241

до 261

преди 2 години

Не съди по себе си...сега като ти дойде сметчицата за тока март месец ше цинкяш

240

четете бе

преди 2 години

До законни ли са Наемът, освен че е нисък , не е и плащан дори в този мижав размер. И ако можеше да четеш, щеше да видиш, че съд е отказал да спре изхвърлянето на мисирките от помещенията.

239

Анонимен

преди 2 години

До Един с Една 259 А, по-рано ще спрат да ви плащат :)

238

до 258

преди 2 години

Ти си типичен Гербер :)

237

Един с Една

преди 2 години

Гербавите може да беха секви, но беха политици, тия сега дето се цанят са некакви шоумени ...ще си лафим пак след година

236

Анонимен

преди 2 години

При герб винаги е било така, само с пръстче да пипнеш и почва да блика клоака от корупция, лъжи, кражби, убийства, гнусотия и мизерия. Това казва всичко за тях и избирателите им. Трета ръка човешки ***.

235

Много злоба

преди 2 години

До никъде няма да го докарате с тази злоба. Господин алкохолни пари помним и вас как се разхождахте с ковчези и закачахте бесило в центара на София.

234

Анонимен

преди 2 години

До ФАКТ 253 Че самите гербави какви сте :) пребоядисани комунисти :)

233

Анонимен

преди 2 години

До Законни ли са 252 Всеки собственик има право да прекрати договор за наем и да си ползва сам имота, гербав. Няма закон, който да е нарушен. блъсков е приканен 100 пъти да се изнесе доброволно, дори не е страна по договора.

232

Анонимен

преди 2 години

До До Мултак 241 Нали нямате пари, гербав :) Сега вие ще заработвате от такава дейност, не че в преносен смисъл и досега не бяхте такива :)

231

ФАКТ

преди 2 години

Който е против ГЕРБ , е комунист и трябва да бъде изправен на площада. Факт !

230

Законни ли са

преди 2 години

действията на Минеков?Първо казва,че Труд не плащали наем.Сега-че наемът бил много нисък.При такъв казус следва да се отиде на съд,който да се произнесе по законността на наемните отношения и желанието на едната страна да бъдат прекратени.След като няма съдебно решение,според което Труд трябва да освободи помещенията,всичко останало е грубо нарушение на законите,самоуправство,рекет срещу неудобна медия по политически причини.Как се реши казусът с Позитано 20? Червен халтурчик-Минеков.

229

Анонимен

преди 2 години

След Вежди и Минеков, защо не сложат някой фаянсаджия. То е все същото. Само дето при фаянса трябва е по прецизно и място за грешки няма.

228

Анонимен

преди 2 години

Гърч до дупка,само това заслужават лакеите гербави!

227

Зъбчето

преди 2 години

Тези хора от ОПГ ГЕРБ са свикнали да са заобиколени с барони, сводници и нарко босове и всички да треперят около тях. Петьо е просто прислужник, както беше и Веждичката когато Зъбчето го обяви за главен Мултак! Сега същите хора се правят на политици и бизнесмени. Реакцията им е нормална и естествена за лишен от скрупули ,достойнство и всичко човешко индивид. Наглостта им е втора природа. Аз лично не се изненадвам на нищо!

226

до 246

преди 2 години

а ти освободи живота пич :) Само кислорода абиш

225

Анонимен

преди 2 години

Гербаджиите трябва да са освободили НДК до Коледа!

224

до 243

преди 2 години

Очакваме те на Орландовци тебе

223

Главен Мултак

преди 2 години

Наглецът Петьо вчера цял ден обяснява как не платил защото на министерството им е толкова акъла и канъкоплатците че ще плащат ще плащат! Същите тези данъкоплатци на който уж служи и за чиято свобода се е загрижил. Много се е загрижил, чак не си плаща и символичните корупционни наеми! Цинично се подиграва пред камерите, вместо да плати парите с които се пълни хазната за пенсии, лекарства , заплати ит.н.!

222

Анонимен

преди 2 години

Петък очакваме полиция пред офисите на Гробарите!