44

Анонимен

преди 2 години

Евро - атлантиците ще усвояват ама вие ще връщате . Помните ли мидените ферми , не събраните от техните хора данъци откраднатото по земеделски програми . Познайте кой ще връща парите. герб увеличиха дълга от 10 на 40 милиарда за 12 години и дори това не са всичките им дългове. България се намира в исторически бързо задлъжняване и това няма да завърши добре . ЕВРО-АТЛАНТИЦИТЕ ЩЕ УСВОЯВАТ АМА ВИЕ ЩЕ ВРЪЩАТЕ.

43

Анонимен

преди 2 години

Петков е човекът! Перфектен американски модел: усмихнат, добре изглеждащ, имащ надежден собствен бизнес, любящо семейство и т.н. И най-важното - подкрепа отвъд океана. По-добре - здраве му кажи!

42

Анонимен

преди 2 години

Видях Нинова и приключих. Сори! Но народа ясно каза мнението си за БСП и Нинова. Но, като си вързаха воденичен камък, дано да са преценили че могат добре да плуват, защото това яко ще им тежи. А иначе, имат 100 дни да докажат истински ли са или са лъжци.

41

Анонимен

преди 2 години

Александър Малинов за разлика от Кирил Петков е бил образован човек! Юрист, прокурор, съдия и адвокат! Той въвежда и задължителното образование до 16-годишна възраст!

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40Да видим, може да греша все пак, нали съм човешко същество.......:))) Това че не ми вдъхва доверие, не значи че съм прав, времето ще покаже, ако имат такова разбира се :)

39

Бойковист

преди 2 години

Ще има ли днеска статия без пхилената мутра на човека с двойно гражданство?

38

Анонимен

преди 2 години

Иван Костов открадна мързеливия живот на българина,няма ги вече заводите където ходеха да се наспят и да си починат от жените си..

37

Анонимен

преди 2 години

"бачкам навън и отдавна продадох земите и имота на старците ми!" -- един глупав човек, най-вероятно разсипник. Всяко богатство накрая трябва да кристализира в земя и имоти.Ако някой ги продава -- това е разсипник. Ако ги продадеш и купиш други еквивалентни или по-големи -- това е друг случай.

36

В.

преди 2 години

Прилича малко на койот ДжонТраволта.

35

Ами историята ще запомни това правителство и с факта че се състои 4 формации включващи няколко десетки партии, всяка от които сама по себе си не би преминала изборната бариера, а една столетница участваща в този инженерингов проект удари исторически рекорд на тези избори, като беляза най-ниският си резултат, но това не и попречи да има 4 министерства и 1 вицепремиер ... с две думи казано нашата парламентарна демокрация орисана от юмрука на фигуранта направо отвя рекордите на Гинес ... !!!

34

Хаха

преди 2 години

Петков Прилича на Джон Траволта. Успех!

33

Анонимен

преди 2 години

Конския зъб нещо много се хили, та не ми вдъхва доверие.

32

До агент Палмър

преди 2 години

Василев, моля те обясни на нас пpocтите ceляни, че нещата са ок.

31

Анонимен

преди 2 години

Типичен корпоративе йес мен, но ако сам си изслуша това което говори, то още на ден първи от управлението трябва да уволни всички министри.

30

Анонимен

преди 2 години

Аз го възприемам за нормално, когато некоя девойка е намръщена в некой магазин, все пак ако ти се усмихне,значи е искрена :)) Кирчо се усмихва постояно и то фалшиво, това не върви по нашите земи :)

29

Анонимен

преди 2 години

Без маски пускат там. В аптеката обаче не може. Аз ли нещо не разбирам?

28

Анонимен

преди 2 години

Споко ве, зад това правителство стои Америка. То не е даже проевропейско, а е директно проамериканско. По-добре за момента няма как да бъде.

27

sfkjsjdkfh

преди 2 години

До ВАСО ОВЕНЯ...Само дето ще си останеш същия ограничен *** и най-вероятно ще предадеш типичния посредствен манталитет и на децата си!

26

Кире се смее...

преди 2 години

..ама дали ше се смеете и вие , като си плучите новите сметки за ток и парно...ха,ха,хаааа----ТОВА Е ПРОБЛЕМЧЕТО ВИ!

25

Анонимен

преди 2 години

Бре, няма нищо написано за ковид! Що?