61

Анонимен

преди 2 години

Нямам нищо против ЕС да ни изгонят. Все някой ще ни приеме. Също така да се утрои наема на Американските бази в БГ. Да се вдигне винетката за тирове пет пъти. Кръстопът сме и трябва яко да печелим от това!

60

Анонимен

преди 2 години

Девствена злобарка!

59

Минко 50г. женен

преди 2 години

Ако трябва да избирам между ваксината и това да си легна с тази....ще предпочета иглата пред безкрайния ужас.

58

анонимен

преди 2 години

Неваксинираните са опасност за ваксинираните??? Ваксината не ги ли предпазва? Сега ще ни изкарат, че сме заплаха за сигурността на ЕС

57

Анонимен

преди 2 години

Тази беше на посещение в България, когато обявиха мерките със зеления сеерификат....

56

АнонимеН

преди 2 години

ПОЧНАХА СЪС ЗАПЛАХИТЕ И ПРИНУДИТЕ ! АКО ВЪВЕДАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ В ГЕРМАНИЯ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ-МАРТ 2022 ЗА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА ИЗМЪКВАНЕ НИКАКВО, ЗАЩОТО ЩЕ ИМА ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ САМО ЗА ВАКСИНИРАНИТЕ И ЗА НИКОЙ ДРУГ НЯМА ДА ВАЖИ!

55

Анонимен

преди 2 години

Всички ваксинирани трябва до живот да са затворени вкъщи. Само преболедували и неваксинирани трябва да работят. Така със сигурност ковида ще изчезне. Също да се накажат няколко шефа на фарма фирми.

54

Не разбирам много

преди 2 години

Аз вече не вярвам в ЕС, минават се всякакви граници. С кое да започна - с ваксинацията, с това, че трябва да има неутралност към половете, с това, че дете 4 ти клас трябва да избира от какъв пол е? Как да се доверя на такава институция? Да продължавам ли? Не можедш да кажеш на черното бяло. Не може да заявяваш задължителна ваксинация, когато всички вижат, че тези васкини не са достатъчно ефикасни. Всичко опита да интереси, всички ще умрем, въпроът е как живеем и колко ни мачкат.

53

д

преди 2 години

Тази става единствено за отварачка за бира

52

Анонимен

преди 2 години

Тези, които са н ачело на евро*ейския съюз почнаха яко да се самозабравят и ще настроят хората с-у тях. В един момент имотното състояние и просперитет ще изгубят значение а посятото разединение съвсем ще закопае и без тва крехкият икономически разтеж с добавено още по-голямо технологично изоставане.

51

Анонимен

преди 2 години

Така е, провала ще е голям. Ако се ваксинират всички и още имаме разболяващи се - ще можем да кажем че това е нормално, пробив на ваксините, това онова. Ще можем да принуждаваме хората да си бият доза след доза. Обаче ако 50% не са ваксинирани и им няма нищо - ще е някак трудно да боцкаме останалите на всеки 6 месеца и въпреки това те да боледуват и умират набоцкани. Мдааа.

50

Анонимен

преди 2 години

Ми тя ваксинацията в Африка е 2/3 % но СЗО не се занимава с тях понеже иска белите хора да ваксинира защо ли така..

49

Ff

преди 2 години

Нечукаемата е много злобна,..тишината в спалнята води до умствени увреждания...Последното проучване на англииски колеж..нали искат да четем науката е че част от страничните ефекти на вакснатите са си истински ковид...боцнатите докато чакат антибоди..разнасят вирус...ха сега ква стана тя.Абе много гадории ще изплуват...Ама и ние много траем..Айде бабо затваряй границите и свали самолетите,моля..Е тогава ше се видите колко сте лъжливи.*** не ви стиска...

48

Анонимен

преди 2 години

Не на ЕС

47

Буквално

преди 2 години

ТАЗИ Е СТРАШНА!

46

ee

преди 2 години

Пандемията показа едно - ЕС е вече едно изчадие. Изродено нещо на една иначе не лоша идея за общност на свободна търговия. Време е да кажем НЕ на гърци, немци, французи,италианци и всякаква друга *** вярваща в боцкането на дози. Ние не се ваксинираме и пак затихнаха случаите. За какви пандемии говорим?

45

...

преди 2 години

Хайковица нямали да се обади и тя?

44

ужас

преди 2 години

Сатана в пола!

43

Анонимен

преди 2 години

Ние реагираме много правилно на измисленото грипче, явно историята ни напомня такива случаи :))) Ако бехме овце, щехме да предоставим нашите евреи на немската клада, само дето направихме точно обратното :)))

42

Южна Сахара

преди 2 години

Малеййй, колко и личи етиопскосемитската семчица на тази леля-мъж.