29

BG

преди 2 години

Рашката пак е закусил с 300 грама,просто си му е навик останал от ерата на БКП

28

Анонимен

преди 2 години

тоя коли и беси в цялата държава, няма ли кой да го узапти, докога ще го търпим ...?

27

Anonimen

преди 2 години

Политическите репресии ги извършват полицаи и прокурорите заедно, които не са сменени, както е във Велико Търново

26

Анонимен

преди 2 години

Менторът на Рашков е *** Радев.Долу диктатурата на Радев!

25

Ганди

преди 2 години

Рашков що не кажеш че нападна труд заради видеото което пуснаха на пияния Министър на ВР с трима прокурори в 2 часа на обед и как се изниза бързо,бързо като пр*ъд*ня из *** и нямаше нищо в вестниците на Прокопиев,но некате изберат и ще си видиш пия*на*та физиономия няма да ти го спестят

24

до 25

преди 2 години

Ами не е така,ти помисли.Идва Баце и меля твой роднина,има доказателства и какво всичко от Гешев ли зависи?И защото е Гешев няма дело заведено ли?Я стига!Ако има доказателства,който и да е ще му бъде заведено дело.Явно няма доказателства.

23

Бонго Бонго

преди 2 години

Променят цифрите.До 23 ми е въпроса.

22

Бонго Бонго

преди 2 години

22 ри, имаше ли ШПИОНАЖ В БЪЛГАРИЯ И УЗУНОВ БЕШЕ ЛИ ЗАМЕСЕН? КОЛКО АТЕНТАТА НАПРАВИХА В БЪЛГАРИЯ ВЪПРОСНИТЕ ШПИОНИ.ИМА И УБИТИ. ЗАМЕСЕН ЛИ Е ПРЕЗИДЕНТА В ШПИОНАЖА? СЕГА НАПИШИ, А ПОСЛЕ ПИТАЙ МАЙОРА.

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 ... Хора, помислете преди да пишете. Как Борисов досега да е в затвора, когато няма КОЙ да му повдигне обвинение. Гешев явно не иска, защо , всеки сам да си прави изводите. Но ако прокуратурата не те обвини, ако не събере необходимите доказателства, съдът няма как да те осъди. Понякога прокуратурата нарочно не събира доказателства, ако изобщо повдигне обвинение.

20

Някой

преди 2 години

Наглост, граничеща с двбилност! Но за дръти комунисти, нищо необичайно!

19

бай ставри

преди 2 години

Чакам клиенти !

18

ИзвинетИ , амЪ:

преди 2 години

До Майора... Преди това , за въоръженото АНХЛУВАНЕ в Президентството , или това е минало !?Да не говорим , Цветанов в колко ''сгрешени'' адреси нахлуваше !

17

Анонимен

преди 2 години

Заизнасял е той информация, едно доказателство не извади срещу Боци, па да фане и да го арестува като е тарикат.

16

ПИЯН НАРОД...

преди 2 години

Да даде цялата власт на дърти ДС/БКП ГЕНЕРАЛИ, ДОНОСНИЦИ, КЛЕВЕТНИЦИ, АГЕНТИ.

15

Ганди

преди 2 години

Рашков що не кажеш че нападна труд заради видеото което пуснаха на пияния Министър на ВР с трима прокурори в 2 часа на обед

14

Андреев

преди 2 години

У нас има само един,който с власт уронва престижа на МВР и това е някой си Рашков,ама негова милост едва ли знае кой е това ?!

13

Анонимен

преди 2 години

Ако информацията е доказуема,досега Борисов трябваше да е в затвора за меляне на бизнесмени в месокомбината и правенето им на суджуци.Ако е недоказуема информация,значи не е информация.

12

Даа!

преди 2 години

Като се има в предвид , че България е РАЙ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ , сами си направете изводът дали е прав или не Рашков !?Вече 30г., ни управляваха затворници !Не си ли личи : България е на всички последни места в ЕС , по всички показатели !КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА !

11

Анонимен

преди 2 години

Добър ден роби на комунизма,призовавам ви да запазиме добрия тон иначе Рашков ще започне да ни праща при прасетата в Белене.

10

Радой Ралин

преди 2 години

СипАх си. Наздраве!