95

Сатир

преди 2 години

Две заплати, два апартамента, що не и два кабинета. За Прецедента много няма. Що не и цялата власт. Честито на балъците.

94

СМЕХ...

преди 2 години

БОЙКИКЕВ ЛИ ГО КАЗВА ТОВА ...ГДЕТО БЕШЕ МИНИСТЕРСКИ СОЛТА ШАК НА БОКО У ГЕРБ....ХА,ХА,ХААААА.......!!!????????????

93

анонимен

преди 2 години

ДПС и ГЕРБ носят корупционния вирус , а всички останали са в бяло и носят добродетелите на майка Тереза и махатма Ганди. Вервайте ми , но не е лошо да си еб-- май----.

92

Анонимен

преди 2 години

Мисля че Христо Иванов прибързано се отказа от министерския пост. Трябваше да приеме правосъдието можеше и вицепремиер да стане.

91

Анонимен

преди 2 години

Аве хора, кво се пените толкова за хора, които пет пари не дават за вас !? :)) Дали са герберасти, дали са комунисти, все тая, всички произлизат от едно котило (БКП).Да се хвърляш за нищо не е работа, надявам се българския народ да е поумнял вече, все пак ги лъгаха 30 г.. би требвало да са израснали като хора.......хахахахаха :)))

90

Анонимен

преди 2 години

"Десният" христо иванов ще е под чертата на другите избори!

89

Анонимен

преди 2 години

"Радев добре знае, че 70% от градската десница го подкрепи на втория тур на изборите, вместо несъстоятелния ректор-корумпе на СУ." **************************** Градската десница НЕ излезна да гласува и това се вижда по статистиките за образование, възраст и възгледи! А сега градската десница е в ступор, заради евентуалният подпис на "десните" от ДСБ и дай-българията до този на БСП и Корнелия....

88

Муахахха

преди 2 години

Интересно като застене до Бойко Рашков, Румен Гечев, Р. Овч. ... че и неговия Гном ...не му ли лъха на корупция .... или маската му пречи да усети вунята!

87

Анонимен

преди 2 години

А БиеСиеПие кой вирус носи? ТЕ носят 100 годишния вирус на промЕната....Дам, гордата и официална наследница на БКП ще подпище споразумение с бай Ицо и ниския генерал от ДСБ....дам, така е! По това ще познаете, че НЕ Е НОРМАЛНО!!!

86

Емо 20.

преди 2 години

До Анонимен 101.Симпатяго, корупцията е навсякъде в България. От чистачка до президент. Чипчето на всички трябва да се промени.Започва се от училище и семейна среда.

85

Waffen SS

преди 2 години

ДБ,останаха два файтона хора,готови да се прилепят към всяка партия ,която им обещае депутатски места и някое министерско кресло.Те го наричат политическа адаптивност и креативност ,но аз го смятам за сервилност и тотален слугинаж с елементи на изнудване и паразитиране,като изнудването може да бъде изведено на първо място.Но какъв Кобургски нос има Христо Иванов.Твърде е възможно, прабаба му да е била придворна дама при Фердинанд

84

Анонимен

преди 2 години

Радев добре знае, че 70% от градската десница го подкрепи на втория тур на изборите, вместо несъстоятелния ректор-корумпе на СУ. Когато трябва да се измита мафиотския кърлеж ГЕРБ-СДС-ДПС от държавното тяло няма леви, десни и центристи. Хората, особено по-младите не се интересуват от някакви червени линии и исторически наслоения. Искат демокрация, ред и законност, защото България не трябва да е най-бедната и най-корумпираната държава в ЕС.

83

Избирател

преди 2 години

Нинова беше с Костов, сега БСП вече не я искат, от ДБ ли ще бъде? След някой месец да не ги гледаме захилени на общи снимки с Иванов? И на въпроса защо, ще отговарят че това е с изминала давност и не се брои.

82

Ха-ха

преди 2 години

И сега новото служебно правителство вече ще е редовно. Добре, че ще вземат и Корнелия. На нея и приляга да съсипва. Тъй че, отсега да си имат едно наум :)

81

Рашков

преди 2 години

Рашков ще ги оправи ице като министър в новият кабинетНяма да смеят да пипат

80

Анонимен

преди 2 години

да живее БКП другарю Иванов

79

П.К. инк.

преди 2 години

Този, ицето де, пък и безличния от държавна сигурност, вече са във безсрочна карантина от СУВЕРЕРЕНА. Така, че техния тарикатлък е бита карта. До края на СВЕТА.

78

Анонимен

преди 2 години

Браво Христо. Особено ДпС агентите

77

Анонимен

преди 2 години

Щял да внася ,подобре кажи ваща кметица как изнася .През ден комисията на Цацаров е в кметството да разследва далаверите.

76

Честита Ханука

преди 2 години

тия на снимката към статият с Минора в ръка ще се сберат в Синагогата за да получат инструкциите си за бъдещето ви!