

преди 2 години

A кои сте вие, да следите каквото и да било ? Ще стоите в ъгъла и ще виете на умряло, това ви е новата роля

52

хаха

преди 2 години

Щом вият на умряло - на добре е!

51

Анонимен

преди 2 години

Кирил е куул, правил е стъди по ем би ей в Харварт - престижен западен университет, знае езици, като ходи в Европа при Европейците няма да ни излага и ще си поръчва кафето на английски, като го видят с костюм слим фит и с харвартски акцент и веднага Европейците ще разберат че имат работа с културен и образовен човек, а не с пpocт българин като Борисов завършил пpocта българска комунистическа милиционерска школа за пожарникар.

50

Анонимен

преди 2 години

*** друго си беше, когато един дебелак от Банкя разправяше "аз казах, аз разпоредих, аз дадох...". И интересно - все чужди неща раздаваше, никога свои, и пак никаква работа не се вършеше....А сега коалицията, която още не е заработила, им е виновна. Е как да не се смееш!

49

Анализатор

преди 2 години

Дали Кирчо е сигурен, че това точно е "А" отбора на България от "почтените ", както обеща? Я пак да си помисли! Истината Кире ще те направи свободен. Иначе ме кефи, че Рашков е лицето на кабинета. Мъчно ми е за Минеков и Комитова. Толкова се стараха хората - напразно.

48

123

преди 2 години

Киро и компания ги тупат по рамото ,и се здрависват с тях граждани по улицата .А тая гнус на снимката,биков, тиквата и тн. от ън земя изпълзят, изръсят тъпотия и пак се крият.Жалтаци гербави!

47

Анонимен

преди 2 години

До българин "Ама скрий се някъде,БЕ другарко!Защо всички са с/у ГЕРБ?" Не са "всички". Само комунистите говореха едно време така "от името на народа". И сега вие. Съвпадението е НЕслучайно.

46

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

Като я гледам таз девойка , си мисля какъв ботекс ползва?***, много е добра в говора!

45

българин

преди 2 години

Ама скрий се някъде,БЕ другарко!Защо всички са с/у ГЕРБ?Защото това не е партия,е разбойническа организация.И всички читави хора,без разлика ,се организираха,за да преборят престъпността.Иначе живот нама.Но се чудя зя якъла на тези обикновени хора,които гласуваха за разбойническата организация.

44

4epa

преди 2 години

МОЖЕТЕ САМО ДА СЕ РАДВАТЕ НА 19 ИМОТА НА БОИКО РАШКОВ !!!!!!!!!! СЕГА ЩЕ МУ СТАНАТ ПОНЕ 29 !!!!!!!!! ДОЛУ КОРУПЦИЯТА !!!!!!!!!!!

43

Асан

преди 2 години

Коледа идва гоним шопаро :)))

42

Анонимен

преди 2 години

Осве зайчарник и кучкарник Бацо щял да постори в Банкя и биволарник. Там ще прибира такива като Сачева!

41

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са най пропадналата партия състояща се от айдуци и разбойници.

40

Дедо

преди 2 години

Ся , за какво трябва да публикувате такива изказвания на смачкани душици ? Цачева , Сачева ....пробваха си , заминаха си и те това е .