23

Анонимен

преди 2 години

Ботоксовия наистина ли е лекар? По какъв начин септификата предпазва от заразяване като е доказано, че ваксинираните също пренасят заразата само, че имат достъп навсякъде.

22

Анонимен

преди 2 години

Когато си аксиниран срещу туберкулоза няма как дасе заразиш с туберкулоза, ама това е доказано работеща ваксина.

21

абе

преди 2 години

"непреболедувалите и неваксинираните поставят под риск живота и здравето на всички."Как ТОЧНО тези групи пречат и поставят под риск живота на ваксинираните?Пеенето на един тон на всички "Специалисти",без да се обяснява КАК рискуват живота на другите си е чисто чавкане като кучето пред блока-чува че друго лае и то прави същото.

20

Анонимен

преди 2 години

12 щом ми налагат да търпя задължително и с разбиране всякакви извращения от 45 пола, ще трябва и тези пола да търпят моето нежелание да се паразитирам с препарата. Ако искате ще обявим антиковидвакърството за нова религия и ще се ползваме от правата на религиозните свободи. Може и за нов пол да го обявим. Тогава със сигурност ще имаме всички права на земята.

19

В.

преди 2 години

Кое му е зеленото? По скрап ГМО сертификат. После какво сертифицира? Ами нищо. Едно Административно НИЩО.

18

Анонимен

преди 2 години

"Според Георги Свиленски депутатите носят вина и отблъскват хората от ваксинирането с дискусиите за зеления сертификат."--- Не зеления сертификат ме отблъсква от ваксините, а ного други причини, които са изброявани хиляди пъти тук.

17

Анонимен

преди 2 години

До макТемата е важна. Ако трябва да я обсъжат и цял месец важното е сертификата да падне.

16

мак

преди 2 години

Губят време и имитират работа. А е толкова просто - сертификат или за всички, или да се премахне въобще. Сега правят циркове - едните искат да докажат, че ако нещо измислено от тях не се харесва на народа, то не трябва да се отнася за д.тати, щото са по-специални. Другите популисти са на страна на народа, уж. Смешници.

15

Анонимен

преди 2 години

В кварталните кръчми пускат и без зелен сертификат.

14

Анонимен

преди 2 години

Нямаш право да изискваш от останалите нещо, което ти самият не спазваш- това не е нито юридически, нито морално, нито здравеопазващо оправдано.Ако един ваксиниран човек не е запазен от болестта, против която е ваксиниран , проблемът не е в сертификата, а във ваксината.

13

Анонимен

преди 2 години

А хората с коли поставят живота и здравето на пешеходците според логиката на костадинов ама магистралите не са блокирани за да спасим пешеходците.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12Не съм отговорен за другите. Всеки си отговорен сам за себе си

11

Анонимен

преди 2 години

Ако небяха възраждане тази тема нямаше да се обсъжда в парламента а стойчо щеше да си бръщолеви и така.

10

Анонимен

преди 2 години

До 6,Това дали някой е здрав или е болен си е лична негова работа ако живееше в гората. В едно общество трябва да има елементарно разбиране, че като ходиш на публични места си отговорен и за другите. Съжалявам, че толкова елементарни неща трябва да се обясняват. Да пуснем и тези с ебола на свобода, че и те имат права!

9

Krom

преди 2 години

До Анонимен 4 - скоро това ще ти бъде поднесено "с усмивка" и "позитивно". Като изискване на Европа. Само изчакай малко. И не от садистите.

8

Анонимен

преди 2 години

ИТН искат отпадане на сертификата! Ок. Само не разбрах отпадането за народното събрание ли да е или на всякъде? Защото видяхме, че не са съгласни да ходят на работа като останалите хора. Та, ако отпада ще е за всички и навсякъде. Ако ли не, само ваксинирани с 3 дози ще влизат в Парламента, в министерствата и т.н. А на премиера и министрите ще им дадете номера на сертификатите да проверим истински ли са или не!

7

Анонимен

преди 2 години

До ДааСпоред мен правилния ход на това правителство е да вземат властта от здравния министър.

6

славянин

преди 2 години

''Бившият здравен министър Костадин Ангелов от ГЕРБ коментира, че хората без сертификат, непреболедувалите и неваксинираните поставят под риск живота и здравето на всички.''И как аз здравият, несертифициран, непреболедувал симптомно и неваксиниран застрашавам здравето на двойно и тройно набодените!? Искам и чакам изключително научен отговор!

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3Според мен това дали някой е здрав или болен си е лично негова работа и така трябва да бъде.

4

Анонимен

преди 2 години

Аз съм човек преболедувал с антитела но нямам 150 антитела за сертификат.Според бившия здравен министър съм непреболедувал понеже нямам 150 антитела.