118

До 129

преди 2 години

Така работи науката. Имаш информация, правиш неща на базата на тази информация. Постъпва нова информация - променяш нещата. С актуализирането на информацията се актуализират изводи, мерки, действия и пр. Единствените, които ЗНАЯТ винаги и всичко и са категорични са дървените глави или с други думи - пр 0стите хора.

117

стъкмистика

преди 2 години

и аз мисля, да си плащам тестовете

116

Анонимен

преди 2 години

Явно ще трябва да въведат и нов сертификат за полуваксинирани - за такива, които сега са започнали да се дупчат, но още не са стигнали по брой дози напълно ваксинираните, но се стараят, както и за такива, които са ваксинирани само срещу делта или само срещу омикрон. Може също заради доброто им желание да се набоцкат, да ги поощрят и с полуправа и полусвободи, като например да влизат в предверието на ресторантите, да гледат театър правостоящи от стълбите и т.н.

115

Анонимен

преди 2 години

Шеста доза Батееее и после седма, осма девета и т.н до инфинити.Сега вече взех ОКОНЧАТЕЛНО решенеие, НИКАКВИ ВАКСИНИ !!!Тия просто не знаят какви ги вършат.Абсолютни ЛЕВАЦИ.

114

Анонимен

преди 2 години

До ПАНДО БАРАБАТА - Заповядай... За такива като теб вече съм си купил разни играчки, които "ваксинират" отдалече и еднократно... След такова "ваксиниране" повече никога не можеш да се заразиш от нищо... :)

113

славянин

преди 2 години

Не знам защо цензорите ми изтриха предложението да се организира глобален референдум за прекръстването на ''Пфайзер'' на ''Шмайзер''!?

112

Анонимен

преди 2 години

Ха сега де, кагато дойде Омикрон и преди за замени изцяло Делта. Напълно ваксинираните с 4-та доза, от кое ще са защитени, ако е от Омикрон и ги закачи Делтатата с опашката си, какво ще стане с тях.

111

Анонимен

преди 2 години

Нали разбирате защо сертификатите на ваксинираните имат валидност? Защото ако ваксиниран с 2 игли умре от Ковид, но вече му е изтекъл сертификата, тогава в статистиката ще попадне като НЕваксиниран и лапнишараните ще обясняват в коментарите си, че повечето починали от Ковид били НЕваксинирани хахах ... Абе боцкайте се, за да може Били да е щастлив, а светът до 2030 да се справи с бедността и да няма повече бездомни хора... :)

110

Анонимен

преди 2 години

А няма ли да трябва нов зелен сертификат ? Трябва вече ,,ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ 2.0 ,, първа версия е без омикрон :))))) А сега зелените да узреят :)))))))))) Пак на сертификат и на инжекция :)))))))))))

109

Не е за пари

преди 2 години

То ако питате Пфайзер и шест дози е добре да си сложим.

108

ма#kak

преди 2 години

До славянинАко се боднеш сега 3 този накуп, хем наваксваш, хем по-добро преживяване.

107

Анонимен

преди 2 години

"Напролет ще си поставя четвърта доза." - Няма смисъл да чакаш до пролетта. Дотогава може някой антиваксър да те зарази. Отивай още утре и се боцкай хахаха ... Ето какво чете един антиваксър като мен ,.(https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33113270/)., а ти гледай телевизия... :)

106

славянин

преди 2 години

Абе тези които сега ще се боднат за пръв път след коя доза ще им дадат сертификата, защото докато стигнат до 4-тата доза вече ще са нужни поне 6 за сертификат!

105

Анонимен

преди 2 години

До Патриот - Усещам някаква раздразнителност у теб. Да не би да е поради пропуснатата 4-та доза? Бързо на опашата за боцкане, защото сертификата скоро ще ти изтече хахаха

104

Не разбирам много

преди 2 години

Има ли изненадани?

103

Анонимен

преди 2 години

Ае пичуе ко танна. Нямаше ли и други производители, защо четем денонощно за мокрите сънища само на едната?

102

Гломб-Тромб

преди 2 години

Щом можете да ядете по три пъти на ден, значи не е проблем четири пъти в годината да си инжектирате чуждо генномодифицирано РНК!

101

ofe4

преди 2 години

С нетърпение чакам да ми свърши сертификата за двудозовия Файзер, който си наших прибързано и да минавам в лагера на "лошите", стига да оцелея!

100

до 102

преди 2 години

"..Не знам какво трябва да стане вече за да разберат най-после овцете че ваксините не работят?...".................................... Работят! Все повече ваксинирани развиха рак, други направо се разболяха от Ковид и умряха, трети образуваха съсиреци/ Астра/ и също умряха!

99

@@@

преди 2 години

Ама как производителят на нещо, ще казва, как и колко ще трябва да се купува от него??????????? Ей, чшш!